Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi gördüm ben de... Bir sürü gazetede çıkmış ama yeni haber. Ayrıntılar geliyor diyorlar. Köyde ölü bulunmuş, sadece bunu yazmışlar. Allah'ım, vallahi artık inşallah acı çekmeden ölmüştür yavrucak diye dua edecek hale geldik, her gün ayrı acı, ayrı psikopatlık. Allah belasını versin bu yaratıkların.

Nefes alamıyorum artık ya. Bu kadar pislikle aynı dünyada yaşıyor olmak, çocukları koruyamıyor olmak çok ağır çok.

Beklenen haber gelmiş...
Nasıl dünyadayız ki 4 yaşındaki kızın ölümü için aklıma gelen ilk gelen cümle,
‘Umarım acı çekmeden ölmüştür’ oluyor...
Umarım ruhu incinmemiştir, canı yanmamıştır, ona bunu yapan aramızdan biri degil de, yanlışlıkla düşüp kaldığı bir kuyu, bir nehirdir.
Ne kadar zavallıca temenniler.
Daha iyisi yokki.

Çokkk üzgünüm şuan,Allahım bu canilerin hepsinin canını alsın artık inşallah. Çok kötüyüm :....(

''' 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in cansız bedeni Ağrı'nın Bezirhane Köyü'nde bulundu. ''' yazıyor haberlerde
Bende aynı haberi okuyorum. Ağrı’da kaybolan çocuk Van’da nasıl bulunuyor.

Allahım anne babasının aklına mukayyet olsun biz bile napıcamızı bilemiyoruz

Ah pardon yanlış okumuşum yazdığını, Van’ın Bezirhane köyü yazıyor Habertürk’te.

Tekrar edit: haber düzeltilmiş oraları bilmediğim için okuduğumu yorumlamıştım :/

Reactions: H E
Yazık çok yazık daha kaç tane çocuğu kaybedicez böyle yaa çok üzgünüm. Gerçektende kaldıramıyorum çok öfkeliyim çok. Acilen çözüm bulunsun birşeyler yapılsın içim paramparça.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…