- Konu Sahibi sevimlikumral
Ben anlamadım şimdi bu adam eve para bırakmıyor kart da vermiyor evde küçük bir bebek var. Allah korusun hasta olsa acil bir şey olsa kadıncağız ne halt edecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yanlis anladin. Bak ben de calimiyorum . Sonraki yorumlari tam okumadim ama seni gorunce yazayim dedim.Erkekler evde otursun çocuk baksın, ev işi yemek , çamaşır ütü, market alışverişi , misafir ağırlasın, kışlık erzak hazırlasın, çocuğu okula götürüp getirsin, ödevlerine yardım etsin, cam silsin halı silsin, perde yıkasın daha neler neler.Kadınlar onların yerine seve seve çalışırlar![]()
Kocası telefona bakarsa yüksek müsade ederse taksıye atlayıp gidecek taksiye de kocacıgı sıfre verırse kart çekecek vermezse ıbana atacak . Yada ambulans çağırıp gidecek napcak başkaBen anlamadım şimdi bu adam eve para bırakmıyor kart da vermiyor evde küçük bir bebek var. Allah korusun hasta olsa acil bir şey olsa kadıncağız ne halt edecek
Kart vermedi de yazdı ama. Kadına harçlık vermiyor demek ki. Kendi götürüyor kıyafet vs alıyor ama kendisinin harcama özgğrlüğünü vermiyor. Kadına verseydi zaten o paradan alırdı annesine hediye artırıpBence yanlis anladin. Bak ben de calimiyorum . Sonraki yorumlari tam okumadim ama seni gorunce yazayim dedim.
Kadinin calismamasi degil mesele, su zamanda (ekonomik krizin ) tek calisan ve kirada olmasi sorun. Belki kayinvalidesiyle de arasinda problem var. Yoksa o da benim annem diyebilirdi.
Gelirleri ne bilmiyorum ama ya da adam cimri de olabilir.
Bak biz de calismiyorum ama cebimizde paramiz var , nasil 5 kurussuz birakmis kadini. Su zamanda kart bile vermemis mi?
1500 para degil. En uygun makinayi alsa. Taksite boldurse ,300 tl ayda kendine ozel harciyamiyor mu.
Dusunecek , tek meselesi bu degil. Zaten kadin konuyu kendi icin acmamis, demek ki onun ve cocugunun ihtiyaclarini goruyor.
Aralarda yazmış . Kocası kart vermiş ama ne almak isterse önce kocasına şifre gidiyor şifreyı verırse alıyormuş . Neresınden bakarsan bak resmen yönetilen bi hayat asker gibi yonetıyor karısınıBence yanlis anladin. Bak ben de calimiyorum . Sonraki yorumlari tam okumadim ama seni gorunce yazayim dedim.
Kadinin calismamasi degil mesele, su zamanda (ekonomik krizin ) tek calisan ve kirada olmasi sorun. Belki kayinvalidesiyle de arasinda problem var. Yoksa o da benim annem diyebilirdi.
Gelirleri ne bilmiyorum ama ya da adam cimri de olabilir.
Bak biz de calismiyorum ama cebimizde paramiz var , nasil 5 kurussuz birakmis kadini. Su zamanda kart bile vermemis mi?
1500 para degil. En uygun makinayi alsa. Taksite boldurse ,300 tl ayda kendine ozel harciyamiyor mu.
Dusunecek , tek meselesi bu degil. Zaten kadin konuyu kendi icin acmamis, demek ki onun ve cocugunun ihtiyaclarini goruyor.
Tam okumadim mesajlari. Bak bu kadin iste neden boyle diye sorgulayacak.Kart vermedi de yazdı ama. Kadına harçlık vermiyor demek ki. Kendi götürüyor kıyafet vs alıyor ama kendisinin harcama özgğrlüğünü vermiyor. Kadına verseydi zaten o paradan alırdı annesine hediye artırıp
Ne?kendi annesine daha dün sana tabanca alalım köyde lazım olur dedi.
Aynı şeyi konuşuyoruz. Konudaki gibi bir adamla baştan evlenmemek gerek. Hiç mi fark edilmiyor bunların karakteri huyu suyu? Dün çok güvenilir, el üstünde tutan, bir dediğini ikiletmeyen kocalar bugün mü zalimleşip git çalış diyor? Yani özgürlüğüne refahına huzuruna tehdit görmüyorlar mı bu adamları da üstüne çocuk yapılıyor? Kendi anneme alırım seninkine almam, sen de benim paramla alamazsın git çalış diyen biriyle evli kalmanın mantığı ne? Bu adamlarla iyi geçinmenin tek yolu köleleri olmak. Konu sahibi ömür boyu böyle bir adamla yaşayacak ya da çalışıp kendi parasını kazanacak. Çalışmama lüksü yok gibi görünüyor.Çalışana da aynı baskı yapılıyor bazen. Maaş kartı elinden alınıyor, kendi parasını kendi hesabında biriktiremiyor , ortak arabayı kullanamıyor kendine ayakkabı alamayanları okudum burada. Çalışan da çalışmayan da tavrını koyacak. Bunları kabul etmiyorum diyecek. Ya adamlar değişecek ya da boşayıp yollarına bakacak kadınlar.
Kıskanma kocan sana da almadı diye
Eş hiç de haklı değil.Ne demek çalış al,sen onun eşisin. Kayınvalidesine hediye alacak parası yok yani.Maaşı iyidir askerse, kesin sigara dahi içiyordur.Evet zaten şuan çalışamam şehir dışındayım bakacak kimse yok. Yorumlarda hepiniz haklısınız tamam ama kahve makinası dünya para değil. Benimde param yok zaten ne var yani insan şu olan şeylerin hürmetine alır ya. Gerçekten çok canım sıkkın
Ay bir de annesine alıyor?! Ben anneme mutfak şefi, tava falan alıyorum, tabanca aldığımı düşünemedim bir an ajsjjsjsjsjKıskanma kocan sana da almadı diye![]()
Online almasin, gitsin magazadan alsin. Oyle de mi karisiyor. Yazik uzuldum.Aralarda yazmış . Kocası kart vermiş ama ne almak isterse önce kocasına şifre gidiyor şifreyı verırse alıyormuş . Neresınden bakarsan bak resmen yönetilen bi hayat asker gibi yonetıyor karısını
Valla çalışan kadın başta kendi refahı ve ileride çocuğu olursa onun refahı için çalışmalı. Eşin refahı için değil. Kocanın eline bakmak ne demek? Ne diye kahırlarını, analarını danalarını çeksin kadınlar? Çocuğu da sperm bankasından yapar geçeriz kenara o zaman. Bu adamların eşlerine bakması bu kadar tuhaf birşeyse.O kendi maaşı kendi annesi, kadınlar kocanın eline bakmamak için çalışıyor işte
Kalaşnikof alayım anacığımmmm dememiş allahtan. Kaynanaya kahve makinesi tuhaf, anaya adam yaralayan , öldüren bir alet almak normalAy bir de annesine alıyor?! Ben anneme mutfak şefi, tava falan alıyorum, tabanca aldığımı düşünemedim bir an ajsjjsjsjsj
Yaren deyince akla hemen senin adın gelirYine bir uzman çavuş yareni konusu. Şaşırtmadı.