Anneme hediye almak istiyorum eşim izin vermiyor bıktım artık hep kendi annesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karı koca kavgasına karışılmaz boşuna demiyorlar.


Bu da burda dursun.



Senin hiç mi hatırın yok kocanın gözünde? Almak zorunda değil bence de ama almalı durumu ve biraz insanlığı varsa.
Ha öyle dursun o orda güzel oldu. İşte bende bu yüzden buraya geldim yazdım almadı diyorum. Almak zorunda değil zaten. Ama bunlara karışmamalı gözüne batmamalı. Alır sandım söyledim almadı.
 
Sizin yazdığımda ne zorunuza gitti. Başta hoşunuza giden neydi ki şimdi zoruna giden ne oldu. Kahve makinası alamadım anneme evet. Eşim almadı okeyiz benim canım sıkıldı evet kavga da etmedim ama belli etmeme rağmen yşne olmadı. Ha almak zorunda mı değil zaten kimisi alıyor kimisi almıyor benim ark eşi kaynanasına çiçek yollar erzak gönderir vs. Benim kocam yapmıyor ki hadi bunları yapmasın ama yapsa hoşuma giderdi ailemi düşünmesi zaten bende zaten tap demem özel günler geldi geçti annemde düşünce hediye alayım dedim olmadı ee şimdi burda ağzı bozacak ne var.
 
Bu konu beni resmen üzmüştü ya, konu sahibine üzüldüm, yaşadığı ekonomik şiddete üzüldüm. Burada sayfalarca yorum yazıldı, çizildi. Mune bile vaktini bu konuya ayırdı.
Şimdi damat kayınvalidesine hediye almak zorunda değil, babamda böyleydi vs vs.
Ne diyeyim, ne desem boş. Siz aynen devam. Ben sizi sayfalarca savundum ama hak ediş yokmuş
 
Konuya yazmamak için zor tuttum kendimi ama dayanamadım yazıcam. Konu hediye değil, konu hayatınızın iplerinin eşinizin elinde olması.

Konu sahibesi sizin kendinize ait bir hayatınız yok. Düşünceniz yok. İsteklerinizin kıymeti yok. Eşinizin robot misali tek tuşla basıp kapattığı bir yaşantınız var kısacası hayatsızsınız. Yaşadığınız hayat size ait değil.

Yetmemiş gibi hayatsızlığınıza bir de günahsız yavru eklemişsiniz. Kendinize ortak aradınız demekki. İnşallah o masum büyüdüğünde çok iyi yerlere gelir, gözü hiçbir şeyde kalmadan bir eli yağda diğeri balda yaşar gider.

Sizin anne olarak evladınız adına garanti sağlayacak çabanız, istek ve gayretiniz yok çünkü. İnşallah o masumun hayatı bolluk bereket dolu olur. Sizden çok çocuğunuza yandı içim. Annesinin isteklerine cimrilik yapan eş, çocuğuna bağ bahçe sunmaz sanırım. Yazık.
 
Siz de eşinizle aynı kafasınız. “Parasını” dediğiniz şey evlenince aile bütçesi oluyor. Ve evet eşler aile bütçesinden parayı istediği gibi harcayabilir.
Siz böyle eziklenmeye devam edin.
Burda bu kadar kadın yazdı emek harcadı kimi üzüldü kimi haklı buldu
Demek ki herkes hakettiği hayatı yaşıyor
 
Ben geçen hafta konuyu açarken anneme hediye almıyor eşim dedim. Konuyu yazdım konuştuk. Benim düşüncem zaten bu. Oraya dipnot düşüp bunuda mı eklemem gerekiyor anlamadım. Ya almak zorunda değil benim anneme bişey almasında zaten ama kendi annesine niye aldı. Param yok dedi annesine aldı. Derdim buydu ben zaten annem için ondan yollarca bişey istemedim. Ama düşünce dedim alır herhalde. Herkesin karakteri düşünce yapısı bir değil. Onu savunmuyorum eşimi zaten haksız ayıp yaptığı anmemehediyeyi çok gördü ama ilte 50 kat yabancı sa olsanız herşey herkese anlatılmıyor. Tanımıyoruz birbirimizi ama nen bazı şeyleri yazmaya utanıyorum.
 
Ha öyle dursun o orda güzel oldu. İşte bende bu yüzden buraya geldim yazdım almadı diyorum. Almak zorunda değil zaten. Ama bunlara karışmamalı gözüne batmamalı. Alır sandım söyledim almadı.

Biz zorunda olup olmamasını konuşmuyoruz ki güzelim. Biz alabilecek durumu varken senin hatırına almamasına üzülüyoruz. Siz gene iyi olun tabi. Ama biz kendimizi senin yerine koyduk senin adına bunaldık mesele bu.
 
Garanti sağlayacak çabam yok derken. Sen benim evin içinde yaşıyorsun herhalde. Çalış diyen biri daha ya nasıl çalışım be nasıl ekonomik özgürlük savaşı verebilirim birisi çıkıp bana desin ki senin aklın yetmiyor herkade adam devreni yakmış kızım şunu yap desin. Kpss den mi atanım nasıl ders çalış kursa git nasıl yapım. Özelde çalışsam 25 bim tl kreşe verdim hadi çocupu 15 10 bin tl tama harçılık bana sonu ne olacak peki hee gün kavga lojmanda her gün
 
Biz zorunda olup olmamasını konuşmuyoruz ki güzelim. Biz alabilecek durumu varken senin hatırına almamasına üzülüyoruz. Siz gene iyi olun tabi. Ama biz kendimizi senin yerine koyduk senin adına bunaldık mesele bu.
Evet bende bunu sile getirmeye çalışıyorum zaten ama almadı işte size bu yüzden konu açtım hayvan çalışmıyor diyen bile olmuş hala birileri çıkıp çalış ekonomik özgürlük
 
Konu o ya da bu değil ki, her şeyden önce bu konuda insanlar gelip sizin için sayfalarca yorum yazdı. Mesela ben, gerçekten üzüldüm ve size gösterilen ekonomik şiddetin tam karşısında durdum. Siz gelip bir cevap bile vermeye tenezzül etmediniz. Cevap verdiğiniz ilk şey bir üyenin boyanızla ilgili konuşması oldu.
Telefona bildirim gelmiyor demişsiniz de buraya girip yeni konu açarken gayet görüyorsunuz yüzlerce bildirim olduğunu. Mesela boya konusu yazılınca hemen nasıl gördünüz, aynı öyle.
İster saçınızı boyayın ister burnunuzu yaptırın kimse bunu sormuyor. Konu açtığımı bile unuttum demişsiniz, e biz ne diye gelip burada size destek olduk o zaman?
 
Eko. Şiddetin bende farkındayım konu açtığımı unuttum bildirimde hiç gelmedi önceki açtığım konu ile şligili. Çocuk uyurken aklıma geldi ve mesajlara baktım ne bilim bu kadar uzun yorumlar mesajlar atılacak. Bende işinde olduğum durumun farkındayım. Zaten
 
Evet bende bunu sile getirmeye çalışıyorum zaten ama almadı işte size bu yüzden konu açtım hayvan çalışmıyor diyen bile olmuş hala birileri çıkıp çalış ekonomik özgürlük

Aaa çok ayıp etmişler. Ama ben çok gördüm çalışmasa bile kocası almalı diyenleri. Bi kaç kişi yüzünden herkesi harcama.Çoğunluk senden taraf oldu bence.
 
Aaa çok ayıp etmişler. Ama ben çok gördüm çalışmasa bile kocası almalı diyenleri. Bi kaç kişi yüzünden herkesi harcama.Çoğunluk senden taraf oldu bence.
Herkes kendince haklı herkesin düşüncesine fikrine yetemem zaten ortak da olacak diye bişey yok düşüncemiz kızlarla illa ki ama bu benim düşüncem neden bu kadar eleştiri yağmuruna tutuldum anlamıyorum. Almalıydı eşim onca yılın hattına bişey almadım çünkü ayıp etti beni çok kırdı ağladım içerledim ona rağmen. Ama annesine aldı. Ama işte demek ki anneme almak sorunda değilmiş. Bazı şeyler kabullenişsr eğer kabullenip demek ki.
 
Red boş ver sister. Hiç o güzel parmaklarını yorma.
 
Sizin için yazdığım yorumları görüp, bu tavrınızdan utanırsınız umarım. İyi forumlar
Tahmin ediyorum beni savunduğunuzu Belkide çalışamayacak durumda niye üzerinize gittiniz vs. Gibi herkesin karşısında durmuşdunıdr eminim buna da zaten. O zaman sende iyi adam harcadın dün konu açtım saçlarımla alakalı o konuyu buraya yazdığımı bile unutulmuşum yeni üyeyeim zaten. Nasıl unuttun diyorsun diyorum ki çpcuk uuurken bende oturdum aklıma geldi baktım şimdi eşimden geldiğince her yoruma yetmeye çalışıyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…