- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Hı hı onlarında cok umrundaydı senin nasil baktigin:)
Aile içi sevışmeninn oldugu bir ailede oldugundan savunmaya çalısıyorsun normal olarak ama iki kardeşin cocuklarinin birbirine ogozle bakmasi bile sapkinlik bazi hayvanlar bile yapmiyorken bunu akil sahibi insanin yapmasiii???Asıl normal olmayan sensin bi doktora görün
Hı hı onlarında cok umrundaydı senin nasil baktigin:)
Aile içi sevışmeninn oldugu bir ailede oldugundan savunmaya çalısıyorsun normal olarak ama iki kardeşin cocuklarinin birbirine ogozle bakmasi bile sapkinlik bazi hayvanlar bile yapmiyorken bunu akil sahibi insanin yapmasiii???
O kendini hayvanla bır tutuyorsa bence bi problem yok arkadasim :)) benim gozumdede anca okadar zaten ben hayvan desem hakaret ettin derdi o arkadss kendi kendine ne oldugunu belirtmisAz once bunlardan biri olayi dogada hayvanlar da ensest iliski yasiyor diye mesrulastirmaya calisti hem de ogretmenmis :) hayvanlar yapar da biz nasil eksik kaliriz der gibi :)
Siz avukatimisiniz?umrunuzda değilse arkadaşla polemiği kesin bence artık.
herkes düşüncesini söyledi
sizin de umrunuzda değilmiş zaten
problem yok demek ki
ben genel konustum dikkat edersen ayrica hakliysam neden susayim?Madem umrunda degil neden laf yetistirip duruyorsunuz :)
Ben kendimi yırttım anlatamadım.Benim anlamadigim müslüman olan insanlar nasil böyle birseyi savunabiliyor. Ayette apacik belirtilmis nikah düsüp düsmeyenler. Hasa Allahu Tealadan daha mi iyi biliyorlar bizim icin ne dogru olup olmadigini.
En cok buna sasirdim müslüman bildiklerimin bu yönde yorum yaptigini görünce. Allahin ayetinde yazana izin verilen birseye igrenc denir mi hasa. Tövbe tövbe ya.
Nereye gidiyoruz Allahim sen koru.
Müslüman olmayanlar icin konusmadim, onlar icin dogru olmayabilir ama onlarda nasil ifade ettiklerine dikkat etmeliler diye düsünüyorum. Kendi düsüncenize saygi duyulsun istiyorsaniz önce saygi duymayi ögrenin.
Oncelikle sakat dogum konusunda soylediklerinizin benim dedem 70 sene sigara icti hala turp gibi, demek ki sigara sagliga zararli degil demekle hicbir farki yok. BILIMSEL olarak kanitlanmis birseyi ama benim halam yapti annem babam yapti bisey olmadi diyerek curutemezsiniz ve sizin basiniza gelmeyecegini garanti edemezsiniz.
Diger konuya gelince kardes yarisi yoktur demissiniz, uzak buyuyunce evlenilebilir demissiniz, dinen uygun demissiniz falan filan... keninizce normallestirmek icin bahaneler bahaneler... zaten gercekten normal oldugunu dusunseniz bu kadar bahane uretmeye calismazdiniz, peygamber doneminden ornekler vermissiniz sanki 1500 yil oncenin kosullariyla su ankiler ayniymis gibi, eger o donemki gibi yasamak istiyorsaniz evlatlatligiyla, evlatliginin esiyle evlenmis bir adamin 4. Esi olun.... olmaz dimi cunku o gunun kosullari farkliydi, evet akraba evliligi konusunda da o gunuj kosullari farkliydi, beni ilgilendirmez ister kardesinizle evlenin ister kardes cocuklari olarak birbirinizle... ama lutfen bilimsel gercekleri yok saymayin.
Oğlan çocuğu olursa ne oluyormuş ki,kız çocuğu evlat değil mi? Sinir oluyorum bu kafada ki insanlara..Sakat olacağını bile bile çocuk yapıyorlar..Bir anne babanın,ben öldüğümde acaba kim bakar bu çocuklara diye düşünmesi lazım..Gerçekten bu zihniyette ki insanlar zır cahil bana göre ya..Oğlan çocuk olsun da ne olursa olsun önemli değil onlar için..Çok yazık valla...Evet gercekten, oglan cocuk olsun diye boyle yaptilar, en buyuk cocuklari kiz ve saglam, uzuluyorum haline, annesi kadar o kiza da is dusuyor o evde. Kac kere soylendi daha cocuk yapmayin diye fakat dinleyen kim, cocuklarin hakkina da giriyorlar...
Şimdi baktımda Türkiye'deki evliliklerin 25,8i akraba evliliğiymiş tabi bu resmisi...
Burda bi kişiyi kurtarsam kardır diyip uykumdan feragat edip tek tek anlatabildiğim kadar zararlarını ve yanlışını anlatmaya çalıştım.
O çoğunluğun azınlık hatta hiç olmadığı günleri görmek istiyorum.
Ve burda akraba evliliğin iyi bişey olduğunu savunan arkadaşlarında çocukları olduğunda çok geç kalmış olacaklarını bilmelerini...
umarım bebeklerine bir şey olmaz öyle demeyin ya anne babanın yanlış kararlarını küçük çocuklar çekmesin
Keşke hiç bi bebeğe bişey olmasa.
Gen söz dinlemiyo
tamam anne babanız yapmış bir hata da bari burada bunu savunmayın değil mi ama
siz devam ettirmeyin
anne babamınızın her yaptığı doğru değil ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?