Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Köy yerinde böyle söylentilere inanmayın. Benim kuzenim annemin kucağına düşüp öldü, kalp kriziydi. Hastaneden çıkana kadar köy olmuş mahşer yeri ve herkesin dilinde "intihar etmiş" cümlesi. O ara bazı sorunlar vardı, herkes buna yordu ve bu saçma sapan söylentiler yüzünden cenaze bekletilip otopsisi yapıldı.

Aile kimin kacirdigini biliyosa müge anliya neden cikmislar peki ??

Asılsız soylemlerdir bunlar
Birinin yaptigi sucu bilip saklamak , kendince mesaj vermek ustelik tum Turkiye bu cocugu ariyorken buna sessiz kalmak yardim ve yatakliga girer .
Zaten bu ordan burdan konusanlarida anlamiyorum
Ele gune anlatiyorsun ama devlete gelince biz birsey bilmiyoruz
Cuval degil ki buzesin

Aile biliyosa neden polis tutuklamiyor?
Kendi içlerinde kapatmaya çalışıyorlar
Haklisiniz
Aile kimin kacirdigini biliyosa müge anliya neden cikmislar peki ??
O sıra bilmiyorlar. Sonradan ogreniyorlar kimin yaptığını. Sessizlesiyorlar sonra da zaten dikkatinizi çektiyse köyü aratmiyorlar

Ben bu olayın medya yuzunden oldugunu dusunuyorum amac leylanın babasını cezalandırmak para koparmak intikam almaktı ama konu bu kadar buyuyunce cocuga ulasamadılar bu yuzden oldu

Bundan bir kac yil önce bakıcısının oğlunun cinsel istismarına uğrayan 3 yaşında bir çocuk vardı ne oldu biliyor musunuz? O çocuk büyüdü sanıklar beraat etti ailesi hala hukuk mücadelesi veriyor.

3.5 yaşında cesedi bulunan babasinin kazayla arabayla çarptım panikleyip gidip gömdüm diye ifade verdiği çocuğun davasında da anneye babaya beraat kararı çıktı...

Idam gelsin adalet yerini bulsun diye bekleyedurun...

Ozmn ölmesini izlemisler öyle mi? Parayi verip neden cocugu almamislar
Söylentilerin hiç birine inanmıyorum. Herkes kendi kafasından senaryo uyduruyor. Para için kaçırıldıysa sizinde söylediğiniz gibi ailesi neden parayı verip kurtarmamış. Yada ailesi o kadar bulana 300 bin vereceğiz dedi o zaman aileyle anlaşıp çocuğu verirlerdi. Aslında ne söylesek boşa Leyla melek oldu gitti.

Aynen öyle kardes .

Ülkede adalet yok ki ...
Böylelerini anında Linç etmek Lazım .
Artık devir o kadar kötü ki hayvana bebeğe tecavüz ediyorlar . Bu insanları senin benim vergilerimle cezaevinde yaşatmasınlar .

Yavrusunu cennete ugurlamis bir anne olarak
Herkes genelde aileyi sucluyor
Ben ailenin sucluluguna inanmiyorum
Belki tek hatalari köyů didik didik aratmamak olabilir o da akrabalarina cok guvendikleri icin... ama neye kime guven ... kapi komsusu eylulu öldürmüşken...
Anne baba sanki basina gelecekleri hissetmis gibi surekli sut verin leyla dedi... hissettiler... kuzularinin sütsüzlükten ölecegini belki...
Kucuk acilar cok seslidir... büyükler ise sessiz...
Ailenin sesinin cikmamasi bu yuzdendir bence...
Herkes kendine bir sorsun yargilamadan önce sizin hic yavrunuzu kacirdilar mi .... on sekiz gun...sizin boncuk gozlunuzu ac susuz ölüme mahkum ettiler mi... ve siz hic sessizlestiniz mi...
Bunu ancak yasayan bilebilir...
Benim evladim da aclik ve oksijensizlikten öldü ve ben her yemege oturdugumda bogazim dugum dugum ...
Leylanin ailesinin sessizliginin altinda baska bir nede bence yok cunku buyuk acilar sessiz...
O ailenin diyetini leyla ödedi...
Leyla
Boncuk gozlü bir kiz ...
Yasatmadilar
Bu dunyayi cok gorduler ona
Ona bunu yapan ölebilecek mi
Onu toprak bile kabul etmez ...

Hatay daki ufuk’un da cansız bedenine ulaşılmış. İçim paramparça oldu

Neler oluyor anlayan var mı aranızda?

Allah rahmet eylesin yavrunuza ve sizede sabırlar diliyorum.

Ben her kayıp çocuğun ailesini suçluyorum sadece leyla değil eylül ve nice yitip giden katledilen minik kuzularımızın aileleri gözümde birer suçlu.

El kadar çocuklar savunmasız kendini koruyamaz aileler o kadar rahat ki çocukları başıboş sokak hayvanı gibi sabahtan akşama kadar gözetimsiz bırakıyorlar. Yazık değil mi ben hiç duymadım annenin yada babanın pür dikkat izlediği gözetimi altında tuttuğu evladının çocuğunun kaçırıldığını, siz hiç duydunuz mu?

Bu şerefsiz "o" lar aç kurtlar gibi avlarını bekliyorlar ve o avlarda aileleri tarafından saldım çayıra mevlam kayıra denilen çocuklar oluyor.

Çok üzgünüm kaç gündür kendi kızım yemek yemeyince kızıyorum çünkü aklıma küçük leyla geliyor o yavrum açlıktan ölürken benim yavrum yemek beğenmiyor. Tatildeyken bile 1 sn gözümü ayırmadım üstünden kızım 3 yasinda.

Burada aileye benim gibi kızan yüzlerce insan vardır eminim. Diğer türlü amca vs suçlanıyor onun orasını ben bilemem elbet çıkacak o Zalim ortaya.

Yazık değil mi ben hiç duymadım annenin yada babanın pür dikkat izlediği gözetimi altında tuttuğu evladının çocuğunun kaçırıldığını, siz hiç duydunuz mu?

Aileye de çok yüklenmemek lazım aslında, yani istisnai durumlar hariç kim ister çocuğu öldürülsün, zarar gelsin? İnsanız sonuçta yani olabiliyor AVM'de istemsiz bir vitrin bakayım, telefonum çaldı bakayım derken bile elinden çocuğun pırr uçup gidiyor ara ki bulabilirsen... Böyle olaylarda zaten genelde en yakınından geldiği gerçeğini de göz ardı etmemek lazım, yaftalamak ya da suçlamak amaçlı değil örnek veriyorum mesela kardeşine çocuğunu rahatça bırakabilirsin ama ya kardeşin bir çıkarından dolayı çocuğunu kaçıracaksa/zarar verecekse? Her olayda tek bir ihtimal yok, ailenin ihmali de olabiliyor ama hemen aileye yüklenilmesini de haksızca buluyorum açıkçası işin iç yüzünü bilmeden.

Her saniye çocuğa bakamazsınız ki? Dedemin köy evinde bende yalnız bahçeye indim, çeşmeye gittim, yola çıktım. Köy yeri orası yani insanlara daha güvenli geliyor herkes herkesi tanıdığı için. Ben aileyi suçlamayı yanlış buluyorum kusurA bakmayın

Burada sadece leyleğin ailesi değil ki sorunlu olan. Misal bizim mahallede sokak çocuk dolu kadınlar nerede erkekler nerede? Sizce de tuhaf değil mi o çocukların denetimsiz kalması bir sn cama çıkıp geri içeri girmekle olmuyor bu işler ben benimle aynı fikirde olunsun diye yazmadım herkesin kendi fikri ayrı sadece benim düşüncem çocuğu dışarıda parkta hatta evde dahi sürekli göz hapsinde tutmak.

Bakin bu konu da haklısınız devir çok kötü öz baba kızına aylarca tecavüz ediyorken kim kime güvenecek aklım almıyor ben zaten ailelerin ellerinden geldiğince dikkat etmesini istiyorum gerekirse kendi zevklerinden ödün verecekler.

Tabi ki ihmal varsa değişir ama bir saniye gözünü kaçırdığı an ya da güvenilir olduğunu düşündüğü birine emanet ettiğinde zarar geldiyse ben aileyi suçlayamam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…