Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ilk gunden beri bende herkes gibi takipteyim. Flaş gelisme deniyor. 1 cumlelik haber sonrasi ilk gunden duydugumuz bilgiler.
Simdide halalarinin ifadeleri aliniyormus. Zaten bunlar arama surecinde olacak seyler. Yarinda dayilarinin ifadeleri alınıyor diye haber yapılır.
Bulunsun artik yavrucak ya

Kızlar leyla ve birde ankaradan kayıp 8 yaşında eylül var
Hala ikisindende haber yok Allah ailelerine sabırlar versin
Eylül hakkında olay aydınlatıldı diye haber var ama tam olarak ne olduğu yazmıyor. Eylül'ün ailesinden alınan dna örnekleri akrabası olan adamın arabasında bulunan kanla uygun çıkmış bunu anladım sadece off

Ev sahipleri komsuyla ilgili tutuklandı yaziyo galiba eylul un babasiyla arasinda anlasmazlik olmus. Olay sabahi eylul un babasiyla telefonda gorusmus. Adamdan suphelenmisler adam arabasinin arka koltuklarini yikatmis ama kan izi bulunmus. Allah sabirlar versin insanlari anlamak cok zor artik

bölgedeki kuyuları belediye vidanjör ile boşaltıp orada arama yapıyorlardı en son. ama bildiğim kadarıyla birşey çıkmadı. bence köyde değil o kız

Dalga mi geciyorsunuz? 5dk önce yayınlanan bir haber var, onda bile bulunamadı yazıyor. Lütfen link atın cok hassas bir konu
Neden dalga geçeyim? ben gördüğümü söylüyorum. Doğru yada değil, internette gördüğüm bilgiyi paylaştım. neden kasıt arıyorsunuz?
Doğru bilgiyse başka haber kaynaklarıda verecektir zaten.

Neden dalga geçeyim? ben gördüğümü söylüyorum. Doğru yada değil, internette gördüğüm bilgiyi paylaştım. neden kasıt arıyorsunuz?
Doğru bilgiyse başka haber kaynaklarıda verecektir zaten.
Biz neden göremiyoruz peki sizin gördüğünüzü. Link atın dedikçe de atmiyorsunuz. Arattim google'da defalarca. Böyle birşey yok.

Arkadaş başka bir eylülden bahsediyor bence.bu yavrumuzdan başka bir eylül daha malesef istismara maruz kalmış ve ölmüş onu diyor sanırım

Arkadaş başka bir eylülden bahsediyor bence.bu yavrumuzdan başka bir eylül daha malesef istismara maruz kalmış ve ölmüş onu diyor sanırım
Ta geçen yıl başka bir eylül o. İnsanlar neden bilgi kirliliği yapıyor ya. Paylaşıyor ama neyin ne olduğunu bilmiyor.

Ta geçen yıl başka bir eylül o. İnsanlar neden bilgi kirliliği yapıyor ya. Paylaşıyor ama neyin ne olduğunu bilmiyor.
Isimden karistirmak bilgi kirliligimi oluyo?

Aa dogru burasi mukemmel insanlarin yeri unutmusum. Her yoruma saldirmaya hazir ego tatmin etmeye ayarlisiniz.
Gorunce bu eylul sanmam cok abes haklisiniz.
Saldiracaginiza anlayış gostermeyi deneyin daha az yipranirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…