Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ablacım, direkt hedef göstermeden ( x kişi, x aile vb) yorum yazabilirsiniz ama tahminlerinizde bence şu kişi yapmıştır, bence şu aile, bence ailenin kendi içinde gibi söylemler mesnetsiz iftira olacağından ve masumiyet karinesi ihlal edileceğinden yani bir kimse suçu ispatlanana kadar masumdur ilkesine uyulmadığından suç sayılır, bu sebeple yorumlarınızda kişi bazlı yazmayın.

Bende hep buna dikkat ederek yorum yaptım. "Şu kişi yaptı" diye yazmak hedef göstermektir. Unutmayalım ki o kişi suçsuz olabilir.

Muge anlinin suphelerini dile getirmemesinin sebebi suclu aralarinda ise urkutmemek canim

Yoksa sanmiyorum ki bir sirun teskil etsin.

Internette dunya sayfada yazilip yorumlaniyor bu konu

Bende hep buna dikkat ederek yorum yaptım. "Şu kişi yaptı" diye yazmak hedef göstermektir. Unutmayalım ki o kişi suçsuz olabilir.

Çok teşekkür ederim hepinize.

Yazdıklarıma baktım alenen kimseyi suclamamisim. Ama yine de temkinli olmak yazılanlara dikkat etmek lazım. Cunku cogumuzun ailesi ya da meslegi bu yazdiklarimizin sorun olusturmasini kaldiramaz.
Ayrica masumsa şayet şüphelenilen her kimseler, şüphe ithamlarıni okuyunca hiç hoş hissetmezler. Olur ya belki biri rast gelir.

Yine de buraya yazayım sonra sorun çıkmasın delil olsun ki kendi adıma, kimseyi belirlenene kadar suçlu görmüyorum. Ve ailenin her bir ferdine, köylünün hepsine sabır ve selamet diliyorum. Leyla kızımız hepimizin kızı ve kardeşi. Ona ve gün dua ediyor olacağım.

Bu başlığı da vehimlerimle işgal ettiğim için özür dilerim canlar ama belki örnek teşkil eder. bütün o baskasinin derdiyle dertlenen o safi yüreklerinizi kucakliyorum

Ama bizde burda herkesin hatta o köylülerin hatta belki de akrabalarının bile aklından geçen tahminleri dile getiriyoruz, kimseyi kesin suçlu diye değil tahminlerimiz bu yönde diye yazıyoruz. Alakasız kişiler değil, şüphe uyandıran kişiler ve olayları dile getirmemiz neden suç teşkil etsin ki? Her mecrada, herkesin yoğunlaştığı kişiler üzerinde bende bir tahmin ve görüş belirtmişsem kendimi hiçte suçlu görmem bu konuda şahsen.

Normal de muge anlı acık acık derdi.hatta kameraya cekilmiş felan çocuk en son senin yanındaydı vs üstelerdi ama aileden dolayı diyemedi.bide sezon girdi araya ortalığı bulandırıp cekilmek istemedi.
Avukat bile kaç kere demeye getirdi ve hep susturdu.
Tek sebebi aile ve sezon girmesi.

Secim zamaninada denk geldi simdi calismalar eski hizina bgn itibariyle doner insallah

Annesi babasıyla kısa bir röportaj yaptılar. Annesi babası bir şey saklıyor gibi geliyor ama hadi hayırlısı. Ailenin erkeklerinin sorgusu bitmiş şimdi ailenin kadınları sorgulanacakmış. Halalardan başlanmış sorguya

Baştan beri annesini doğru düzgün konuşturmadılar ki zaten..
Bilse bile korkudan bişi söyleyemez gibi geliyor..
Umarım bi şekilde bi ipucuna rastlarlar ya da biri vicdana gelir de bişi söyler..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…