Altınlarım kayıp :(

Sizin borcunuz olmayabilir de düğün eşyalarını diğer takılardan karşılayan kayınvalide ve kayınpederinizin borcu olabilir, kreş açmak istediğinizi biliyorlarsa vermeyeceğinizi düşünmüş olabilirler. :44:

artık tamamen eminim
eşiniz aldı
ailesi aracılığıyla sizde biraz saf olmayın lütfen ya ne öyle mıy mıy mıy çağırıyorum polisi parmak izi filan karıştır hala sanmıyorumda yok olmazsa kim aldı o zaman siz aldınız kim alcak aaaa

aynen bende böyle düşünüyorum...

bir de şöyle bir şey olmuştu yazlıkta uzaktan bir tanıdığımızın karısı denk geldi öyle çay bahçesinde oturduk işte bileziklerim gidiyor ikişer ikişer çalınıyor falan kayınpederimden şüpheleniyorum dedi..kocasının yanında neyse gel zaman git zaman sonra merak ettim bir ortak tanıdığa sordum meğerse kız kendi alıyormuş bilezikleri anamm şok olmuştum bide zavallı kp e iftira attı
çok değişik hikayeler var yani böyle

Eşiniz almış ama söylememişte olabilir cunku tavırları cok rahat. eve gıren cıkan da yoksa eşinizdir bence.

Nedense içime eşin almıştır ailesine vermiştir diye doğdu.
Olurya anne babanın borcu vardır, nasılsa biz yaptık der isterler. Eşde sesini çıkaramaz verir. Sana söylemek için uygun zamanı bekliyodur.
Beni yanlış anlamayın, öyle hissettim sadece.

Vardır tabii olmaz mı da kadınların kendi bileziklerini araklaması garip geldi bana ya, zaten onun onlar bir de ne yapıcak ki çalındı deyip birşeyler alsa yine çıkacak ortaya, ancak gizli bir borcunun falan olması lazım? :44:

Benim bir arkadaşımın eşi yapıyordu böyle birikmiş parayı almış, bilezikleri falan kumarda yemişti.

eşin boşver yenisini alırız dediyse,akşama gelirken kuyumcuya uğrayıp alıver deseydin

bence akşam eşine deki,sırf burmalar değil hepsi gitmiş,bakalım ne diyecek

hırsız olsa niye bi kısmını alsın canım gr.bırakmazdı,eve giren çıkan birinin aldığı kesin eğer sen başka biyere koyup unutmadıysan ki koymadım diyorsun.

Bende olsam polis çağırıyorum der tepkisini bi ölçerdim aynen de dediğiniz gibi diğerleri de yok derdim bak bakalım hala o zaman amann yenisini alırız diyor mu yoksa senin üstüne mi geliyor o zaman anlaşılır neyin ne olduğu. Hadi siz eşinizin olmadığını söylüyorsunuz o zaman neyi bekliyorsunuz polis çağırmamak için ?

eşinin sakinliğinden şüphe etmelisin bence.üstelik de fiyat olarak en az tanesi 1.000 tlden başlar..yani min.4.000 tlden bahsediyoruz burda..
ben 2 çeyrek altın kaybetmiştim.yanımdaydı.çok üzüldüm.eşim de kızdı dei ki,yanında neden taşıyosun ki?? ben de kendi paramdı ,ben üzülmüyor muyum dedim. o da :ben buna daha çok üzülüyorum,sen çalıştın kazandın,bak boşa gitti dedi
demem o ki,başka türlü olsaydı mutlaka bir tepki verirdi.
siz kreş açacağınız için,isteyememiştir sizden.o yüzden de düşüncesizce almıştır.nasılsa ben ona yenisini alırım demiştir.

Konuyu okuyunca aklıma yeni evliyken yaşadıgım bi olay geldi...
Bir gün gece yatarken kolyemi çıkartıp komidinin üzerine koydum,kalkıp yerine koymaya erinmiştim. Sabah uyandıgımda kolyem yoktu. İki gün boyunca evi talan ettim,bakmadığım yer kalmamıştı. En sonunda eşimi aradım. Eve gel polisi aradım gelcekler diye. Eşim eve elinde kolyeyle geldi. Kolyeyi öyle ortada görünce aklı sıra bana ders vermek istemiş. Neymiş bidaha ortaya bırakmazmışım. Ama o iki günkü korku bana yetmişti. Acaba evime hırsızmı girdi, eşyalarıma dokundumu, ben uyuyorken tekrar girermiki, ya hırsızla karşılaşsaydım, bir sürü şey gelmişti aklıma. Bence şimdi siz eşinizi arayın, ben polisi aradım gel deyin zaten o aldıysa polisi işe karıştırmak istemeyecegi için itiraf eder. Ama ya gercekten evinize hırsız girdiyse,ve siz anlamadıysanız? Bence arayın polisi.

bilezikleri en son koydugun günden bugüne evine giren çıkan, komşu, arkadaş, usta, tamirci vs onları aklına getir...
öyle birileri gelmedi dersen ilk akla gelen iki seçenek var
1) eşin senden habersiz aldı (inş bu değildir)
2) emin olabilirsin ama sen yinede iyice araştır koydugun yeri ne olu ne olmaz

Komşu arkadaş usta tamirci alsa sence sadece ama sadece kayınvalidesinin taktıklarını mı alır. Hepsi aynı yerde duruyormuş konuya yeniden baktım. Gitse toptan gider. Geriye malesef tek bir seçenek kalıyor.

Tövbe, günah almak istemem ama eşiniz fazla rahat davranmış. Açıkçası garibime gitti.

Son düzenleme:
senin saflığından faydalanmış
eşin almış kendi veya ailesinin borçlarına vermiş
polis çağırıp parmak izine baktırıcam de
daha fazla saf yerine koydurma kendini

benimde ablamın eşi işsiz güçsüz dünya kadar borcu olan birisi.hepte yalan söyler.bigün ablamın kutusundan 2 adet bilezik bi kaç gün sonra 1 tane bilezik daha sonra yiğenimin kulağındaki küpe kayboluverdi.böyle böyle bütün takılar birikimler gitti.ne hikmetse hırsız taksit taksit çaldı hepsini.biz malum kişiden şüphelendik ama asla itiraf etmiyor 1 sene oldu ama hala suçlu bulunamadı.sizinde taksit taksit çalınmasın dikkat edin.kv taktıklarının çalınmasıda ayrı bi konu.şimdi ortaya çıksa onlardan biri yada eşin almış olsa zaten biz takmıştık derlerse şaşırmam.bence üstünü kapatmayın konunun polisi arayın eşiniz yaptıysa bile bundan sonrası için cesaret edemez.

ne şanslısınız herkesten bu kadar emin olabiliyorsunuz..ben bu güne kadar ne eşim ne en yakınlarım için hayatta bunu yapamaz diyemedim

Arkadaşlar az evvel kayınvalidem geldi çok üzgündü bana çok destek oldu eşim de öyle telden aradı canımız sağolsun dedi... kayınvalidemde şunu söyledi helal para geri gelir kızım üzülme eden Allahından bulsun dedi beddua etti eşimde allana hayrı olmaz Rabbim büyük sağlık sıhhat verirmi dedi.. bende defalarca alanın iki cihanda da bi araya gelmesin dedim amin dedi..ben şüphelenmiyorum onlardan Allah büyük çıkar elbet varsın saf olayım günah almaktan korkarım görmedimde ıspatlayamamda.. Allah kadına takılan takıları eşi istedinde eşin rızası olmayarak verdiğinde bile lanet edermiş.. buna bile öyle Rabbim çıkarıcak ortaya.. ben ne eşimden ne kayınvalidemden şüpheleniyorum.. kendi evimde yaşasaydım ailemden şüphelenmezdim ,aile oluşturdum onlardanda şüphelenmeye hakkım yok... eşime polisi arıcam dedimde arayalım ama gülüm kimi var kimi yokmuş nasıl bulsunlar dedi.. için rahat edecekse ara dedi.. kayınvalidemde aynı şeyi söyledi ..benimde abim polis abimi aradım kayınvalidmein yanında abim ondan bişey çıkmaz dedi arama boşuna dedi..çünkü uzun zamandır aynı yerde bazısı var bazısı yokne zaman gttiği belli değil..kayınvalidemde aynı şeyi söyledi... yakın zamanda kuran okuttum günah almak istemiyorum gerçi odama girildiğini sanmıyorum ama ne bileyim RABBİM BÜYÜK ıspatlayamacağım konuda tam emin olamadım konuda kimsenin hakkına girmicem.. ailemde uzaktalar onlarda dedi onlar senin ailen sakın aklına bile getirme dediler.. sadece bu dünya yokya içim yansada biz çalışır kazanırız Allahın izniyle işede giricem yakın zamanda mesleğime dönücem.. hayalimizi gerçekleştiricez..ister aptal deyin ister saf ben oluşturduğum aileme güveniyorum ...Ben çok üzüldüm çok ağladım kayınvalidem Allahrazı olsun geldi teselli etti beni annemi özlemiştim onun gbi davrandı içim cız etti...benle birlikte üzüldü beni teselli etti sardı sarmaladı beni ,eşim sürekli aradı sordu üzülme kıyamam senin gözyaşına dedi ...bazıları borcunun olduğunu düşünmüş ama eşimin kumarı yok içkisi yok kötü ortamı yok.. arkadaşlarının hepsini tanıyorum ailece görüşüyoruz arkadaşlarıyla genelde benimle vakit geçirir.. hepinizide teşekkürederim benimle dertleştiğiniz için sağolasınız..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…