- 1 Haziran 2012
- 7.261
- 25.233
- 798
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
- #1.241
haklısın ablacığım medeniyetten hep ne geliyorsa başımıza.. halbuki Afrika kabileleri gibi elimizde mızrak, popomuzda yaprak gezip her gün kabile savaşında telef olup, ağaç kabuklarından beslensek süper olacak.. 2 senedir üyeymişsin din yasak elindeki telefon da batı malı.. kendi telefonunu, kendi icat ettiğin teknoloji ile yaptığın gün gel konuşuruz.. mesajı da kibleyerek çıkayım..
Medeniyetle alakasi yok ve evet cok iyi biliorum cunku benim isim bu. Bu istatistiklerde alt aciklamalar vardir. Isvec, avusturya, belcika, norvec gibi ulkelerde bu tecavuzler genelde gocmenler tarafindan yapiliyor. Bu gocmenleri asagilamak degil bir gercek. Hintli birine gore bi kadinin onu evine cagirmasi sevismek istemesi anlamina gelir. Bu onun kulturu cunku. Bakin asagilamiorum kesinlikle.Masallah her seyi cok iyi biliyorsunuz siz onu da bulursunuz bu kadar medeniyetle
Onemli olan batinin yaptigi telefona kelimei sahadet getirtebilmekte ....
Medeniyetiniz bu sorunun cevabini veremedi mi ...Gerçek misin?
AYNEN ... ☺Yoh artık.
AYNEN ... ☺
Medeniyetiniz bu sorunun cevabini veremedi mi ...
what?Onemli olan batinin yaptigi telefona kelimei sahadet getirtebilmekte ....
Bence yazan da dahil bunu hic okumamis gibi yapalim zira daha cok aci cekecegizwhat?
şimdi elinizdeki telefon kelimei şahadet getirmiyor ama ayinlerde söylenen ilahileri mi söylüyor anlamadım ben
Medeniyet dedigiz sey seker gibi sizi uyusturuyor artik insanlar kapi komsularinin kim oldugunu dahi bilmiyor selam vermiyor en kotu hadiseler medeniyetten cikiyor evet insanlarin olum sebeplerinde ince hastalik yazmiyor ama kanser yaziyor neden ? ??
Karatay israil tohumlari kullaniyoruz dedigi zaman herkes tiye aldi ...
Eger bir rehber ariyorsak kurani kerim ve peygamber efendimizin sunnetleri yeter...
Güzel kardeşim, ya da ablacım yaşınızı bilmiyorum. Ben dindar bir müslüman olarak başkalarına komik suçlamalar yapmak yerine yanlışımıza yanlış deme, özeleştiri yapma ve çözüm üretme taraftarıyım. Samimiyetle söylüyorum, lütfen başka yerlerde de bu türde argümanlar geliştirmeyin, inandığımız dini alay konusu haline getirenler daha da kötüsü soğuyanlar oluyor. Marifet telefona şehadet getirtmekte (!) değil, o telefonu üretmekte, çok çalışmakta ve kendimizi eğitmekte. Artık bilgi toplumuyuz, iyi kadar kötü de hızlı yayılıyor orada haklısınız, bize düşen kapımıza gelen pazarlamacının kötü mallarını almıyorum kardeşim demek, sonuçta zorla satmıyorlar, malesef devir böyle bir devir. Umarım yanlış anlamadınız, selamlar.Onemli olan batinin yaptigi telefona kelimei sahadet getirtebilmekte ....
Söz gůmůsse sukut altindir...
Özlů soz....
medeniyet ile bilim-ilim arasındaki farkı ayıramayan yazmasın zaten ablacığım.. valla işinize gelince ilacından tut da arabasına kadar her şeyini çok güzel kullanıyorsunuz, iki bilgi öğrenmeye gelince iş tek dişi kalmış canavar oluyor.. sonra neden komşumun çocuğunu sevemiyorum, sevmeyin zaten :)
Sadece bati hayranlarina verilen bir cevapti ...Güzel kardeşim, ya da ablacım yaşınızı bilmiyorum. Ben dindar bir müslüman olarak başkalarına komik suçlamalar yapmak yerine yanlışımıza yanlış deme, özeleştiri yapma ve çözüm üretme taraftarıyım. Samimiyetle söylüyorum, lütfen başka yerlerde de bu türde argümanlar geliştirmeyin, inandığımız dini alay konusu haline getirenler daha da kötüsü soğuyanlar oluyor. Marifet telefona şehadet getirtmekte (!) değil, o telefonu üretmekte, çok çalışmakta ve kendimizi eğitmekte. Artık bilgi toplumuyuz, iyi kadar kötü de hızlı yayılıyor orada haklısınız, bize düşen kapımıza gelen pazarlamacının kötü mallarını almıyorum kardeşim demek, sonuçta zorla satmıyorlar, malesef devir böyle bir devir. Umarım yanlış anlamadınız, selamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?