- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Biri babayı arayıp demiş ki kızınız yanımızda başınız sağolsun
Normal arama köpekleriyle arama yapılfı bulunmadıBu hayvanciklarin koku olayi nasil bilmiyorum sadece cesedimi buluyor egitimi o yondemi ama o gun koye girip cikan araclarida koklatsalar keske oldurup sonradan cikardilarsa bagaj vs belki koku sinmistir
O amcanin arkadaslarinin araclarini falan
Umudumuz isteğimiz temennimiz o yönde hepimizn inşallah da yine bir yerlerden sağ çıksın kuzumuz..Bugün getirilen köpekcik toprağın 4 metre aşağısına kadar koku alabilme yeteneğine sahip en iyi köpeklerden biriymiş bir yere gömülmüş ise bulunur inşallah sağdır diye umut ediyorum ama
Keşkee. Aile 300 bin ödül koydu leylayı bulana sağ olsa keşke içim cız ediyor düşündükçeBir teori de deden para koparmak icin aile icinden birinin kacirdigi ve dede bulana para odulu vermisti diye biliyorum dogruluk payi olabilir umarim oyledir de kiz saglikli ve saglam bir sekilde yasiyordur.
Kızlar hani diyorsunuz ya aile içinde oldu ve saklıyorlar acaba bu ödül meselesi de oyun olabilir mi 300 TL bana biraz abartılı geldi
Ne bilim bu tür ailelerin bir kız çocuğuna değer verip bu kadar ödül koyacaklarıni sanmıyorum eğer o değeri verselerdi değil kardeşim kendimden bile şüphelenir herşeyi arastirirdim ama bunlar sanki kardeşini korumak için elinden geleni yapıyor kimse benim çocuğumdan daha değerli olamaz ortalığı yikardim.Dedenin durumu iyiyse niye abarti olsun olabilir geldi bana ama tabi oyunda olabilir sonu hayra ciksin ne diyelim.
Ne bilim bu tür ailelerin bir kız çocuğuna değer verip bu kadar ödül koyacaklarıni sanmıyorum eğer o değeri verselerdi değil kardeşim kendimden bile şüphelenir herşeyi arastirirdim ama bunlar sanki kardeşini korumak için elinden geleni yapıyor kimse benim çocuğumdan daha değerli olamaz ortalığı yikardim.
evet biliyorum canm hocam şimdi onun zamanı değl lütfen diyerek susturdu müge anlıda bence şüpheleniyor ama henüz dile getirmiyor
zaten dün müge anlı programda hocayı susturdu hocaa tamda amcayı söyleyecekti
Tabi ki şüpheleniyor amcadan ama bişey demiyor şimdilik ama bir tek müge diil bütün Türkiye'nin gündeminde bu mesele herkes ilgileniyor inşallah bir gelişme olacakMüge Anlı akıllı bir kadın. Bir keresinde yine böyle bir durum olmuştu şüpheli şahsa hiç yüklenmiyordu. Meğersem alttan alta araştırıyormuş. Amcayı ürkütmemek için üzerinde durmuyor gibi yapıyor bence. Şüphelendiğine eminim.
Tabi ki şüpheleniyor amcadan ama bişey demiyor şimdilik ama bir tek müge diil bütün Türkiye'nin gündeminde bu mesele herkes ilgileniyor inşallah bir gelişme olacak
doğulular birbirine tutkundur aile içinde yaptılar ne yaptılarsa.hepsinin bilgisi var bence 300 tl ödülü masustan verdiler zaten cocuktan haber çıkmayacak yön değiştiriyorlar sürekli yok medyuma gittim yok şeker dağıtan vardı yok telefon geldi diye çocuğuna bu kadar düşkünse kaybolduğu gün erkenden haber vermemiş geç haber vermiş. bi bit yeniği var ama çıkar kokusu. şu an yön değiştirmeye çalışıyorlar hem annenin gözünden yaş akmıyo Allah korusun yavrumu inş düşündüğüm gibi değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?