Anneme hediye almak istiyorum eşim izin vermiyor bıktım artık hep kendi annesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı insanlar hak ettiğini yaşar. Bazı kocalar bazı kadınlara müstehaktır falan. Mesela bana ders olan bu oldu
Ha yani bu konular üzerinde konuşulanlar benim konuya dönmeyişim kendşmce fikirlerimi savunuşum sana ders oldu. İyi hayattan böyle basit dersler alıyorsan devam et o zaman.

Ha yani bu konular üzerinde konuşulanlar benim konuya dönmeyişim kendşmce fikirlerimi savunuşum sana ders oldu. İyi hayattan böyle basit dersler alıyorsan devam et o zaman.
Kendi fikrinizi mi savundunuz?
Size son olarak şunu söyleyeyim. Sevgi sizin anladığınız gibi bir şey değil. Sevdiğimiz biri için bazı şeylere katlanırız, onay veririz. Mesela kocam ola ki annemle çok anlaşamıyor diyelim. Ama benim hatırım olduğu için kıytırık bir kahve makinesini annemden esirgemez. Çünkü arada "ben" varım. Bilmem anlatabildim mi?

Mune bile vaktini bu konuya ayırdı.
Kendi adıma vakit ayırdığıma üzgün değilim, olaylara başka bir pencereden de bakmak gerektiğini anlattık, birbirimizi anladık veya anlamadık, hak verdik ya da vermedik önemli değil, güzel bir sohbetti benim açımdan, bakış açılarımız ne olursa olsun bir araya gelip fikir alışverişi yapmamız kıymetliydi

Konu sahibinin talebi üzerine topik kapatılmış olsa da sizlere teşekkür etmek istedim

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…