- 12 Temmuz 2006
- 58.912
- 225.088
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Arkadaşlar merhabaMune ablaya sordum ama mesajın bi kısmına cevap verdi cok tesekkur ederim ama bi sorum acikta kaldi, yoğun sanırım.
Buraya tahminlerimizi yazıyoruz olayla alakalı. Bu suç teşkil eder mi acaba?
Twitter ekşi dahil birçok yere yazılıyor. Şüphelerin asılsız çıkması hepimizi çok sevindirecek insaAllah da öyle olur.
Zira Ağrılı arkadaşlarımdan biliyorum, bir olay sonuçlanmadan çok metanetli, sakin olurlardı ve biriyle konuşurken de utangaç tavırlar sergilerlerdi. Sonuçlarınınca da acının kat be katini yaşar yerden yere vururlardi kendilerini üzüntüden tabiri caizse.
Aslında davranışlar biraz da yöreye alakalı diye düşünmek istiyorum.
Merak ettim kardeşler, suç mu bu olayı burada konuşmamız yazmamiz falan?
Müge Anli dahi şüphelerini açmadı.
Ben iyice vesveseli buluttan nem kapan biri oldugumdan dolayısormak istedim.
Bende hep buna dikkat ederek yorum yaptım. "Şu kişi yaptı" diye yazmak hedef göstermektir. Unutmayalım ki o kişi suçsuz olabilir.Arkadaşlar merhabaMune ablaya sordum ama mesajın bi kısmına cevap verdi cok tesekkur ederim ama bi sorum acikta kaldi, yoğun sanırım.
Buraya tahminlerimizi yazıyoruz olayla alakalı. Bu suç teşkil eder mi acaba?
Twitter ekşi dahil birçok yere yazılıyor. Şüphelerin asılsız çıkması hepimizi çok sevindirecek insaAllah da öyle olur.
Zira Ağrılı arkadaşlarımdan biliyorum, bir olay sonuçlanmadan çok metanetli, sakin olurlardı ve biriyle konuşurken de utangaç tavırlar sergilerlerdi. Sonuçlarınınca da acının kat be katini yaşar yerden yere vururlardi kendilerini üzüntüden tabiri caizse.
Aslında davranışlar biraz da yöreye alakalı diye düşünmek istiyorum.
Merak ettim kardeşler, suç mu bu olayı burada konuşmamız yazmamiz falan?
Müge Anli dahi şüphelerini açmadı.
Ben iyice vesveseli buluttan nem kapan biri oldugumdan dolayısormak istedim.
Muge anlinin suphelerini dile getirmemesinin sebebi suclu aralarinda ise urkutmemek canim
Yoksa sanmiyorum ki bir sirun teskil etsin.
Internette dunya sayfada yazilip yorumlaniyor bu konu
Ablacım, direkt hedef göstermeden ( x kişi, x aile vb) yorum yazabilirsiniz ama tahminlerinizde bence şu kişi yapmıştır, bence şu aile, bence ailenin kendi içinde gibi söylemler mesnetsiz iftira olacağından ve masumiyet karinesi ihlal edileceğinden yani bir kimse suçu ispatlanana kadar masumdur ilkesine uyulmadığından suç sayılır, bu sebeple yorumlarınızda kişi bazlı yazmayın.
Bende hep buna dikkat ederek yorum yaptım. "Şu kişi yaptı" diye yazmak hedef göstermektir. Unutmayalım ki o kişi suçsuz olabilir.
NE gibi?Yeni detaylar varmış olayla ilgili
Olay şu an Show tv’de. Anne ve babası canlı yayında
Halaları sorguya alınmış, pek detay vermediler malesefNE gibi?
Merak ediyoruz valla bazı programlar devam etsin en azından gündemde tutmaya..
Yeni detaylar varmış olayla ilgili
Olay şu an Show tv’de. Anne ve babası canlı yayında
Halaları sorguya alınmış, pek detay vermediler malesef
Baştan beri annesini doğru düzgün konuşturmadılar ki zaten..Annesi babasıyla kısa bir röportaj yaptılar. Annesi babası bir şey saklıyor gibi geliyor ama hadi hayırlısı. Ailenin erkeklerinin sorgusu bitmiş şimdi ailenin kadınları sorgulanacakmış. Halalardan başlanmış sorguya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?