- 20 Ocak 2015
- 9.623
- 14.065
- 448
- 41
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Haber doğru malesefAnkara polatlidan kaybolan eylülün cansız bedeni bulunmuş milliyet yazıyor.
Evine 1 km uzaklıkta terkedilmiş bir binada bavul içinde bulunduğu yazıyor. Okurken bile tüylerim diken diken oldu o masum yavru neler yaşadı kim bilirNerde bulunmuş ceset yazıklar olsun
Nedir bu yavrucaklarin bu pisliklerden çektiği yeter artık ya bıktık hergun böyle haberler almaktanEvine 1 km uzaklıkta terkedilmiş bir binada bavul içinde bulunduğu yazıyor. Okurken bile tüylerim diken diken oldu o masum yavru neler yaşadı kim bilir
....
Bu arada kayıp Eylül den bahsediyoruz. Konu başlığı Leyla olduğu için karışmasın.
Evine 1 km uzaklıkta terkedilmiş bir binada bavul içinde bulunduğu yazıyor. Okurken bile tüylerim diken diken oldu o masum yavru neler yaşadı kim bilir
....
Bu arada kayıp Eylül den bahsediyoruz. Konu başlığı Leyla olduğu için karışmasın.
İlk okuduğum haberde boş bir binada bulunduğu yazıyordu. Diğer Haberlerde elektirik direğinin dibinde yazıyor. Yine masum bir can daha gitti. Kim bilir bilmediğimiz ne kayıplar var bunlar sadece medyaya yansıyanlar.Bir elektrik direğinin dibinde gömülü olarak bulunmuş. Yazarken ağlıyorum, elimden bir şey gelmeden sadece haberlerden seyirci kalmak en kötüsü. İçim acıyor.
Komşuymuş da husumetliymiş de. Husumetinizi Allah kahretsin, minicik çocuktan ne istiyorsun? Bu insanlar çürük, insan bile demek hata ya. Bunların toplumdan izole edilmesi lazım, götüreceksin insan yüzü göstermeden ağır işlerde çalıştıracaksın bunları iş gücü olarak kullanacaksın en azından devlete yararı olacak pisliklerin. Beslemeyeceksin hapislerde.
Malesef o kadar çok kiİlk okuduğum haberde boş bir binada bulunduğu yazıyordu. Diğer Haberlerde elektirik direğinin dibinde yazıyor. Yine masum bir can daha gitti. Kim bilir bilmediğimiz ne kayıplar var bunlar sadece medyaya yansıyanlar.
Kim kime saldırmış ya iyi bir oku. Sen bana saldırıyorsun basbayağı. Hayret birşeyIsimden karistirmak bilgi kirliligimi oluyo?
Aa dogru burasi mukemmel insanlarin yeri unutmusum. Her yoruma saldirmaya hazir ego tatmin etmeye ayarlisiniz.
Gorunce bu eylul sanmam cok abes haklisiniz.
Saldiracaginiza anlayış gostermeyi deneyin daha az yipranirsiniz.
Arkadaşım hadi işine bakKim kime saldırmış ya iyi bir oku. Sen bana saldırıyorsun basbayağı. Hayret birşey
Ortam yeterince gergin. Saçma sapan mesajlarınızla daha da germeyin. Bu ne saldırganlık??Kim kime saldırmış ya iyi bir oku. Sen bana saldırıyorsun basbayağı. Hayret birşey
Katılıyorum,zavallı hayvanları deneylerde kullanacaklarına bu pislikler üzerinde deney yapsınlar.Bir elektrik direğinin dibinde gömülü olarak bulunmuş. Yazarken ağlıyorum, elimden bir şey gelmeden sadece haberlerden seyirci kalmak en kötüsü. İçim acıyor.
Komşuymuş da husumetliymiş de. Husumetinizi Allah kahretsin, minicik çocuktan ne istiyorsun? Bu insanlar çürük, insan bile demek hata ya. Bunların toplumdan izole edilmesi lazım, götüreceksin insan yüzü göstermeden ağır işlerde çalıştıracaksın bunları iş gücü olarak kullanacaksın en azından devlete yararı olacak pisliklerin. Beslemeyeceksin hapislerde.
Gitti melek oldu olmasina ama bu tip olaylarda beni düşündüren hep şudur...Eylül gitti maalesef melek oldu. Ne desem bilemiyorum ne desek boş. İnşallah gittiği yerde mutludur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?