Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nerde bulunmuş ceset yazıklar olsun
Evine 1 km uzaklıkta terkedilmiş bir binada bavul içinde bulunduğu yazıyor. Okurken bile tüylerim diken diken oldu o masum yavru neler yaşadı kim bilir

....

Bu arada kayıp Eylül den bahsediyoruz. Konu başlığı Leyla olduğu için karışmasın.

Nedir bu yavrucaklarin bu pisliklerden çektiği yeter artık ya bıktık hergun böyle haberler almaktan

Bir elektrik direğinin dibinde gömülü olarak bulunmuş. Yazarken ağlıyorum, elimden bir şey gelmeden sadece haberlerden seyirci kalmak en kötüsü. İçim acıyor.

Komşuymuş da husumetliymiş de. Husumetinizi Allah kahretsin, minicik çocuktan ne istiyorsun? Bu insanlar çürük, insan bile demek hata ya. Bunların toplumdan izole edilmesi lazım, götüreceksin insan yüzü göstermeden ağır işlerde çalıştıracaksın bunları iş gücü olarak kullanacaksın en azından devlete yararı olacak pisliklerin. Beslemeyeceksin hapislerde.

İlk okuduğum haberde boş bir binada bulunduğu yazıyordu. Diğer Haberlerde elektirik direğinin dibinde yazıyor. Yine masum bir can daha gitti. Kim bilir bilmediğimiz ne kayıplar var bunlar sadece medyaya yansıyanlar.

Kim kime saldırmış ya iyi bir oku. Sen bana saldırıyorsun basbayağı. Hayret birşey

Kim kime saldırmış ya iyi bir oku. Sen bana saldırıyorsun basbayağı. Hayret birşey
Arkadaşım hadi işine bak
O yada bu. O bebek yada bu bebek ne fark ediyo
Ortada katledilmiş masum canlar var
Arkadaşlar istediğin linki attı okursun.
Mesajlarımı alıntılama. Burada konu senin bulamadığın haber değil kayıp olan cesedi bulunan bebekler!

Ortam yeterince gergin. Saçma sapan mesajlarınızla daha da germeyin. Bu ne saldırganlık??
Derdiniz kiminleyse onunla çözün, buraya yansıtmayın lütfen.

Katılıyorum,zavallı hayvanları deneylerde kullanacaklarına bu pislikler üzerinde deney yapsınlar.

Eylül gitti maalesef melek oldu. Ne desem bilemiyorum ne desek boş. İnşallah gittiği yerde mutludur.
Gitti melek oldu olmasina ama bu tip olaylarda beni düşündüren hep şudur...
Acaba o durumu yasarken neler hissettiği, nasıl korktu, ne düşündü...hep bu sorulari sorarım kendime...

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…