Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aklıma sigmiyo düşünemiyorum o yavrunun eylülün nasil öldüğünü
Korkuyorum leyladanda öyle bi haber alırız diye
Tiksiniyorm zihniyetsiz şerefsiz insanlardan Allah hepsini kahretsin binmislini yasatsin gebersinler

Husumet falan bahane. Adamın içinde varmış o pislik. Allah anne babasına sabır versin. Hepimiz kahrolduk.
Kızlar aynen
Doğruluğunu bilemiyorum ama bu pislik geçen yılda köpeğe tecavüz edip öldürmüş yazıyo heryerde. Pislik içinde varmış zaten. Hiç ceza almadan tekrar halkın içinde yaşamasına müsade edenler bu masum yavrumuzun vebalini nerede verecekler acaba
Böylelerini besliyoruz ya yazıklar olsun

Üstelik evli çocuklu olmasına rağmen sevgilisi varmış. Her türlü pislik varmış bu canide. İçinin çirkinliği yüzüne yansımış.

Ya anlamadıgım seyde bu karın var sevgilin var dısarda binbir cesit bu isi yapanlar var minnacık bir melekten nasıl zevk alırsın allahım aklım almıyor delircem o kadar ihtiyacın var git sevgiline nasıl bir canilik allahım sabır ver ailesine idam edilmesin bu serefsizler hadım edilsin bu toplum nereye gidiyor aklım oyle karısık ki oyle seyler düsünüyorum ki ama telafuz edemiyorum salın bunları halkın arasına linc edilsin gebersin hala aklım almıyor bir insan kucucuk bir cocuktan nasi haz duyar hic bir zamanda aklım almıcak biliyorum lutfen cocuklarımıza sahip cikalim yanliz hic bir yere gondermeyelim

Devam ettiğim yerden okudum da okudum yazdıklarınızı ve içim kaldırmıyor artık duyduklarımı izlediklerimi..
Leyla ile ilgili Eşimin akrabaları haftasonu bize geldiler bi dedikodu daha söylediler ben şahsen çok ciddi bulmadım çünkü çok çirkince o yüzden söylemek de istemiyorum.. Neticede hala Leyla'dan bi haber yok..
Eylül demeye dilim varmıyor zaten yüreğimin ortasına taş oturmuş gibi düşündükçe deliresim geliyor o yavrunun nasıl korkular acılar yaşadığını .
Allah bunu yapanları onlardan bin beter etsin..
Böylelerini o yöre halkının eline vereceksin ibreti alem için de izleteceksin öyle yavaş yavaş acı çeke çeke ölecekler.

32 aylık bir oğlum var hergün paranoyamın biri bin para,eşimle parka gönderdim dün onlar gelene kadar kaygı bozukluğum tavandı.Her şeyi geçtim bu şerefsizler hangi ara bu kadar türediler aklım almıyor..ama ben leylanın öldürüldüğünü zannetmiyorum çok güzel bir çocuk melek gibi bence kaçırdılar ama para için değil ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…