Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baba açıklamıştı bir kaç gün önce. "Durumumu yok. Ödülü de aile içinde toplayıp vereceğiz. " diye.

Leyla bence o köyden hiç çıkamadı. Malesef yaşadığını düşünmüyorum.

Sabah arama yapılıyordu var mı gelişme ?

o masumun fotograftaki bakislarini unutamiyorum günlerdir..
Sag oldugunu düsünmüyorum ama insallah yaniliyorumdur.
Süte füt deyisini acikladilar ne olur yavruma sut verin diye feryat ettikleri aklimdan cikmiyor.
Ne olur bu kiz sağ salim ailesine teslim edilsin ve hic bir masum canliya dokunulmasin artik.

2 yas 10 aylik sandiginz gbi 4 degil 2015 agustos dogumlu

İnşallah biz yanılıyoruzdur çocuk sağdır ve iyidir inşallahh

Bu hayvanciklarin koku olayi nasil bilmiyorum sadece cesedimi buluyor egitimi o yondemi ama o gun koye girip cikan araclarida koklatsalar keske oldurup sonradan cikardilarsa bagaj vs belki koku sinmistir
O amcanin arkadaslarinin araclarini falan

Canlı arayan ile kadavra arayan köpekler farklı oluyormuş. Aslında araçları ve evleri canlı arayan köpek ile arasalar iyi olur en azında hangi eve sokuldu, hangi araçla koyden cikarildi o bilinirdi.

Aklımı kaybedecek gibi oluyorum düşündükçe allah ailesinin yardımcısı olsun inşallah haber çıkar

Birde babasının numarası yayılmış diye adamı durmadan gizliden arıyorlarmış bir umutla aç telefonu ne çıksın

Arkadaşlar merhaba Mune ablaya sordum ama mesajın bi kısmına cevap verdi cok tesekkur ederim ama bi sorum acikta kaldi, yoğun sanırım.

Buraya tahminlerimizi yazıyoruz olayla alakalı. Bu suç teşkil eder mi acaba?
Twitter ekşi dahil birçok yere yazılıyor. Şüphelerin asılsız çıkması hepimizi çok sevindirecek insaAllah da öyle olur.

Zira Ağrılı arkadaşlarımdan biliyorum, bir olay sonuçlanmadan çok metanetli, sakin olurlardı ve biriyle konuşurken de utangaç tavırlar sergilerlerdi. Sonuçlarınınca da acının kat be katini yaşar yerden yere vururlardi kendilerini üzüntüden tabiri caizse.

Aslında davranışlar biraz da yöreye alakalı diye düşünmek istiyorum.

Merak ettim kardeşler, suç mu bu olayı burada konuşmamız yazmamiz falan?
Müge Anli dahi şüphelerini açmadı.
Ben iyice vesveseli buluttan nem kapan biri oldugumdan dolayı sormak istedim.

Muge anlinin suphelerini dile getirmemesinin sebebi suclu aralarinda ise urkutmemek canim
Yoksa sanmiyorum ki bir sirun teskil etsin.
Internette dunya sayfada yazilip yorumlaniyor bu konu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…