takıların durması için vermedim çünkü çok abes şekilde istediler ki balayına giderken bıraktım onlara.. kendileri değil sülalesi onlarda kalsın sizde çalınır falan dedi bende o yüzden vermedim.. çeyreklerimide düğünden sonra verdim onlara teki bile vermedim.. okadar pahalı düüğün salonunu kendileri tuttular ben tepki gösterdim onun yerine eksik alırız diye ve sonradan banada patlarsa durum iyice kızarım dedim... sonradan ödeme yapamamışlar olay bana patladı ödeyememişler bütün çeyreklerimi düğün salonuna verdim ve çokta güzel olduğu için dedim nasip demekki dedim gittim bozdurdum suratımı bile asla asmadım...ben borçlarımız varken hayal kurmazdım kii defalarca söyleidm borçlarımız varsa kapayalım diye .. borcumuz yoktu sıkıştık bi dönem eşim kendi satmak istemedi..bana terbiyeszlikle istenmediği sürece veririm arkadaşlar bunu eşimde herkeste iyi biliyor..
Sizin borcunuz olmayabilir de düğün eşyalarını diğer takılardan karşılayan kayınvalide ve kayınpederinizin borcu olabilir, kreş açmak istediğinizi biliyorlarsa vermeyeceğinizi düşünmüş olabilirler. :44:
ben yeni evli biriyim .. bana eşimin ailesi 4 burma bilezik taktı bitane bizimkiler kalın bilezik taktı gerisi ince bileziklerden.. annemin taktığı ve kayınvalidemin taktığı bilzeikleri birlikte kulanıyodum .. 1.5 aya yakın önce çıkardım deterjanlarla iç içeyim diye.. ve herzamanki yerine koydum.. çok eminim hatta saydım diğerlerinide.. anneminkiyle kayınvalidmeinkini aynı kutuya koydum .. ve bitane biyere giderken takmak için kelepçemi çekmeceye koydum .. bugün dışarı çıkarken takınasım geldi kendimi yeni gelin gibi çok sempatik hissediyorum .. ama yokkkkkk ! heryere baktım 4 burma bilezik yok ... diğerleri duruyo inceler hediyelik takılanlar ve annemin taktığı duruyo.. çekmecemdeki ayrı olarak koyduğumda duruyo... ama kayınvalidemin taktıkları yokkafayı yicem ağlamaktan canım çıktı çeyreklerimide düğün salonuna verdim komple elimde ederi eden burmalar vardı sadece kreş açmak için adımlarımızdı .. ama yok hiç biyerde yok heryeri yıktım aradım taradım yok eşime söyledim evdedir falan dedi yok dedim ağladım dayanamadım kızdı ağlama bidaha alırız dedi.. kolaymı bidaha almak.. ben yeni eviyim bilmeidğim şehirdeyim ailemden uzağım tek dayanağım eşim ve hayalını kurduğumuz kreşti.... üstüne kata kata okul açıçaktık çalınsa hepsi çalınır ama yeminederim eminim o gün saydım koydum ve anneminkiylede aynı yere koyarım hep ..annemin aldığı yerinde sadece burmalar yok.. dikkatli biriyimdir para altın konusunda napıcam şimdi eşim kesin içinden kızıyodur dışından rahat olsada ..kendimi çok suçlu hissediyorum.. nereye gider sadece dördü birden deliricem
aynen bende böyle düşünüyorum...
bir de şöyle bir şey olmuştu yazlıkta uzaktan bir tanıdığımızın karısı denk geldi öyle çay bahçesinde oturduk işte bileziklerim gidiyor ikişer ikişer çalınıyor falan kayınpederimden şüpheleniyorum dedi..kocasının yanında neyse gel zaman git zaman sonra merak ettim bir ortak tanıdığa sordum meğerse kız kendi alıyormuş bilezikleri anamm şok olmuştum bide zavallı kp e iftira attı
çok değişik hikayeler var yani böyle
Eşinden şüphelenen bitek ben değilmişim buarada.
eşin boşver yenisini alırız dediyse,akşama gelirken kuyumcuya uğrayıp alıver deseydin
bence akşam eşine deki,sırf burmalar değil hepsi gitmiş,bakalım ne diyecek
hırsız olsa niye bi kısmını alsın canım gr.bırakmazdı,eve giren çıkan birinin aldığı kesin eğer sen başka biyere koyup unutmadıysan ki koymadım diyorsun.
bilezikleri en son koydugun günden bugüne evine giren çıkan, komşu, arkadaş, usta, tamirci vs onları aklına getir...
öyle birileri gelmedi dersen ilk akla gelen iki seçenek var
1) eşin senden habersiz aldı (inş bu değildir)
2) emin olabilirsin ama sen yinede iyice araştır koydugun yeri ne olu ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?