Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçi halk şüphelendi ama daha resmi olarak amcanın üzerine yogunlasilmadi. Belki o zaman uzerine düşülür o videonun ve ortaya çıkar. Inşallah adamın günahı alınmıştır diyorum artik, yoksa facia.

7 gün boyunca beyaz araba diye oyaladılar bugün o arabanın ilgisi olmadığı ortaya çıktı. Polisin şüphelendiği kişiler muhakkak vardır soruşturmanın güvenliği açısından basına açıklamıyorlardır. Er yada geç ortaya çıkacak. Şuan yaşıyor olması en büyük temennim.

Aile için tefeci filan diyorlar.
Sanki kendi içlerinde kapatmaya çalışıyorlar olayı

Babası kendi kızı ortada yok o kadar canhıraş konuşmadı ezberlenmiş cümleler söyledi "Süt içiyor, süt verin altını 10 dkda bir bezleyin" dışında bir şey söylemedi. Kardeşin tefeci dediler uuuuvv nasıl canhıraş savunuyor. Bunların birbirlerini tutmadığına hala inanan var mı?

Aynen ya.
Sanki kızı olunca adamın umrunda değil.
Kardeşi olunca kafayı yiyor resmen
Ne değişik insanlar

Benimde böyle olaylarda aklıma okuluna gidilip ordan çağırılip sonra kaybolan bir daha bulunmayan çocuk geliyor. Bir bayan gitmiş almış. sonra o kişinin babanın ilişkisi olan kadın olduğu ortaya çıkmıştı ama çocuk ne oldu bilen yok. 10 küsür sene olmustur

En fazla yarım saat içinde olmuş gibi hersey. O kadar çok isterdimki yanılmayi ama yaşadığını düşünmüyorum.. Keşke bi mucize olsa. Ama bence hiç o köyden cıkamadı. O videoda bana çok hırçın geliyor sanki bişeyden rahatsız olmuş bişeye kızmış gibi masum melek...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…