- 16 Ağustos 2011
- 1.080
- 1.712
- 133
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
2 yas 10 aylik sandiginz gbi 4 degil 2015 agustos dogumluÇocuk 4 yaşında, konuşamıyor kız kardeşinin adını bile söyleyemiyor, süt dışında ki onu da biberonla içiyormuş hiçbirşey yiyemiyormuş, ben bunlara da çok şaşırdım, anne süt dışında hiçbirşey demiyormuş, bulunur inşallah sağ Salim ve aileye de destek verilsin gelişimsel açıdan.
Amcadan ben de şüpheleniyorum, ailenin de gizlediğini düşünüyorum. Olay neyse artık onu bilemiyorum da, güya Leyla kaçmış da amca bulmuş getirmiş dönüş yolunda videoya alıyor, sonra kız ne hikmetse tekrar kaçıyor falan. Hiç inandırıcı değil. Aileden de, akrabalardan da, köylülerden de şüpheleniyorum. Küçük Irmak olayında da köylüler canhıraş o şerefsizi savunmuşlardı bir şey yapmaz o diye. Evlerin aranmasına dahi günler sonra izin verdiler. Ben de en azından yavrucağa bir zarar gelmemiş olmasını diliyorum, dertleri para pulsa da çıksınlar ortaya Allahın belaları.
Leyla yı en son gören o ve çektiği videoda çocuğun verdiği tepkiler nedeniyle amcadan şüpheleniliyor.ben hiç izlemedim, bilmiyorum neden amcadan şüpheleniliyor?
Bu hayvanciklarin koku olayi nasil bilmiyorum sadece cesedimi buluyor egitimi o yondemi ama o gun koye girip cikan araclarida koklatsalar keske oldurup sonradan cikardilarsa bagaj vs belki koku sinmistir
O amcanin arkadaslarinin araclarini falan
Birde babasının numarası yayılmış diye adamı durmadan gizliden arıyorlarmış bir umutla aç telefonu ne çıksın
Muge anlinin suphelerini dile getirmemesinin sebebi suclu aralarinda ise urkutmemek canimArkadaşlar merhabaMune ablaya sordum ama mesajın bi kısmına cevap verdi cok tesekkur ederim ama bi sorum acikta kaldi, yoğun sanırım.
Buraya tahminlerimizi yazıyoruz olayla alakalı. Bu suç teşkil eder mi acaba?
Twitter ekşi dahil birçok yere yazılıyor. Şüphelerin asılsız çıkması hepimizi çok sevindirecek insaAllah da öyle olur.
Zira Ağrılı arkadaşlarımdan biliyorum, bir olay sonuçlanmadan çok metanetli, sakin olurlardı ve biriyle konuşurken de utangaç tavırlar sergilerlerdi. Sonuçlarınınca da acının kat be katini yaşar yerden yere vururlardi kendilerini üzüntüden tabiri caizse.
Aslında davranışlar biraz da yöreye alakalı diye düşünmek istiyorum.
Merak ettim kardeşler, suç mu bu olayı burada konuşmamız yazmamiz falan?
Müge Anli dahi şüphelerini açmadı.
Ben iyice vesveseli buluttan nem kapan biri oldugumdan dolayısormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?