Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dünkü yayını izliyorum. babası hocaya gitmiş de hoca senin kızın yaşıyor demiş, ağrı dışında demiş. hala da köy dışına yönlendirilmeye çalışıyor.

Köpek hala aramalara devam ediyor..
En iyi kadavra köpeklerindenmiş..
O minibüs olayı da fos çıkınca büyük ihtimal köyden çıkmadı diye düşünülüyor..
Ben ciktigini dusunuyorum ya kayboldugu gunun sonunda cikardilar cocugu bence biz arabayla yol boyunada bir bakalim dense kim suphelenicekki iste hemen arama yapilamadigi icin bu zamana kadar geldi
Yabanci biri o kadar kisa surede okadar insan icinden dikkat cekmeden cok zor alir
Kaza olsa kan olur onuda gectim cocugun o kadar surede gidecegi mesafe belli fren patinaj bir ses olurdu yolda iz olurdu dikkat ceken bise olurdu
3 gundur kopek aramasi bgn gelen en iyisi ama ondan oncede arandi ekipler ot kok aradi bulunamadi
Ben cocugun hala olu yada diri orada oldugunu dusunmuyorum uzaga goturduler
Kopek yada aramayla cok zor saglam skistira skistira sorguyla biri sasirip biryerden falso verirse anca

Yusuf degil mi? Cop atmaya cikip bir daha gelmemisti.. hala bazen oylesine aklima gelir sik sik ne oldu acaba yavruma ya.

İnşallah dediğin düşündüğün gibidir ve yaşıyordur..
İnşallah..

Yusuf degil mi? Cop atmaya cikip bir daha gelmemisti.. hala bazen oylesine aklima gelir sik sik ne oldu acaba yavruma ya.

Evet. Ve o çocuk bizim bir yakınımızın çocuğu ile o kadar çok benziyor ki...onu gördükçe aklıma geliyor benim de.. o çocuk kocaman oldu, bu sene liseye geçecek, Yusuf hala fotoğraflarda minik Yusuf... allah anneciğine sabır versin.
nasıl kıyıyorlar aklım almıyor.

İnşallah dediğin düşündüğün gibidir ve yaşıyordur..
İnşallah..
Peri uzulerek soyluyorum ki olu cikardiklarini dusunuyorum ben onlarin 10 dk dedigi durumun yarim saat oldugu vs varsayiyorum cunku biselere yok oyle degil yalan vs diyorlar sonradan oyle olmadigi cikiyor konusulnlardan cikan tum gun herkes aramis ortadan kaybolan kimse yok yani aramalarda herkes birbirini goruyor sk sk telefonla haberlesiyor e bu cocugu biryere canli koysa huysuz cocuk biberon yok sut yok acikacak pisik olurmus cok cabuk pisikli cocuk can hiras aglar kusar vs neye guvenip cocugu birakip donup arayacak supheleri atacakta sonra cocuga donecek aklima yatmiyor bence olu sakladi aksam veya 2. Gunede cikardi koyden ki bunu yapabilmesi icinde koyu aileyi vs iyi bilen birinin olmasi lazim

Off kuzum..
Yaşadıklarını düşündükçe ciğerim parçalanıyor..
İnşallah en kötüsü bile olduysa inşallah çok acı çekmemiş olsun nolur

Yeğenine aşık olan amca haberini okuduktan sonra amca baba yarısıymış pehh dedim canım.O eskidendi.

Müge anlıyı uzun yıllardır ara ara izlerim ve genelde cinayetlerde suçlu ya aileden biri ya da komşu çıkar. Leylanın kaybolmasıyla ilgili de muhtemelen aileden biri çıkacak suçlu. Amcanın işin içinde çok olması zaman zaman saptırmaya çalışması hiç hayra alamet değil. Yayını izleyen varsa bilgi verebilir mi ne durumda???

Hiçbir gelişme yok

O babası olacak tip de inatla köyün dışına yönlendirmeye çalışıyor yalan söylediği çok belli. Ama o kadar cahil ki kolluk kuvvetlerinin de "Hee hoca dediyse tamam o zaman yavv biz gidek" diyeceğini sanıyor herhalde. Hepsinin parmağı var, o çocuk artık para mıdır pul mudur pedofili bir iğrençlik midir bunu bilemiyorum ama böyle bir şeye kurban gitti ve hepsi saklamaya çalışıyor. Reziller.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…