Anneme hediye almak istiyorum eşim izin vermiyor bıktım artık hep kendi annesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu kadar mesaj yazdığınız bu konuyu açtığınızı bile unuttuysanız ciddi bir gamsızlık var evet. Burcunuz koç muydu acaba?

Ombre yenileyeceğim demedim sarıları Ombre olan yerleri kapatmak için boyama kararı aldım ve dün boyadım. İyi okuyun algıda prombelm yaşıyorsuanız heralde
Isim gucum yok butun mesajlarinizi okuycam
Ombre yenileme dendi bende ona istinaden yazdim
2 gun once agliyordunuz simdi kocanizi över olmussunuz algida problem derken kafanizda soru isareti olusmustur umarim

Eşiniz kendi annesine neler alıyor, çalışıyor onun parası gibi bir mantık olamaz, onun kazancı çekirdek ailenizin. Haklı olması için kendi annesine en azından daha az hediye alıyor olmalıydı.

Kaç para bir kahve makinası ya ?
Bazı yorumlar gerçekten yuh dedirtiyor.
Kadın 1750 tl fiyatı olan bir makineyi annesine hediye almak istemiş, öküz eşi de almamış ve şimdi kadın ekonomik özgürlüğü yok diye suçlu mu ?
Ha hayatımdaki adam kocam benim aynı yastıga baş koydugum iyi günde kötü günde dedigim adam
Anneme alınacak bir kahve makinesi için sorun çıkarıyorsa canı cehenneme !
K.valideme, anneme, kardeşlerime sayısız kereler hediye aldım.
Çalışıyorum belki ama çalışmasam da bütçem dahilinde alırdım yine.

Konu sahibi bile kocasına hak veriyor neredeyse. Hatun kişisi bu konuyu unutup ombre konusu açmış bile
Burada yazanlar boşu boşuna kendini yordu gibi bir şey oldu

Konu sahibi bile kocasına hak veriyor neredeyse. Hatun kişisi bu konuyu unutup ombre konusu açmış bile
Burada yazanlar boşu boşuna kendini yordu gibi bir şey oldu
Kocama hal vermiyorum Böyle ve buna benzer bir çok şeye izin vermediği için öfkeliyim sinirliyim ne yapabilirim. Size konu açtım dertleşelim diye adamı dert sahibi yaptınız resmen

Ombrenize laf edilince anında geldiniz, sadece ombrelere bildirim geliyordu herhalde. Neyse konuyu takip etmek istemiyorsanız konuyu kapattırabilirsiniz. Bu konu yüzünden başka kimse de banlanmamış olur.

Peki biz neden günlerdir burda tartışıyoruz gel 2 şey yaz o zaman neyse aman bana ne

Ağlayacak bişey yok. Almak zorunda değil,parasını benim aileme de harcamak zorunda değil. Annesine alınca bende kend anneme almak istedim hepsi bu. Niye bu kadar içerlediniz anlamadım
Gene biz içerledik görüyor musunuz boşuna insan hakettiğini yaşar demiyorlar

Kocama hal vermiyorum Böyle ve buna benzer bir çok şeye izin vermediği için öfkeliyim sinirliyim ne yapabilirim. Size konu açtım dertleşelim diye adamı dert sahibi yaptınız resmen
Yooo hak veriyosun mesajların ortada işte benim aileme harcamak zorunda değil diyosun

Ya arkadaşlar bu genel bir yorum olsun konuyuda kapatalım. Annem bana hediye al demedi kendini zorlama khve makinası olsa iyi olur dedi. Değil mi annesi hediye istemiş değil. Evet eşim cimri ne aldığımı ne harcadığım görmek ister ama nedense aileme harcamak istemez bunu bu zamanlarda fark eder oldum. Dediğim gibi bakın senele geçti anneme bişey almak istedim burnumdan getirdi çok gergin sinirli takılıyordum evde kendimde değişiklik yapıp saç boyatmak istedim e adam ona damı yok desin o da fark etti bende ki bu durumu kimisi saçımı iyi boyatmış vs demiş.neler neler okudum az önce. Boşverin teşekkür ederim yorumlarınız için müsait olup oturunca aklıma geldi yazıştık burda. Herkesin hayatı evliliği farklı mücadele ediyoruz çalışmadığım için hayvan diyen olmuş vs. Çalışamam zaten yine diyorum. Nen çok mu mutluyum sanki bu durumdan her aldığım şeyi eşimin tık telefonuma bildirim gitmesinden nakit para bırakmamasından değil ama olmuyor işte bazı şeyler öyle Bursa yazdığınız gibi ha bazı şeylerde 50 kat yabancı olsa da anlatılmıyor herkese. !!!

Yooo hak veriyosun mesajların ortada işte benim aileme harcamak zorunda değil diyosun
Buna da nokta koyayım. Genel olarak yorum olsun. Damat gelinini annesine babasına evine hediye almak zorunda değil bakın isterse alır ben küçükken hatırlıyorum annemin köyüne giderdik annem pastaneden tatlı alalım derdi babam basar giderdi ne gerek var vs. İstemezdi. Buna da ayrı bir konu açıp uzatmayalım. Eşim benim aileme para harcamak zorunda değil. Sürekli bişe aldığımda yok zaten anneme ufak bir hediye almak istedim naçizane sordum kadına. Eşimde alır diye düşündüm çünkü senelerdir anneme hediye almadım ne bilim yok param yok dicek. Ha almak zorunda değil tamam bişey demiyorum annemi pek sevmiyor da olabilir para yedirmek istemşyoemda olabilir bu benim için üzücü bişey evet ama kendi annesine o gün bunu alayım şunu alayım dedi kendimi aşağılık gibi hissettim af edersiniz. Neyi bu kadar abarttınız ben anlamıyorum artık

Kız o zaman ne diye konu açtın da şikayetlendin burda bi sürü
Çünkü eşim alır sandım. Ama almadı her erkek bir değil. Niye hala uzatıyorsunuz ben anlamıyorum. Annesine silahı almış bana kahve makinası almadı artık bakın uzatmak istemiyorum. Almasın !! Niye konu açtın vs. E sizle dertleştim anneme almadı param yok kartı ona bağlı dedim ne diyim daha size.

Hadi git şurdan ağır yazıp banlanmak istemiyorum çok iyi yapıyor sana kocan aferim ona parayı veren düdüğü çalar artık böyle düşünüyorum kusura bakmayın tartıştığım arkadaşlar bunun için değmezdi siz haklıydınız

Gene biz içerledik görüyor musunuz boşuna insan hakettiğini yaşar demiyorlar

Karı koca kavgasına karışılmaz boşuna demiyorlar.

Bu da burda dursun.

Senin hiç mi hatırın yok kocanın gözünde? Almak zorunda değil bence de ama almalı durumu ve biraz insanlığı varsa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…