- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
sağol kuzum umarım öyle değildir bendeki ters hareketden olmuştur inşallahGeçmiş olsun canım
Allah şifa versin
Bel ağrısı çok zorluyor, bende de bel fıtığı başlangıcı var, biraz fazla ayakta dursam sabaha kadar ağrıdan uyuyamıyorum
İnşallah geçici birşeydir canimsağol kuzum umarım öyle değildir bendeki ters hareketden olmuştur inşallah
Bak takılıyorum diye topluyorki börek çörek işini sarpa sarmayayım diye demiiiiYetenegi gordum mu kacirmam. Sende corek isigi gordum.
Takiliyorum ha.
Patates kraliçesiBiraz bulgurumsu, ac iken gideri var.
Tabi tabi bilirim kişi kendinden bilirmiş2 gündür yedikçe acıkmaya başladım yaa, dikkatimi toplayıp şu diyete kendimi veremedim gitti ya la
Forever07 sayın yetkili haftaya çarşamba tartıda + gelirsek neler olacak acabaa, sırf merakımdan soruyorum yanlış anlamayınız lütfeeen
İnşallah canım ya bende bel ağrısı çekiyorum ama farklı benimki romatizmadan dolayı sabaha yakın 5-6 gibi ağrı içinde uyanırım ve yatakta yatamıyorum resmen ağrıdan Allah herkese şifa versinsağol kuzum umarım öyle değildir bendeki ters hareketden olmuştur inşallah
Eline sağlıkkkk pandelammKizlar 2. Yarismanin analizi.Forever07
Yesil: baslangic kilonuz.
Eflatun: Bitis kilonuz
Mavi de yuzdenizi gosteriyor.
Tebrikler kizlar. Cok guzel kilolar vermissiniz.
Eki Görüntüle 2202637
Tatlım artı gelmezsin umarım, gelirsen aldığın kiloyu verene kadar kupalardan muafsın2 gündür yedikçe acıkmaya başladım yaa, dikkatimi toplayıp şu diyete kendimi veremedim gitti ya la
Forever07 sayın yetkili haftaya çarşamba tartıda + gelirsek neler olacak acabaa, sırf merakımdan soruyorum yanlış anlamayınız lütfeeen
Gunaydin kizlar,
Bugun dukkani ben actim. Aksam ac yatmanin verdigi huzurla sabah erken kalktim. Saat daha 5.
Uyku da önemli tabiGunaydin. Grafik guzel olmus eline saglik, aksamki mesajlari yeni okuyorum daha. Ben biraz erken yatiyorum galiba:)
Verirsin sennnEki Görüntüle 2202688
Tam 2 kilo 400 gram almışım anasıl aldıysam öyle vericem inşallah
Kupalar falan gözümde yokta sopa demeyeydin iyiydiTatlım artı gelmezsin umarım, gelirsen aldığın kiloyu verene kadar kupalardan muafsın
Kilo + olan dereceye giremiyor haliyle tüm kupalardan muaf oluyorbirde çivili sopamız var tabi
Ah naz vah nazzzKızlar çok fazla abarttım kahvaltıda eşimin arkadaşı kahvaltılık ürünler satılan bir dükkan açmış oda ne bulduysa getirmiş bende tadına bakayım derken of ya of
Öğleden sonrada Doğum günü partisine gidecez yandım ben
Ona göre geliyorsun o zamanKupalar falan gözümde yokta sopa demeyeydin iyiydi
İnşallah inşallahOna göre geliyorsun o zaman
Tabikisi gunde sekiz saat uyku demek sabah tartida -400 demekUyku da önemli tabi
Irmak biz bu dalga geçtiğimiz kafalar ile ağustos 1 itibari ileTabikisi gunde sekiz saat uyku demek sabah tartida -400 demek
Tok yattigimi bilmem ki. Gece ikide yerdim yine acikirdim.Hmm güzel seçenek..
Açliktan olmasın bu saatte kalkmanın nedeni
Gunaydın canım
Ben de erken yatmak istiyorum amaa
Bak takılıyorum diye topluyorki börek çörek işini sarpa sarmayayım diye demiiii
Patates kraliçesi(hemencecik emojiyide bulmuş ya pes)
miden alarm mı kurmuş ne
Kilonuzun yuzde 10 unu vermissiniz forever bu da iyi bir rakam.Irmak biz bu dalga geçtiğimiz kafalar ile ağustos 1 itibari ile9.9 vermişiz yalnız
2019 kapida.Günaydın kızlar günler çok hızlı geçiyor yahu ben niye bu kadar yoğunum hayır elle tutulur bişey de yok yaptığım. Bugün temizlik günü.
2 kasım menü geç oldu ama yazayım I IRMAKK70
Sabah 1 yumurta salata 1 çay bardağı yerfıstığı 1 dilim peynir 10 zeytin
Akşam 4yk karabuğday salata 1 bardak şalgam
Sade kahve maden suyu
Aralarda yeşilçay falan içiyorum.
@_LA_PATYA_
Spor 15 dk koşu ufaktan başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?