- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Aaa evet şimdi dikkatimi çekti benimde. Maalesef müge anlı sezon finali derdine düştü zaman geçiriyorlar bu konuda kapanır giderArkadaşlar Leyla'nin videosundaki o amcasinin haricindeki kisi dikkatinizi çekti mi?
Tabiki, ayrıca da amca o yolda yalnızım demişti diye hatırlıyorum ama emin değilim
Aaa evet şimdi dikkatimi çekti benimde. Maalesef müge anlı sezon finali derdine düştü zaman geçiriyorlar bu konuda kapanır gider
Aaa evet arkada biri daha var.. Ben de şimdi fark ettim..Ben de şimdi başka arkadaşın yazısı sonucu fark ettim. Arkadaşlar son saniyelere bakın.
Aaa evet arkada biri daha var.. Ben de şimdi fark ettim..
Hayret onu nasıl atladırlar ya..Kenardan kenardan gidiyor. Parmagi olabilir ya da görgü tanığı olabilir.
Ah yavrumm. onu bilmiyodumBenimde aklıma Egehan geliyor. 2008 de aynı Leyla gibi köyüne gitmiş evin önünden kaybolmuştu ne ölüsü ne dirisi çıkmadi.
Aile için tefeci filan diyorlar.
Sanki kendi içlerinde kapatmaya çalışıyorlar olayı
Aynen ya.Babası kendi kızı ortada yok o kadar canhıraş konuşmadı ezberlenmiş cümleler söyledi "Süt içiyor, süt verin altını 10 dkda bir bezleyin" dışında bir şey söylemedi. Kardeşin tefeci dediler uuuuvv nasıl canhıraş savunuyor. Bunların birbirlerini tutmadığına hala inanan var mı?
Arkadaşım derede ölüsüne ulaşıldığını söyledi doğru değildir inşallah
Şimdi baktım son dakika haberlerinde öyle bir şey bulamadım Allah korusun arkadaşın nereden öğrenmişArkadaşım derede ölüsüne ulaşıldığını söyledi doğru değildir inşallah
Öyle bir haber bulamadım nerden öğrenmiş arkadaşınız acaba? Inşallah doğru değildir.Arkadaşım derede ölüsüne ulaşıldığını söyledi doğru değildir inşallah
En fazla yarım saat içinde olmuş gibi hersey. O kadar çok isterdimki yanılmayi ama yaşadığını düşünmüyorum.. Keşke bi mucize olsa. Ama bence hiç o köyden cıkamadı. O videoda bana çok hırçın geliyor sanki bişeyden rahatsız olmuş bişeye kızmış gibi masum melek...müge anlı başladı tekrar köye yogunlaşmışlar eğitimli bir köpek getirmişler didik didik tekrar köyde aranıyor.
müge anlı leylanın başka bir yere götürülmediği netleşiyor diyor
araba olayıda asılsız olduğu için leylanın hiç köyden cıkarılmadığını düşünüyorlar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?