- Konu Sahibi birgaripyazar
-
(...)
PC: Sülalemizde bir sürü akraba evliliği var hiçbirisinde herhangi bir sakatlık yok çok şükür.
PC: Literatür olarak Wikipedi yi kulanmanız başlı başına rezalet.
Öyle mi? Ben anlarım Latince den sağlam bir alıntı yapta bir okuyayım.
Iyi o zaman siz evlenin ama cok sacma ya memlekette adam mi kalmadi ya anlamsiz benceama madem size normal evlenin ama herkezin de bunu onaylamasini beklemeyin...Bende Türküm ve Müslümanım ama Sivaslıyım, aslen de Malatyalıyım. Düşünge farklılığının sebebi şimdi ortaya çıktı işte.
Dinen uygundur. Dayıyla, amcayla, kardeşle ve yiğenlerle evlilik uygun değildir. Kuzenle uygundur. Siz kendi kafanızda bir mantık üretmişsiniz. Düşüngleriniz dinen doğru değil.
Peygamberimizin hanımlarından Zeyneb binti Cahş halasının kızıydı mesela. Ayrıca kendi kızı Hz. Fatıma'yı amcası oğlu Hz. Ali ile evlendirmişti. Bilginize.
Dediğiniz gibi, SIZI ILGILENDIRMEZ.
dedemle annanem
buyukbabamla babannem
kuzen
dayimla yengem de kuzen
ama bizde 1 kusak once bitmis kuZen evliligi.
cocukken kuzenime asiktim o zamanlar onunla evlenmek isterdim
benim acimdan eger iliskileri kardes gibi degilse tek sorun dogan cocuklarin sakat olma riski.
bu risk de kuzen evliligine sicak bakmamak icin bana yeter.
ama bakanlara hakaret edenlere de asla hak veremem.
Latince terimleri okuyana kadar kullandığınız Latince kısaltmaları düzgün kullanın bence : ) PC=personal computer, şahsi bilgisayar, İngilizce.. Siz PS demek istiyorsunuz, PS= Latince post scriptum'dan gelir, ana metnin altına yazılan ek, dipnot, Latince/İngilizce.
İşte bu da hanımefendi, ad hominemdirBilimi yok sayan tavrınızla bana bile ad hominem yaptırdınız ya, pes : )
Yani...Evet cok igrenc kötü tu kaka da anne babasi akraba olan insanlara (ifade etmisler annem babam akraba ve inandiklari dinin islam oldugunu) akraba evliligi ensest demek hakarettir arkadas. Hic lami cimi yok.
Acik acik sen ensest iliski sonucu dogmussun diyorsun. Inandigi dine ahlakina her seyine ters gelen ensesti kabul edip he canim demesini beklemiyorsunuz herhalde. Sana gore yanlış ama o dinde yeri var diyerek dogru kabul ediyor. E bundan sanane? Sen yapma yapana da hakaret etme yeter
Yüzdelik oranlaea bakarsan aradaki farki görürsünMal mülk dışarı gitmesin, yabancı araya girmesin mentalitesinin meşrulaştırılması sonucu oluşan akraba evlilikleri...
Ailesinde akraba evliliği olduğu için hassasiyet gösterenleri bir dereceye kadar anlarım ama kalkıp da sizin çocuklarınızın sakat olmayacağı ne malum gibi bir mantık yürütene kadar.
Evet belli olmaz ama akraba evliliklerinde bu yüzde çok çok daha fazla. Riskli bir durum, akrabalık ilişkisi olmayana göre .
Bari bunun savunmasını yapmayın, diyeceğim ama öyle bir savunuyorsunuz ki gerçeklere doğrulara kulaklarınızı gözlerinizi kapatarak.
Konu sahibesi evleneceğiniz kişinin ve ailesinin zihniyeti çok önemli. Toz pembe olmayacak. İyi düşünün...
Evet cok igrenc kötü tu kaka da anne babasi akraba olan insanlara (ifade etmisler annem babam akraba ve inandiklari dinin islam oldugunu) akraba evliligi ensest demek hakarettir arkadas. Hic lami cimi yok.
Acik acik sen ensest iliski sonucu dogmussun diyorsun. Inandigi dine ahlakina her seyine ters gelen ensesti kabul edip he canim demesini beklemiyorsunuz herhalde. Sana gore yanlış ama o dinde yeri var diyerek dogru kabul ediyor. E bundan sanane? Sen yapma yapana da hakaret etme yeter
Iyi o zaman siz evlenin ama cok sacma ya memlekette adam mi kalmadi ya anlamsiz benceama madem size normal evlenin ama herkezin de bunu onaylamasini beklemeyin...
ha çocuğa değil anne babasına hakaret ediyorsunuz ve bu aileden doğan çocuğada ensest ilişkiden olan diyorsunuz..Iyi de aile ici cinsel iliski sonucu dogmak o cocugun sucu degil ki neden ona hakaret olsun? Kimse ailesini kendi secmiyor ailesinin gayriahlaki davranislarini elestirmek o kisiye hakaret degildir. Babasindan cocuk sahibi olan kadinlar var bu ulkede onlarin cocuklarina da annen baban cok normalmis aferin mi diyelim?
Iyi mutluluklarSizlerden onay bekleyen kim?
Evleniyorum zaten kuzenimle merak etmeyin.
Evet ikisi de yetiskinse kardesler de evlenir ben karisamam sadece midemi bulandirir ama boyle seylerden igrenmem kimseye bana saldirma hakki verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?