Kızlar dukan birası içen var mı ciddi işe yarıyor birkaç arkadaşıma da tavsiye ettim ödem atmada çok etkili emzrdiğim için ben yapamıyorum
Allah allah hayırdır inşallah neden kiGünaydın kızlar nasılsınız keyifler nasıl bende aşırı bir enerji var kalkıp göbek atasımvar spora bile gitmek istiyorum belim sakat olduğu halde ama tamamen düzelene kadar gitmeyi düşünmüyorum üyeliğim boşa gidiyor
Oh ne güzel enerji patlaması işte arada banada olurGünaydın kızlar nasılsınız keyifler nasıl bende aşırı bir enerji var kalkıp göbek atasımvar spora bile gitmek istiyorum belim sakat olduğu halde ama tamamen düzelene kadar gitmeyi düşünmüyorum üyeliğim boşa gidiyor
Allah allah hayırdır inşallah neden ki
Oh ne güzel enerji patlaması işte arada banada olur
Evet yeni gördüm bdv yedi kesinAcaba kaptan ne yaptıda ban yedi
özürrr cannımmm
Herşeyden önce sağlığın önemli canın sağolsun hayırlsıyla iyileş tam gaz devamGünaydın kızlar nasılsınız keyifler nasıl bende aşırı bir enerji var kalkıp göbek atasımvar spora bile gitmek istiyorum belim sakat olduğu halde ama tamamen düzelene kadar gitmeyi düşünmüyorum üyeliğim boşa gidiyor
kız ne özrüözürrr cannımmm
Ne güzel, ne yedin ne içtin bakiiiimGünaydın kızlar nasılsınız keyifler nasıl bende aşırı bir enerji var kalkıp göbek atasımvar spora bile gitmek istiyorum belim sakat olduğu halde ama tamamen düzelene kadar gitmeyi düşünmüyorum üyeliğim boşa gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?