Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorumlari okudum, herkes polis, savci, dedektif olmus. Aile hakkinda yazilsnlarda bi okadar ûzûcû. Ne aile ici hesaplasma, ne yasak ask yasamalari, ne katillikleri kslmis.
Amcadan bircok kisi sûphelendi. Ama gördûkki, dûzgûn tûrkceleri yok. Ya sucsussa, Ya kendini ifade edemediyse.

Insallah katil kimse bulunsun. Hepimizin istedigi bu. Eylulden sonra bu cocugunda Boyle olmasi herkesin psikolojisini bozdu.

Ama ya aile, Bûtun Türkiye kahroldu, onlar nspsin.
Annesi, Babasi, kardesleri napsin? Ablasi yalvardi sût verinndiye. Abisi mezarin basinda oturmus agliyodu..
katil aile den cikmassa nolucak. Ya umulmadik biriyse. .
ates dûstûgû yeri yakar, 1-2 haftaya hersey unutulur ama onlar bir ômûr bu aciyla yasiyacaklar. Belkide her sofraya oturduklarinda leylanin acliktan ôldûgûnû dûsûnecekler.

Allah sabir versin diyorum, ates düstygû yeri yakti bize olan sadece sicramasi...
 
Hadım edilmek neden tecavüzlere engel değildir, bununla alakalı bir araştırmanın Türkçeye çevrilmiş kısmını paylaşmak istiyorum sizinle. Metin oldukça rahatsız edici bu arada uyarayım. İsteyenlere makalenin tamamını gönderebilirim (İngilizce)



Yani hadım cezası, aslında erkeklik ortadan kaybolduğu için daha da "erkeksi", daha da saldırgan olmakla sonuçlanabiliyor. Tehlikeli bir durum.
 

İğreniyorum şuan midem bulandı
 
Bu benim aklima hep geliyordu. Ama cinsel isteksizlik olmuyor mu sonunda yapmayı istememek gibi
 
Bu benim aklima hep geliyordu. Ama cinsel isteksizlik olmuyor mu sonunda yapmayı istememek gibi

Makaleden anladığım kadarıyla bunu yaparken cinsel bir istek duyarak yapmıyorlar, tamamen erkekliğin (!) elden gitmesinden dolayı oluşan yoğun bir saldırganlık ve kendi gücünü kanıtlama çabası.
 
Makaleden anladığım kadarıyla bunu yaparken cinsel bir istek duyarak yapmıyorlar, tamamen erkekliğin (!) elden gitmesinden dolayı oluşan yoğun bir saldırganlık ve kendi gücünü kanıtlama çabası.

seneler önce okan bayulgenin programında işlenmişti bir profsör anlatmıstı buna benzer örnekleri... zaten tecavüzcülerin çoğu cinsel istekten yapmıyorlarmış o eylemi altında daha derin sadizm ve piskopatlık durumları varmış ... hadım asla çözüm değildir demişti....
bana göre tek çözüm idam fakat adelet sistemi doğru işlemeli ve kesin bulgu kanıt sonucu olmalı yoksa idam da pardon şansı olmaz
 
Zaten öyle olduğu belli ki yoksa bir masum acıdan ağlarken ona zarar vermeye nasıl devam edebilirler?
Eylül’ün vücudunda diş izleri varmış bu psikopatlıktan başka nedir ?
 
Bu konu açıldığında ben de eşime bunu anlatıyordum. Psikanalize inanırım. Hadım etmek ve öylece sokağa salmak çok daha vahim sonuçlar doğuracaktır. Eğitim eğitim eğitim. Böyle ahlaksizliklari başka türlü engelleyemeyiz. Ceza hiçbir zaman caydırıcı olmaz. Hele bizim gibi her şeyi kapalı kapılar ardında yapan etrafa riyakar insanlarla dolu bir toplumda. Ama cehalet yuceltilip köy kurnazlığı övülünce kurallara uyan enayi yerine kondukca ne ceza gelirse gelsin bu suçları engellemeyecek. Ufak suçlara göz yumulmasi büyük suçlara çanak tutar. Allah sonumuzu hayretsin.
 

Kesinlikle katılıyorum kelimesi kelimesine. Ne idam cezası ne hadım cezası sorunu kökünden halletmeyecektir maalesef, tersine daha da beter sorunlara yol açacaktır.
 
Kesinlikle katılıyorum kelimesi kelimesine. Ne idam cezası ne hadım cezası sorunu kökünden halletmeyecektir maalesef, tersine daha da beter sorunlara yol açacaktır.
Öyle yani. Tabi eğitimden kastim değerler eğitimi. Ama bunu veremiyoruz o ayrı. Okullar yeterli değil. En mükemmel eğitimi de versek yetmeyecek. İnsanı akranları ,sosyal çevresi, ilgi alanları şekillendirir. TV de hayran olduğu insanların olumsuz davranışları, anne babası, konu komşu, sosyal medya hep ilmek ilmek işliyor. Topluma sağlam bir uyanış gerekiyor ama nasıl olur bilmem
 
 
İdam ,hadım özetle ceza sadece sonuçtur!çözüm değil .
Çözüm gerekiyor .Çözüm içinde eğitim .
Tam bağımsız adil yargılama temelleri atılmadan üzerine inşa edilen herşey daha da uçuruma sürükler.
Herşeyden önce başkasının çocuğuna izinsiz dokunmak yasaklanmalı !en azından hastalıklı insanlar rehabilite edilene dek !
 
En meşru yol bu olur. Şimdi muhalif gazeteciler patır patır ölseler burada bir şüphe olduğu açıktır, kaos çıkar. Ancak idamın kapsamı genişletildiği zaman (bu her zaman olmuştur ve olacaktır, sadece Türkiye'de değil, iktidar bunu hep yapar) gayet meşru şekilde "terörist" dediklerini asabilirler.
 

İnstagramda şöyle bir yorum okudum güzel bir anneden. Çok etkilendim ve çocuğun cevaplarından çok duygulandım. Sizlerle paylaşmak istedim.

Çocuklardan öğrenebileceğimiz çok şey var aslında. Onlar bambaşka.
 

Benim sosyal sevgi kelebeği oğlum o yaşlarda yabanci demezdi ilgi gördüğü birinin peşinden giderdi
 
Arkadaşlar ben idam gelsin mi gelmesin mi bilmem. Ne insan psikolojisinden anlarım ne devlet yönetimi ne anayasa, alakam yoktur.. sadece şunu bilirim Allah göstermesin benim çocuğuma o anlamda elini uzatan olursa kendi ellerimle öldürürüm. Şuan öyle geliyor bana, büyük konuşmak istemiyorum tabiki ama.
Haberlerde vardı bir baba komşusunu öldürmüş kızına tecavüz ettiği için, hakim 2.5 yıl ceza vermiş sonra ertelenmiş bişey olmuş ceza bile almamış. Tabi kamera görüntüleri ile kesindi tecavüz.

Öldürür, sonra da kendimi kaybettim beni tahrik etti gözüm döndü falan derim. İnsan başka türlü geceleri uyuyamaz. Allah yardım etsin her çocuğun ailesine
 
O yüzden idam gelmeli.
Kötüler ortadan kaldırılmadıkça kötülük yapmaya devam edecekler.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…