- 27 Aralık 2016
- 1.089
- 2.203
- 133
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
- #1.201
Sagolun allah razi olsunAllah rahmet eylesin yavrunuza ve sizede sabırlar diliyorum.
Ben her kayıp çocuğun ailesini suçluyorum sadece leyla değil eylül ve nice yitip giden katledilen minik kuzularımızın aileleri gözümde birer suçlu.
El kadar çocuklar savunmasız kendini koruyamaz aileler o kadar rahat ki çocukları başıboş sokak hayvanı gibi sabahtan akşama kadar gözetimsiz bırakıyorlar. Yazık değil mi ben hiç duymadım annenin yada babanın pür dikkat izlediği gözetimi altında tuttuğu evladının çocuğunun kaçırıldığını, siz hiç duydunuz mu?
Bu şerefsiz "o" lar aç kurtlar gibi avlarını bekliyorlar ve o avlarda aileleri tarafından saldım çayıra mevlam kayıra denilen çocuklar oluyor.
Çok üzgünüm kaç gündür kendi kızım yemek yemeyince kızıyorum çünkü aklıma küçük leyla geliyor o yavrum açlıktan ölürken benim yavrum yemek beğenmiyor. Tatildeyken bile 1 sn gözümü ayırmadım üstünden kızım 3 yasinda.
Burada aileye benim gibi kızan yüzlerce insan vardır eminim. Diğer türlü amca vs suçlanıyor onun orasını ben bilemem elbet çıkacak o Zalim ortaya.
Burada sadece leyleğin ailesi değil ki sorunlu olan. Misal bizim mahallede sokak çocuk dolu kadınlar nerede erkekler nerede? Sizce de tuhaf değil mi o çocukların denetimsiz kalması bir sn cama çıkıp geri içeri girmekle olmuyor bu işler ben benimle aynı fikirde olunsun diye yazmadım herkesin kendi fikri ayrı sadece benim düşüncem çocuğu dışarıda parkta hatta evde dahi sürekli göz hapsinde tutmak.
Malatya'da düğün fotoğrafçılığı yapan Onur Albayrak, bir düğün için fotoğraf çekimine gittiğinde yaşı küçük görünen geline kaç yaşında olduğunu sordu. Habere göre “15” cevabını alınca da “çocuk gelin fotoğrafı çekemem” diyerek duruma tepki gösterdi. Bunun üzerine damat, anlaşmayı bozduğu gerekçesiyle fotoğrafçı Albayrak ile tartıştı. Israrla çekimin yapılmasını isteyen damat ile fotoğrafçı arasında yaşanan kavgada damadın burnu kırıldı.
İlgili link
https://odatv.com/fotografcidan-cocuk-gelin-dayagi-09071832_m.html
Kars’ta bir imam hatip ortaokulunun koridorunda öğrencilerin bulup öğretmenlerine verdiği not, bir istismarı ortaya çıkardı. “Niye herkes bana kötü davranıyor” diye başlayıp “İnşallah hamile kalmam. Kalırsam ailem öldürür” diye devam eden notun 12 yaşındaki kız öğrenciye ait olduğu anlaşıldı.
İfadeler üzerine gözaltına alınan 28 yaşındaki amca Vedat, suçlamayı kabul etti ve istismarı şu iğrenç kelimelerle anlattı: “Dört, beş yıl kadar önce askerden döndükten sonra evimizde S. yanıma geldi. Uzun süredir askerde olmam nedeniyle cinsel arzularım vardı. Bir an gözüme hoş geldi. Cinsel ilişkiye girmedim. S. evimize gelip gittiği sırada bu eylemleri zaman zaman yaptım. Kendisi izin veriyordu.”
İlgili link
https://tr.sputniknews.com/amp/turk...okulu-12yasindaki-kiz-cocugu-cinsel-istismar/
Öz amcası istismara başladığında, çocuk 8 yaşındaymış. Cinsel anlamda gözüne hoş görünmüş!
İzin veriyormuş birde...
Sanki izin vermese mudahale etse dinleyecek!!!Malatya'da düğün fotoğrafçılığı yapan Onur Albayrak, bir düğün için fotoğraf çekimine gittiğinde yaşı küçük görünen geline kaç yaşında olduğunu sordu. Habere göre “15” cevabını alınca da “çocuk gelin fotoğrafı çekemem” diyerek duruma tepki gösterdi. Bunun üzerine damat, anlaşmayı bozduğu gerekçesiyle fotoğrafçı Albayrak ile tartıştı. Israrla çekimin yapılmasını isteyen damat ile fotoğrafçı arasında yaşanan kavgada damadın burnu kırıldı.
İlgili link
Kars’ta bir imam hatip ortaokulunun koridorunda öğrencilerin bulup öğretmenlerine verdiği not, bir istismarı ortaya çıkardı. “Niye herkes bana kötü davranıyor” diye başlayıp “İnşallah hamile kalmam. Kalırsam ailem öldürür” diye devam eden notun 12 yaşındaki kız öğrenciye ait olduğu anlaşıldı.
İfadeler üzerine gözaltına alınan 28 yaşındaki amca Vedat, suçlamayı kabul etti ve istismarı şu iğrenç kelimelerle anlattı: “Dört, beş yıl kadar önce askerden döndükten sonra evimizde S. yanıma geldi. Uzun süredir askerde olmam nedeniyle cinsel arzularım vardı. Bir an gözüme hoş geldi. Cinsel ilişkiye girmedim. S. evimize gelip gittiği sırada bu eylemleri zaman zaman yaptım. Kendisi izin veriyordu.”
İlgili link
https://tr.sputniknews.com/amp/turk...okulu-12yasindaki-kiz-cocugu-cinsel-istismar/
Öz amcası istismara başladığında, çocuk 8 yaşındaymış. Cinsel anlamda gözüne hoş görünmüş!
İzin veriyormuş birde...
Oz amca tarafindan istismara ugrayan cocugun ablasi da ayni amca tarafindan yillarca istismar edilmis bu aradaMalatya'da düğün fotoğrafçılığı yapan Onur Albayrak, bir düğün için fotoğraf çekimine gittiğinde yaşı küçük görünen geline kaç yaşında olduğunu sordu. Habere göre “15” cevabını alınca da “çocuk gelin fotoğrafı çekemem” diyerek duruma tepki gösterdi. Bunun üzerine damat, anlaşmayı bozduğu gerekçesiyle fotoğrafçı Albayrak ile tartıştı. Israrla çekimin yapılmasını isteyen damat ile fotoğrafçı arasında yaşanan kavgada damadın burnu kırıldı.
İlgili link
İlgili link
İzin veriyormuş birde...
Bu tür sapkınlıklar Batı’dan geldi diyorsunuz yani! Osmanlı sarayındaki içoğlanlarını, o dönem şairlerinin saray yaşamına dair şiirlerini, cariyelerin padişahla halvet olma yaşlarını (ortalama e12-15) ufak bir araştırmayla okuyup öğrenebilirsiniz. Bunların hepsini Osmanlı saray kaynakları yazmaktadır, sonradan uydurulmuş değillerdir. Velhasıl bu tür sapkınlıklar bizde de vardı. Kaldı ki dinde, Batı’da, Osmanlı’da olması ya da olmaması değildir ki önemli olan. Bunların hepsinde bu tür sapkınlıklara yer verilebilir, ancak bu, durumun sapkınlık, vicdan dışı ve yanlış olduğu gerçeğini değiştirmez. Şurası açıktır ki bu toplumun akıllı, vicdanlı kesimi (bunun içinde Türk, Çerkez, Kürt, Abaza, Alevi, Sünni, Şafi, kadın, erkek, yaşlı, çocuk, muhafazakar, laik, inanan, inanmayan vb. her gruptan insan var ve bu özellikler asla belli bir gruba mal edilemez elbette; çünkü aklın yolu birdir) bu tarz olayları sapkınlık, vicdansızlık, kişisel hak ve hürriyete saldırı olarak nitelemektedir; bu nedenle bu toplumun ortak düşüncesinin kanunlara yansıması (ki zaten bunların kanunen de sapkınlık olduğu kabul edilir) ve cezai önlemlerinin net biçimde ortaya konulması gerekmektedir.Biz modernlesirken toplum olarak yuzumuzu batiya donerken her seyimizle batiyi rol model alirken geleneklerimizi orf ve adetlerimizi unuttuk coktan...
Sinsi sinsi sizdi icimize bati oralarda gorulebilecek manyakliklar artik bizde de goruluyor hayirli olsun...
Hic bir farkimiz kalmadi sapkinlik konusunda da onlardan...
Dinimize gore buyutemedigimizdendir belki de evlatlarimizi...
Eskiden okulda kavga etse cocugumuz bir sikayet gelse evladimizi uyarirdik simdi ana baba olarak evladimizi hakli goruyoruz savunsun kendini diyebiliyor anne babalar hatta cocuk yuzunden birbiriyle kavga eden aileler var... buyuk belli degil kucuk belli degil ...
Unutuk cok degerlerimizi unutturdular bize en cok da sosyal medya araclari ile ....
Boy boy cocuklarimizin resimleri her yerde bugun sunu yaptim sunu yedim suraya gittim...
Yasak diye bir sey yok artik her sey aleni ortaokulda cinsellik yasaniyor evlenme ve bosanmalar neredeyse aylik yasaniyor ...
Elbet boyle bir toplumdan her turlu birey cikacak ...sapigi da tecavuzcusu de katili de...
Biz modernlesirken toplum olarak yuzumuzu batiya donerken her seyimizle batiyi rol model alirken geleneklerimizi orf ve adetlerimizi unuttuk coktan...
Sinsi sinsi sizdi icimize bati oralarda gorulebilecek manyakliklar artik bizde de goruluyor hayirli olsun...
Hic bir farkimiz kalmadi sapkinlik konusunda da onlardan...
Dinimize gore buyutemedigimizdendir belki de evlatlarimizi...
Eskiden okulda kavga etse cocugumuz bir sikayet gelse evladimizi uyarirdik simdi ana baba olarak evladimizi hakli goruyoruz savunsun kendini diyebiliyor anne babalar hatta cocuk yuzunden birbiriyle kavga eden aileler var... buyuk belli degil kucuk belli degil ...
Unutuk cok degerlerimizi unutturdular bize en cok da sosyal medya araclari ile ....
Boy boy cocuklarimizin resimleri her yerde bugun sunu yaptim sunu yedim suraya gittim...
Yasak diye bir sey yok artik her sey aleni ortaokulda cinsellik yasaniyor evlenme ve bosanmalar neredeyse aylik yasaniyor ...
Elbet boyle bir toplumdan her turlu birey cikacak ...sapigi da tecavuzcusu de katili de...
☺Evet hepsi batı nın suçu, çünkü batı bizi kıskanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?