Aldatıldım ve aldatılıyorum

içim acıdı Allah yardımcın olsun canım

Muhteşem

eşin iki evli dedikleri cinsten bir hayat sürüyor, vazgeçmek kurtuluştur kolay olmayabilir ama devam etmek seni bitirir.

midem bulandı

Ve aldatılacaksınız. Çünkü mezhebiniz geniş.
Ne kadar yakışıksız bir yorum. Mezhebiniz geniş ne demek?!
Yorum yaptığınız insanın nasıl bir ızıdırab içinde olabileceği hakkında eminimki bir fikriniz yok gibi , inşallahta olmaz ama oturduğunuz yerden klavye başında ahkam kesmek çok kolay olsa gerek.

Madem memur ver dilekçeyi attır ahlak ksuzlıktab ikisininde
Adam gidiyor başkasıyla sen hala seviyorum diyorsun biraz gururun olsun
Yani ıxdırap mızdırap birazda mantık olsun yaptığın saçma

Ben bu yorumlara kızmıyorum bile. Çünkü beni anlamayan Kişiler bunlar. Ne yazsam bi açıklama bulacaklardır. Kendimi boşuna yormak istemiyorum malum daha önemli sıkıntılarım var. Ben mezhebi geniş bir insan değilim. İçinden çıkamayacağım kasar büyük bir girdabın içindeyim sadece. Öyle şeyler yazanlar olmuş ki inanamadığım için cevap da yazmadım. Ben burada kimseden bir şey beklemiyorum ki. Sadece durumu anlatmak içini dökmek için yazdım. Çünkü anlatamıyorum ve kendi içimde yaşıyorum.

Ne kadar ızdırap içinde olduğunu anlayabilirim. Ama bir kadın aldatıldığı halde adamdan nefret etmeyip hala “AŞIK” kalabiliyorsa, ilişkisini devam ettirip olanları sineye çekiyorsa bu laf bu duruma cuk oturuyor ne yazık ki. Daha sonra pişman olmamak için onurlu olup, dik durmakta fayda var. Bir kadına ancak böylesi yakışır.

bosanmayacaksaniz,
gormeyeceksiniz,
duymayacaksiniz,
bilmeyeceksiniz.

bu sekilde yillarda evliliklerini devam ettiren kisiler var,
kocalari karta kacinca evinin adami oluyor,
birlikte hacca falan gidiyorlar.

Ben ondan ayrılırsam ölürüm diyordum.onsgz nefes alamam dıyordum.ama onunla da olmaz artık.nsl baskasına dokunmusken ben ona kapılarımı acarımm.nsl soframa oturturum.nasıl yatagıma sokarım.olmazzzzzz.olmazzzzzzz...ve tekmeyi bastım.onu hak ettıgı yere koydugum gun onu unuttum.ben bıle sasırdım kendıme...konılarımı oku intihar bile dusundum.aaaa cok salakmısım.o kim kiii...boşa.

Sizin gibi güçlü kadınlara hayranım gerçekten. Hayatı ne kadar güzel değerlendiriyorsunuz. Umarım en yakın zamanda ben de o gücü bulabilirim kendimde. Mesajlarınıza baktım ve dik duruşunuzu çok beğendim. Yolunuz açık olsun.

Tsk cnm.aldatılma afdileck bir durum dgl.o yuvasını degersiz 5 dk zevk için harcıyorsa ben niye bir ser....siz için harcamıyım ki.

valla boşanırsanız sizin düğününüzde sana çeyrek takanlar şimdi o kadına takarlar bi güzel de göbek atarlar. adamı sömür. evler arabalar takılar iste. o kadına kalmasın. yatağını da ayır. yapabiliyosan.

Boşanmayın,turşunu kurun.
Sıcak şekilde ağzını sıkıca kapatıp ters çevirmeyi unutmayın,malzemeler iyice birbirine geçsin.
Tebrikler,hıyar turşunuz hazır. Afiyet olsun,bir ömür..

çok üzüldüm... ben bunları yıllarca yaşadım... seni o kadar iyi anlıyorumki...
bunların hepsi aynı psilik... bende 2 aralıktan beri 10 kg verdim.. işe gidemedim.yataktan kalkamadım.. aynı yaşadıklarını yaşadım... ama benimkisi kaç kere... ben hakettim..
çok zor.. maalesef terk etmek gerekiyor... ben defalarca kabullendim defalarca yaşadım...
şimdi 36 yaşındayım.. aynı seniniki gbi bana şizofrensin hastasın doktora git filan diyor.
2 kız çocugum var.aklımında sağlığımında yerinde olması lazımki onları bırakmayayım.. iyi bakayım..
ben çok geç olsada bu adamı hayatımdan çıkardım.. evden kovdumm... artık aff dilesede istemiyorum...
nefret ediyroum... tiksiniyorum... sadece elalmene derim düşüncesi var... sessiz kalıcam..en birşey anlatmıycam.. çevreden dululursa duyulsun.. ben utanılcak birşey yapmadım...
benimki mahvetme hayatını... bak şimdi boşanmak istiyroum.. bu defada elelm iş gün kariyer saygınlık.. birçok neden..

ama benim en büyük nedenim şu an ne onun sevgisi ne aşkı... sağolsun zor oldu ama bitirdi bende bunları..
sadece maddi olarak düşünüyruom.. malı mülkü çocuklarıma yaparsa boşayacağım. yoksa boşanmam.. ama hayatımdan çıkardım bu pisliği....

sende çıkar... o adam yolunu kaybetmiş.. yıllarca düzelir dedim.. düzelmedi..
okyanus nickliyle git oku yazdıklarımı.... daha neler neler...
kimseyi dinlemedim.. hata yaptım..
bari sen yanma... git boşa...ayrıl...evide sana veriyormuş....
boşannn.... benim yapamadığımı sen yap.... defaalrca yıpranma...

ya ben sunu oldum olası anlamadım.madem seviyorsun boşanırsan oldururum kendimide senide diyor.yani vazgeçemiyor senden.ozamana diğer kadina niye gidiyor.mademki başka kadına dokunabiliyorsun ozaman bosan evlenmede istediğin le birlikte ol.bu erkeklerin kafasi nasil çalışıyor

oro.ya çok sinirlendim
ver numarasını arayıp tüm mahallesinde bağırarak tehdit edeyim
pis karı

kızım numarasını kadının bul
ve ağzı iyi laf eden bağırıp çağıracak birine ver telefonu
ağzına geleni saysın
birde facebook tan ekli arkadaşlarına akrabalarına ulaş
evli adamı ayartıyor diye yazın (bunun için fake hesap açın)
benim arkadaşım olsan uğraırdım bul yakın ağzı sıkı birine yaptır bunları ama korkutun iyice oro.buyu

Bu konuyla ilgili öyle çok araştırma yaptım ki. Yani aldatma üzerine. Öğrendiğim şeylerden en acı olanı da seven bir insanın aldatmayacağı gerçeğiydi. Yani hadi bir hata yapıldı bir en azından devamı gelmezmiş. Bizim durumumuz da ise devam ediyor. Zaten öldürme üzerine söyledikleri de diğer kadına güvenmediği için söylediği blöf laflar.

Teşekkür ederim. Gerçekten yapmak istediğim şeyler. Kim bilir belki de yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…