Ilk dogumum diye bende korkmustum. Hiic bebek bakmadigim icin tedirgin oldum haliyle. 1000km uzaktayiz ailelerden. Doguma bir ay kala gittim annemlere. Anneme gel diyemedim cunku kardesim lisede okuyor. Babam sehir disi gorevlere gidiyordu ayin 3 haftasi yoktu. Ben gittim o yuzden. Isime de geldi cunku yasadigim yer doguda kucuk bir ilce. Dogum yapmak icin guvenemedim hastaneye. Cok pisti hastane, dr. Ilgisizdi. Esim gelemedi. Cunku yeterince izni yoktu. O dogumdan sonra anca gelebildi. Hatta ben sabah 7de dogurdum o aksam ucakla anca gelebildi. 10 gun kalip dondu. Ben bebegim 2 aylik olunca da yola ciktim evime geldim.
Bir sorun olmadi. Aksine rahattim. Gazli bi bebege tek basima bakamazdim bilmiyordum cunku. Yorulmasi da cabasi. Gece 2de annemle babami uyandirip bebegi satip uyurdum. Nobetlese pispislardik cocugu. Annem babam kardeslerim derken bana 4 saat sonra sira geliyordu

Cok iyi gelmisti bana. Allah nasip ederse 2. Dogumumda da anneme gitmeyi dusunuyorum. Anneler bu durumlarda hayat kurtariyor. Kendim bakmasina bakarim 2.cocuga ogrendim cunku cogu seyi. Ama yine de annemin yanimda oldugunu bilmek bana iyi gelir her zaman.