- 1 Şubat 2018
- 168
- 53
- 48
içim acıdı Allah yardımcın olsun canımHerkese merhabalar. Arkadaşlar iki ay önce aldatıldığımı öğrendim. Hem de eşimden on yaş büyük bir kadınla. İşyerinden tanışıyorlar. Kadın eşimin üstü konumda. Eşim aynı zamanda esnaflık yapıyor ve gelir durumu da şu an çok çok iyi. Tabi bunu kendisi yapmadı ikinizin Emekleri ile bir işyeri açtık. Açmaz olsaydık. Cebine fazla para girince Kadınlar çevresini hemen sardı. Zaten boyu posu yerinde yakışıklı da. CEp de dolu olunca şımardı tabi. Kadını ben de tanıyorum birlikte yeyip içmişliğimiz var. Evime bile geldi bir kere eşim yokken. İkimiz yürüyüşlere gittik, canlı müziklere takıldık. Ben hep şüphelendim bu kadından eşime uzak dur dedim, durmadı. Kadın beni aradığı zaman eşim görüşemem için ısrar ediyordu. Madem şüphelenmeyim diyeymiş. Neyse ben bir gün ikinci telefon gördüm elinde. Eşimin dili çok iyidir. İnsana kendisini bile yalancı çıkarır o derece. Ben de zaten deli divane aşığım ne derse kanıyorum.
Gördüğüm telefonu bana sen şizofrene bağladın, olmayan şeylere takılıyorsun hasteneye git falan diye unutturdu ya da unutturduğunu sandı. Ben Peşini bırakmadım işin tabi. İşyerinde bir telefon konuşmasını yakaladım ama onun haberi olmadı. Ama ne konuşmalar müstehcen içerikli yatıp kalkmalı. Üstelik para da akıyor bir yandan kadın ev araba istiyor falan. Keşke bunları hiç duymasaydım diyorum. En azından aldatıldım derdim boyutlarını bilmek de ayrıca yaralıyor insanı. Bunu duydun ama bir hafta hiç birşey çaktırmadım. Ama kendimi yedim yataklara düştüm bir haftada beş kilo verdim, işe gidemedim, bir oğlumla bile ilgilenemedim. Ağzını aradım sürekli ama ne yeminler , kesinlikle bir şey yok, sen rahat ol ben sana yapar mıyım, falan klasik yeminler. Ama ben gerçeği biliyorum. GöZlerimin içine baka baka yalanlarını dinledim. Sonra açtım konuyu duyduğum şeyleri bile inkar etti ama ben işyerinin kamerasından açacağımı söyleyince itiraf etti. Yaptım eşeklik , affet bilmem ne. Ben seni bırakmam, avukatını da seni de kendimi de öldürürüm dedi. Sonrası da klasik her şeye rağmen bir şansı hakettiğini düşündüm çünkü aşığım ve affettim. Ama yalanlar ve çelişkiler devam ediyor. Hala görüştüklerine Emin’im. İş yerinden ayrılmadı. Ondan vazgeçmedi. bu sefer çok daha gizli yapıyor bu işi. Benim bir dediğimi iki etmiyor. Ne istersem anında alıyor ucuz pahalı farketmez.Ama bu nereye kadar gider bilmiyorum. Kendime bile inanamıyorum bunları yazarken ama adam başkasının koynundan çıkıp benim yatağıma geliyor. Bu arada olası boşanma durumunu da konuştuk iki ay önce evi bana bırakacak araba ve kredi borcumu kapatacak. Kendim de zaten çalışıyorum. Ne yapacağımı bilemez şekilde debeleniyorum. Çıkamıyorum olanların içinden. Ruhum öyle derin bir yara aldı ve almaya devam ediyor ki nasıl yaparım nasıl devam ederim bilmiyorum. Bana boşa gitsin demeyin sadece. Yapamıyorum. Onsuz bir yaşam o kadar uzak geliyor ki. 14 yıldır tanıdığımı sanıyormuşum. Sekiz yıllık da evliyim. Oğlum 6 Yaşında.Gelişmeleri buradan yazacağım.
MuhteşemElde olan bir kadının kıymeti kaybedilmiş ise o kadının tekrar Kıymet kazanması imkânsızdır .Gitmeyene dek tavir koymayana dek...tekrar Kıymet kazanması için o kadının ortadan kaybolması bir süre ciddi bir sessizliğe gömülmesi ölü gibi olması yani hiç yaşamıyormuşcasına eşinin hayatından gitmesi gerektir .
Siz o evde olmaya devam ettikçe o kişi ile Aynı yatağa girmeye devam ettikçe Siz cepte olan bir şey olduğunuz sürece ne kıymetiniz bilinir ne özlenirsiniz ne de hatıralarınız kafasında canlanır da "ah nerde o gunler "der.
Unutmayın bir şey ancak kaybedildiği zaman gerçek değeri anlaşılır.
Ama siz sizi kaybetmesine izin vermiyorsunuz sizi özlemesi için ona bir fırsat tanımıyorsunuz pişman olup yaptıklarını düşünmesi için ona hiçbir şekilde zaman ve fırsat vermiyorsunuz aksine siz onun yanında kalarak onunla aynı yatağı paylaşarak onun evin içerisindeki yemek ve kıyafet ihtiyaçlarını gidererek Siz ona şu mesajı veriyorsunuz ne olursa olsun ben seni bırakmayacağım sen hayatı nasıl yaşarsan yaşa ben istemesem bile yanında kalmaya devam edeceğim Çünkü ben sensiz olamam ben değersizim Yeter ki sen beni bırakma ezik de olsam mutsuz da olsam yine de yanında kalacağım
. Bu mesajı siz sözlerinizle söylemiyor olabilirsiniz ama hareketleriniz ve ona karşı tepkisizliğiniz ona açıkça bu mesajı veriyor zaten evet zaten Eşinizin istediği de bu.
Sőyle dusunun Eşiniz sizi bir gemiye binmeniz için ikna etti, bu evlilik gemisinde mutlu mesut yaşarken gemide hiç istemediğiniz ve çok mutsuz olacağınız bir durumla karşılaştınız bunun karşılığında gemiden atlamak ve gitmek istediğinizi söylediniz ancak eşiniz buna şiddetle karşı çıktı ve sizi bir şekilde ikna etti Siz bir süre Mutlu oldunuz inandınız ve o geminin gitmesi için canla başla uğraştınız...ve daha sonra tekrar o üzücü Hadise'yi yaşadınız Ama bu defa gemiden atlamak uzaklaşmak istemediniz çünkü bu gemiye de Eşinize de çok alışmışsınız atlarsanız boğulmaktan ve ölmekten korktunuz gemide bir sandal ve can simidi olduğunu unuttunuz hatırlamak bile istemediniz Çünkü gemide ve ancak eşinizle birlikte yaşıyor olabileceğinizi var gücünüzle inandınız bu durumu bilen eşinizde artık gemiden inmeyeceginizden emin olarak yaptığı hatalarda ısrarlı ve kendince mutlu olarak yaşamaya devam ediyor.
Denizde fırtına çoktan başlamış dümende kontrol edecek kişi yok. Üstelik gemi su almaya da başlamış. bu şekilde yalpalayarak denizde bir gemi dümeninde kaptansız ne kadar daha gidebilir??!! mutlak son geminin batması ya da en yakın sahilde karaya oturması olacak görmezlikten gelinen bu mutlak sona Adım adım ilerlemeye devam ediyorsunuz
Siz gemiden Atlasanız da bu gemide Dursanizda mutsuz olacaksınız her iki ihtimalde de mutlak bir mutsuzluk var öyleyse gemiden atlayıp gururlu bir mutsuzluğu gemide kalan gurursuz ve daha kotuye gidecek mutsuzluğa tercih edilmelidir
Hem Unutmayın ki gemiden atlamak ölüm değil boğulmak hiç değil korkmayın sizi hayata bağlayacak sizi hayatta tutacak Can simitlerinin görmezden gelmeyin gemideki Can simitleri sandalları bugüne kadar görmezden geldiniz şimdi onlardan birine tutunun denize salın fırtınadan ve su almaya başlamış bir gemiden kaçtığınız ın farkına varın sahile ulaşmak için çabalayın size yardım eli uzatan insanların uzattıkları eli tutun ve sahili selamete çıkın belki mutsuz olacaksınız bir müddet yalpalayacaksınız ama unutmayın O Gemide daha da mutsuzdunuz ve git giderek artarak devam eden bir mutsuzluktan kendinizi kurtardınız
Peki gemide kalanlara ne olacak son olmaya başlamış bir gemiyi tek başına kurtarmaya çalışan bir adam bıraktınız muhtemelen ya O gemiyi Terk Edecek ya da gemiyi onarıp sizi tekrar yanına alması için uğraşacak ona seçenek sunun ve bu iki seçenekten hangisini tercih edeceğini düşünmesi için zaman ve fırsat verin .bu fırsatı ilk kez eline geçiren eşiniz emin olun Durumun ne kadar ciddi olduğunu yalnız başına fırtınalı bir gecede gemi çok şiddetli sallandığında daha da iyi hissedecek yalnızlık bir insana Hayattaki en zor durumu hissettirir ve çıkış yolu aratması için bir seçenek sunar
Seven ve içinizde bitmeyen bir takıntıyla Siz sahilde o geminin gelip sizi almasını bekleyeceksiniz Bundan adım kadar eminim size kızmıyorum sizi anlayışla karşılıyorum Ama bu yaptığınız ve düştüğünüz durumun farkına hem sizin varmanız hem de Eşinizin varması için en iyi hareketi gemiyi terk ederek yaptığınızı bilmenizi istiyorum.
Böylelikle zamanla ne kadar doğru yaptığınızı anlayacak kendinize sevecek karakterli duruşunuzdan ötürü kendinize saygınız artacak aynı şekilde karşı tarafın da size karşı saygısı ve hareketlerindeki temkini artacaktır.bunlar bir anda olacak şeyler değil bir günde olacak şeyler değil ..Biraz zamanın geçecek ve bu zaman içerisinde de aynı tutumu sergilemeniz gerekmekte unutmayın siz hayata karşı dik duruşumuzu korudukça o nispette korunursunuz ..insanlarin saygisiz tavirlarindan,vefasizligindan, dik durdukca korunursunuz..
Gemideki can simitleri gercek hayatta :arkadaslariniz eger araniz iyiyse aileniz ,isiniz yada varsa cocuklariniz...onlara sarilin ,kiymetini bilemediginiz zamanlari yasayin,iste insanlarin kendini sev dedigi kendine saygi duy dedigi bu gunlerde gerceklesecek. Senin yaninda duran insanlar sana degerini kiymetini hatirlatacak, saygini ,kimligini benligini hatirlatacak .esinin yaninda kaybettigin ozguvenine kavusacaksin onsuz da yasayabilecegine inandikca daha da guclu olucaksin.
Peki ona ne mi olacak? Esin kiymwtini bilip ayaklarina sarilip af da dileyebilir yada ben yolumu sectim diyerek o kadina gidebilir. Emin ol gemiyi terk etmezsen esin oldugu durumu koruyacak ve gunden gune seni hice sayacak ..birak secimini yapsin, sen o geldiginde belki o kadar kendini iyi ve guclu hissedeceksin ki esini affetmeyip elinin tersiyle iteceksin..
Secim şansı ver ona.blöf veya sözle degil.. gercek bir secim. Yoklugunla sına! Varliginin kiymetini bilirse bilir bilmezse zaten sana fayda getirmeyecsk bir adamdan kurtulmus olucaksin..her iki ihtimalde kazanclisin.
Gunlerce sen kritigini yapiyirsun olayin oylemi olur boyle mi olur diye dusunuyorsun.Sen gemiyi terk et birak o geceleri uykysuz kalsin biraz. Birazda o kafa yorsun birak. Yükünü indir sırtından eşin sırtlansin artık ,Ayaga kalk ve toplan.sana lazim olan 2 valiz bir gurur.yolun acik olacak
midem bulandıHerkese merhabalar. Arkadaşlar iki ay önce aldatıldığımı öğrendim. Hem de eşimden on yaş büyük bir kadınla. İşyerinden tanışıyorlar. Kadın eşimin üstü konumda. Eşim aynı zamanda esnaflık yapıyor ve gelir durumu da şu an çok çok iyi. Tabi bunu kendisi yapmadı ikinizin Emekleri ile bir işyeri açtık. Açmaz olsaydık. Cebine fazla para girince Kadınlar çevresini hemen sardı. Zaten boyu posu yerinde yakışıklı da. CEp de dolu olunca şımardı tabi. Kadını ben de tanıyorum birlikte yeyip içmişliğimiz var. Evime bile geldi bir kere eşim yokken. İkimiz yürüyüşlere gittik, canlı müziklere takıldık. Ben hep şüphelendim bu kadından eşime uzak dur dedim, durmadı. Kadın beni aradığı zaman eşim görüşemem için ısrar ediyordu. Madem şüphelenmeyim diyeymiş. Neyse ben bir gün ikinci telefon gördüm elinde. Eşimin dili çok iyidir. İnsana kendisini bile yalancı çıkarır o derece. Ben de zaten deli divane aşığım ne derse kanıyorum.
Gördüğüm telefonu bana sen şizofrene bağladın, olmayan şeylere takılıyorsun hasteneye git falan diye unutturdu ya da unutturduğunu sandı. Ben Peşini bırakmadım işin tabi. İşyerinde bir telefon konuşmasını yakaladım ama onun haberi olmadı. Ama ne konuşmalar müstehcen içerikli yatıp kalkmalı. Üstelik para da akıyor bir yandan kadın ev araba istiyor falan. Keşke bunları hiç duymasaydım diyorum. En azından aldatıldım derdim boyutlarını bilmek de ayrıca yaralıyor insanı. Bunu duydun ama bir hafta hiç birşey çaktırmadım. Ama kendimi yedim yataklara düştüm bir haftada beş kilo verdim, işe gidemedim, bir oğlumla bile ilgilenemedim. Ağzını aradım sürekli ama ne yeminler , kesinlikle bir şey yok, sen rahat ol ben sana yapar mıyım, falan klasik yeminler. Ama ben gerçeği biliyorum. GöZlerimin içine baka baka yalanlarını dinledim. Sonra açtım konuyu duyduğum şeyleri bile inkar etti ama ben işyerinin kamerasından açacağımı söyleyince itiraf etti. Yaptım eşeklik , affet bilmem ne. Ben seni bırakmam, avukatını da seni de kendimi de öldürürüm dedi. Sonrası da klasik her şeye rağmen bir şansı hakettiğini düşündüm çünkü aşığım ve affettim. Ama yalanlar ve çelişkiler devam ediyor. Hala görüştüklerine Emin’im. İş yerinden ayrılmadı. Ondan vazgeçmedi. bu sefer çok daha gizli yapıyor bu işi. Benim bir dediğimi iki etmiyor. Ne istersem anında alıyor ucuz pahalı farketmez.Ama bu nereye kadar gider bilmiyorum. Kendime bile inanamıyorum bunları yazarken ama adam başkasının koynundan çıkıp benim yatağıma geliyor. Bu arada olası boşanma durumunu da konuştuk iki ay önce evi bana bırakacak araba ve kredi borcumu kapatacak. Kendim de zaten çalışıyorum. Ne yapacağımı bilemez şekilde debeleniyorum. Çıkamıyorum olanların içinden. Ruhum öyle derin bir yara aldı ve almaya devam ediyor ki nasıl yaparım nasıl devam ederim bilmiyorum. Bana boşa gitsin demeyin sadece. Yapamıyorum. Onsuz bir yaşam o kadar uzak geliyor ki. 14 yıldır tanıdığımı sanıyormuşum. Sekiz yıllık da evliyim. Oğlum 6 Yaşında.Gelişmeleri buradan yazacağım.
Ne kadar yakışıksız bir yorum. Mezhebiniz geniş ne demek?!Ve aldatılacaksınız. Çünkü mezhebiniz geniş.
Madem memur ver dilekçeyi attır ahlak ksuzlıktab ikisinindeBoşanma durumunda benim dişimle tırnağımla yaptığım şeylere o kadın veya başka bir kadın konacak arkadaşlar. Memur olduğu için iş yeri kendi adına değil mahkemede oradan bir şey alamam. Ayrıca eşim tehlikeli birisi. Silah taşır sürekli.Şimdi olmasa bile belki üç ay belki altı ay sonra kapıma dayanacak ve ger dönemedi isteyecek. Dönmeyince de şiddet gören diğer kadınların makus kaderine düşeceğim. Ben gerçekten çok büyük çıkmazlar yaşıyorum.
Ben bu yorumlara kızmıyorum bile. Çünkü beni anlamayan Kişiler bunlar. Ne yazsam bi açıklama bulacaklardır. Kendimi boşuna yormak istemiyorum malum daha önemli sıkıntılarım var. Ben mezhebi geniş bir insan değilim. İçinden çıkamayacağım kasar büyük bir girdabın içindeyim sadece. Öyle şeyler yazanlar olmuş ki inanamadığım için cevap da yazmadım. Ben burada kimseden bir şey beklemiyorum ki. Sadece durumu anlatmak içini dökmek için yazdım. Çünkü anlatamıyorum ve kendi içimde yaşıyorum.Ne kadar yakışıksız bir yorum. Mezhebiniz geniş ne demek?!
Yorum yaptığınız insanın nasıl bir ızıdırab içinde olabileceği hakkında eminimki bir fikriniz yok gibi , inşallahta olmaz ama oturduğunuz yerden klavye başında ahkam kesmek çok kolay olsa gerek.
Ne kadar ızdırap içinde olduğunu anlayabilirim. Ama bir kadın aldatıldığı halde adamdan nefret etmeyip hala “AŞIK” kalabiliyorsa, ilişkisini devam ettirip olanları sineye çekiyorsa bu laf bu duruma cuk oturuyor ne yazık ki. Daha sonra pişman olmamak için onurlu olup, dik durmakta fayda var. Bir kadına ancak böylesi yakışır.Ne kadar yakışıksız bir yorum. Mezhebiniz geniş ne demek?!
Yorum yaptığınız insanın nasıl bir ızıdırab içinde olabileceği hakkında eminimki bir fikriniz yok gibi , inşallahta olmaz ama oturduğunuz yerden klavye başında ahkam kesmek çok kolay olsa gerek.
Ben ondan ayrılırsam ölürüm diyordum.onsgz nefes alamam dıyordum.ama onunla da olmaz artık.nsl baskasına dokunmusken ben ona kapılarımı acarımm.nsl soframa oturturum.nasıl yatagıma sokarım.olmazzzzzz.olmazzzzzzz...ve tekmeyi bastım.onu hak ettıgı yere koydugum gun onu unuttum.ben bıle sasırdım kendıme...konılarımı oku intihar bile dusundum.aaaa cok salakmısım.o kim kiii...boşa.Ben bu yorumlara kızmıyorum bile. Çünkü beni anlamayan Kişiler bunlar. Ne yazsam bi açıklama bulacaklardır. Kendimi boşuna yormak istemiyorum malum daha önemli sıkıntılarım var. Ben mezhebi geniş bir insan değilim. İçinden çıkamayacağım kasar büyük bir girdabın içindeyim sadece. Öyle şeyler yazanlar olmuş ki inanamadığım için cevap da yazmadım. Ben burada kimseden bir şey beklemiyorum ki. Sadece durumu anlatmak içini dökmek için yazdım. Çünkü anlatamıyorum ve kendi içimde yaşıyorum.
Sizin gibi güçlü kadınlara hayranım gerçekten. Hayatı ne kadar güzel değerlendiriyorsunuz. Umarım en yakın zamanda ben de o gücü bulabilirim kendimde. Mesajlarınıza baktım ve dik duruşunuzu çok beğendim. Yolunuz açık olsun.Ben ondan ayrılırsam ölürüm diyordum.onsgz nefes alamam dıyordum.ama onunla da olmaz artık.nsl baskasına dokunmusken ben ona kapılarımı acarımm.nsl soframa oturturum.nasıl yatagıma sokarım.olmazzzzzz.olmazzzzzzz...ve tekmeyi bastım.onu hak ettıgı yere koydugum gun onu unuttum.ben bıle sasırdım kendıme...konılarımı oku intihar bile dusundum.aaaa cok salakmısım.o kim kiii...boşa.
Tsk cnm.aldatılma afdileck bir durum dgl.o yuvasını degersiz 5 dk zevk için harcıyorsa ben niye bir ser....siz için harcamıyım ki.Sizin gibi güçlü kadınlara hayranım gerçekten. Hayatı ne kadar güzel değerlendiriyorsunuz. Umarım en yakın zamanda ben de o gücü bulabilirim kendimde. Mesajlarınıza baktım ve dik duruşunuzu çok beğendim. Yolunuz açık olsun.
Herkese merhabalar. Arkadaşlar iki ay önce aldatıldığımı öğrendim. Hem de eşimden on yaş büyük bir kadınla. İşyerinden tanışıyorlar. Kadın eşimin üstü konumda. Eşim aynı zamanda esnaflık yapıyor ve gelir durumu da şu an çok çok iyi. Tabi bunu kendisi yapmadı ikinizin Emekleri ile bir işyeri açtık. Açmaz olsaydık. Cebine fazla para girince Kadınlar çevresini hemen sardı. Zaten boyu posu yerinde yakışıklı da. CEp de dolu olunca şımardı tabi. Kadını ben de tanıyorum birlikte yeyip içmişliğimiz var. Evime bile geldi bir kere eşim yokken. İkimiz yürüyüşlere gittik, canlı müziklere takıldık. Ben hep şüphelendim bu kadından eşime uzak dur dedim, durmadı. Kadın beni aradığı zaman eşim görüşemem için ısrar ediyordu. Madem şüphelenmeyim diyeymiş. Neyse ben bir gün ikinci telefon gördüm elinde. Eşimin dili çok iyidir. İnsana kendisini bile yalancı çıkarır o derece. Ben de zaten deli divane aşığım ne derse kanıyorum.
Bu konuyla ilgili öyle çok araştırma yaptım ki. Yani aldatma üzerine. Öğrendiğim şeylerden en acı olanı da seven bir insanın aldatmayacağı gerçeğiydi. Yani hadi bir hata yapıldı bir en azından devamı gelmezmiş. Bizim durumumuz da ise devam ediyor. Zaten öldürme üzerine söyledikleri de diğer kadına güvenmediği için söylediği blöf laflar.ya ben sunu oldum olası anlamadım.madem seviyorsun boşanırsan oldururum kendimide senide diyor.yani vazgeçemiyor senden.ozamana diğer kadina niye gidiyor.mademki başka kadına dokunabiliyorsun ozaman bosan evlenmede istediğin le birlikte ol.bu erkeklerin kafasi nasil çalışıyor
Teşekkür ederim. Gerçekten yapmak istediğim şeyler. Kim bilir belki de yaparım.oro.ya çok sinirlendim
ver numarasını arayıp tüm mahallesinde bağırarak tehdit edeyim
pis karı
kızım numarasını kadının bul
ve ağzı iyi laf eden bağırıp çağıracak birine ver telefonu
ağzına geleni saysın
birde facebook tan ekli arkadaşlarına akrabalarına ulaş
evli adamı ayartıyor diye yazın (bunun için fake hesap açın)
benim arkadaşım olsan uğraırdım bul yakın ağzı sıkı birine yaptır bunları ama korkutun iyice oro.buyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?