- 27 Ağustos 2012
- 512
- 816
- 303
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Eylül hakkında olay aydınlatıldı diye haber var ama tam olarak ne olduğu yazmıyor. Eylül'ün ailesinden alınan dna örnekleri akrabası olan adamın arabasında bulunan kanla uygun çıkmış bunu anladım sadece offKızlar leyla ve birde ankaradan kayıp 8 yaşında eylül var
Hala ikisindende haber yok Allah ailelerine sabırlar versin
Ev sahipleri komsuyla ilgili tutuklandı yaziyo galiba eylul un babasiyla arasinda anlasmazlik olmus. Olay sabahi eylul un babasiyla telefonda gorusmus. Adamdan suphelenmisler adam arabasinin arka koltuklarini yikatmis ama kan izi bulunmus. Allah sabirlar versin insanlari anlamak cok zor artikEylül hakkında olay aydınlatıldı diye haber var ama tam olarak ne olduğu yazmıyor. Eylül'ün ailesinden alınan dna örnekleri akrabası olan adamın arabasında bulunan kanla uygun çıkmış bunu anladım sadece off
Neye göre diyorsunuz bunu? Öyle bir haber yok kontrol ettim sizden duyunca. Lütfen gerçek olmasınEylül ün minik cesedi bulundu kızlar. Malesef yine pedofili vakasi
İnşallah Leyla sağ bulunur
Googledan bakarsanız ulaşabilirsinizNeye göre diyorsunuz bunu? Öyle bir haber yok kontrol ettim sizden duyunca. Lütfen gerçek olmasın
Dalga mi geciyorsunuz? 5dk önce yayınlanan bir haber var, onda bile bulunamadı yazıyor. Lütfen link atın cok hassas bir konuGoogledan bakarsanız ulaşabilirsiniz
Neden dalga geçeyim? ben gördüğümü söylüyorum. Doğru yada değil, internette gördüğüm bilgiyi paylaştım. neden kasıt arıyorsunuz?Dalga mi geciyorsunuz? 5dk önce yayınlanan bir haber var, onda bile bulunamadı yazıyor. Lütfen link atın cok hassas bir konu
Biz neden göremiyoruz peki sizin gördüğünüzü. Link atın dedikçe de atmiyorsunuz. Arattim google'da defalarca. Böyle birşey yok.Neden dalga geçeyim? ben gördüğümü söylüyorum. Doğru yada değil, internette gördüğüm bilgiyi paylaştım. neden kasıt arıyorsunuz?
Doğru bilgiyse başka haber kaynaklarıda verecektir zaten.
Hanımefendi eylülden bahsetmiş siz leyla sandınız galiba onunla ilgili bir gelişme yok.Biz neden göremiyoruz peki sizin gördüğünüzü. Link atın dedikçe de atmiyorsunuz. Arattim google'da defalarca. Böyle birşey yok.
Hayır Eylül'ü diyorum ben deHanımefendi eylülden bahsetmiş siz leyla sandınız galiba onunla ilgili bir gelişme yok.
Ta geçen yıl başka bir eylül o. İnsanlar neden bilgi kirliliği yapıyor ya. Paylaşıyor ama neyin ne olduğunu bilmiyor.Arkadaş başka bir eylülden bahsediyor bence.bu yavrumuzdan başka bir eylül daha malesef istismara maruz kalmış ve ölmüş onu diyor sanırım
Sonra farketti ama sesi çıkmadı ısrarıma rağmen.Isim benzerliginden ötürü karıştırdı galiba
Isimden karistirmak bilgi kirliligimi oluyo?Ta geçen yıl başka bir eylül o. İnsanlar neden bilgi kirliliği yapıyor ya. Paylaşıyor ama neyin ne olduğunu bilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?