- 21 Eylül 2017
- 2.838
- 7.042
- 158
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
En azından cesedi bile bulunsa mezarda aglarlar böyle nerde olduğu bilinmeden sağ mi ölü mü bilinmeden çok zor
Ben ciktigini dusunuyorum ya kayboldugu gunun sonunda cikardilar cocugu bence biz arabayla yol boyunada bir bakalim dense kim suphelenicekki iste hemen arama yapilamadigi icin bu zamana kadar geldiKöpek hala aramalara devam ediyor..
En iyi kadavra köpeklerindenmiş..
O minibüs olayı da fos çıkınca büyük ihtimal köyden çıkmadı diye düşünülüyor..
Trabzon’da da bir çocuk kaybolmuştu böyle.
Bulamadılar. Annesi hala kendini paralar. Teyzem uzaktan tanırmış annesini.
Herkes biliyor çocuğun amcası miras davasına kaçırdı çocuğu, öldürüp attı bir yere
Ne amcanın yaptığı ispatlandı, ne çocuğun cesedi bulundu. Anne hala perişan.
Bunun kuzeyle güneyle alakası yok ki.
İnsanlıkla alakası var. İnsan çocuk olmasını geçtim; öz yeğenine nasıl kıyar?
Amca baba yarısı idi?
Keşke yaşıyor olsa ama ihtimal vermiyorum.
İnşallah ölüsü de olsa bulurlar.
İnşallah dediğin düşündüğün gibidir ve yaşıyordur..Ben ciktigini dusunuyorum ya kayboldugu gunun sonunda cikardilar cocugu bence biz arabayla yol boyunada bir bakalim dense kim suphelenicekki iste hemen arama yapilamadigi icin bu zamana kadar geldi
Yabanci biri o kadar kisa surede okadar insan icinden dikkat cekmeden cok zor alir
Kaza olsa kan olur onuda gectim cocugun o kadar surede gidecegi mesafe belli fren patinaj bir ses olurdu yolda iz olurdu dikkat ceken bise olurdu
3 gundur kopek aramasi bgn gelen en iyisi ama ondan oncede arandi ekipler ot kok aradi bulunamadi
Ben cocugun hala olu yada diri orada oldugunu dusunmuyorum uzaga goturduler
Kopek yada aramayla cok zor saglam skistira skistira sorguyla biri sasirip biryerden falso verirse anca
Daha bu sabah aklıma geldiYusuf degil mi? Cop atmaya cikip bir daha gelmemisti.. hala bazen oylesine aklima gelir sik sik ne oldu acaba yavruma ya.
En azından cesedi bile bulunsa mezarda aglarlar böyle nerde olduğu bilinmeden sağ mi ölü mü bilinmeden çok zor
Yusuf degil mi? Cop atmaya cikip bir daha gelmemisti.. hala bazen oylesine aklima gelir sik sik ne oldu acaba yavruma ya.
Peri uzulerek soyluyorum ki olu cikardiklarini dusunuyorum ben onlarin 10 dk dedigi durumun yarim saat oldugu vs varsayiyorum cunku biselere yok oyle degil yalan vs diyorlar sonradan oyle olmadigi cikiyor konusulnlardan cikan tum gun herkes aramis ortadan kaybolan kimse yok yani aramalarda herkes birbirini goruyor sk sk telefonla haberlesiyor e bu cocugu biryere canli koysa huysuz cocuk biberon yok sut yok acikacak pisik olurmus cok cabuk pisikli cocuk can hiras aglar kusar vs neye guvenip cocugu birakip donup arayacak supheleri atacakta sonra cocuga donecek aklima yatmiyor bence olu sakladi aksam veya 2. Gunede cikardi koyden ki bunu yapabilmesi icinde koyu aileyi vs iyi bilen birinin olmasi lazimİnşallah dediğin düşündüğün gibidir ve yaşıyordur..
İnşallah..
Daha bu sabah aklıma geldi
Ne zaman bi bebek çocuk kaybolsa yusuf aklıma gelir.
Allah ailelerine sabır versin
Off kuzum..Peri uzulerek soyluyorum ki olu cikardiklarini dusunuyorum ben onlarin 10 dk dedigi durumun yarim saat oldugu vs varsayiyorum cunku biselere yok oyle degil yalan vs diyorlar sonradan oyle olmadigi cikiyor konusulnlardan cikan tum gun herkes aramis ortadan kaybolan kimse yok yani aramalarda herkes birbirini goruyor sk sk telefonla haberlesiyor e bu cocugu biryere canli koysa huysuz cocuk biberon yok sut yok acikacak pisik olurmus cok cabuk pisikli cocuk can hiras aglar kusar vs neye guvenip cocugu birakip donup arayacak supheleri atacakta sonra cocuga donecek aklima yatmiyor bence olu sakladi aksam veya 2. Gunede cikardi koyden ki bunu yapabilmesi icinde koyu aileyi vs iyi bilen birinin olmasi lazim
Trabzon’da da bir çocuk kaybolmuştu böyle.
Bulamadılar. Annesi hala kendini paralar. Teyzem uzaktan tanırmış annesini.
Herkes biliyor çocuğun amcası miras davasına kaçırdı çocuğu, öldürüp attı bir yere
Ne amcanın yaptığı ispatlandı, ne çocuğun cesedi bulundu. Anne hala perişan.
Bunun kuzeyle güneyle alakası yok ki.
İnsanlıkla alakası var. İnsan çocuk olmasını geçtim; öz yeğenine nasıl kıyar?
Amca baba yarısı idi?
Keşke yaşıyor olsa ama ihtimal vermiyorum.
İnşallah ölüsü de olsa bulurlar.
Müge anlıyı uzun yıllardır ara ara izlerim ve genelde cinayetlerde suçlu ya aileden biri ya da komşu çıkar. Leylanın kaybolmasıyla ilgili de muhtemelen aileden biri çıkacak suçlu. Amcanın işin içinde çok olması zaman zaman saptırmaya çalışması hiç hayra alamet değil. Yayını izleyen varsa bilgi verebilir mi ne durumda???
OfffHiçbir gelişme yok
Arkadaşlar Leyla'nin videosundaki o amcasinin haricindeki kisi dikkatinizi çekti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?