Günaydın kızlar 17 saat oldu dün erken kapatmıştım

10.30 da yaparsam 20 saat olacak güzel olur :)

Bugün de erkendeeeeen kapatıp uzun oruç inşallah
Merhaba ben farkinda olmadan aralikli oruc yapiuormusumya saat 17 en en gec 18 den sonra cignenenecek bir parca dahi birsey yemem sadece sivi su kahve yada cay olur gunduz zaten iki ogun beslenirim ara ogunlerede karsiydim cunku ara ogun bilindiginin aksine zararli diye okumusdum insulin direncini artiyormus. Simdi sirkeli suyumu ictim cunku ilac almam lazim ve 60 dk boostedimi yapıp kahvaltimi hazirlicam ben tam sizlikmisim

gururumuzsun başkanım
bayramda kaçırmanın telaşı ile dün akşam başladım oruca gittiği yere kadar diye korkudan tartılmadım bile moralim bozulmasın diye inşallah kaldıgım yerden devam bayram gitti yeni hedef kardeşimin düğünü 3 hafta var bakalım inşalah

bi arkadaşım diyetisyenden şu MEHTAPM YAKUT meşhurmuş 10 günlük detoks satın almış pazartesi başlyacakmış beraber başlayalım dior belki onunla bi 10 gün detoks yapım diyorum vücüt birşeye alışmasın sonra bırakınca hemen dağılmasın diye ama emin olamadımda tabi yine karasızlık başladı bende sizde böyle yapmak iyimi

Gunaydın kilo bildirimim aynı ctesi ile 100.7. Haber vermek istedim tatilde çok fazla su içemedim sanırım ondan birde tuvalet problemi. Artık evdeyim daha dikkat ederim suyuma sporuma.

Bence değil. Ama sen bilirsin. Düzenli diyetine devam etsen daha iyi bence. Bu detokslar 5 10 kilo fazlası olanlar için. Oda ödem gidiyor tamam

Günaydın kızlar 17 saat oldu dün erken kapatmıştım

10.30 da yaparsam 20 saat olacak güzel olur :)

Bugün de erkendeeeeen kapatıp uzun oruç inşallah
Ay bende öyle çok heyecanlı akşam sporumdan sonra yemek yiyip oruca giricem hadi bismillah
Gunaydin , cok da erken kapatma zaten uzun oruc yapcaz
Kız kadın kaçta kaparsa ona göre açacak zaten ne kadar erken başlarsa bu çin işkencesi o kadar çabuk biter
Bugün oruçlu geçireceksen bari bizim uzun süreli oruca dahil ol balım kendi rekorunu kırmaya çalış bitirince de bize yazarsın şu kadar saat tuttum diye. Bakalım en çok kim tutacak
bayram sonu uuzn oruc yapalım diyorduk ne yaptınız ne zaman başlayacaksınız inşallah
Bugün giriyoruz balım öğününü yiyen kapatıyor başlıyor. :)
Bugunnnnnnnnnnnnnnnn
Hahah aynen
Akşam iş çıkışı koli yumurta ile eve dönücem kalori hesabı yapıp yumurta yüklenicem sonra bismillahh Sabah tartılmadım dünden sonra modum düşmesin diye yarın sabah tartılıcam ama mutlaka. Sonra da en son sonucu söylerim bitirdiğim günün sabahı. :)
süper ben başladım o zaman bilmeden de olsa şuan 13. saatteyim bakalım kaç saat gidecek bir sıkıntı sağlıksl bişi olmazsa yarın öğlene kadar devam etmek istiyorum
Maşallah devam durmak yokk
17 18 de kapatıp ertesi gün kaçta açıyorsun balım IF'nin belli saat aralıkları var biliyorsun onlara girebiliyor musun
Bende de çok iyi detokslar var ama IF saatlerini bozduğu için yapmıyorum canım bence IF'ni bozacaksa yapma ama bozmaz diyorsan deneyebilirsin tabi ki :)

Günaydın hocam
Bugün mü başlıyoruz yoksa kapanışı mı bugün yapıyoruz benim şekerim düştü galiba
Şunun için soruyorum dün ciğere nasıl abandıysam akşam yemeğini yemedim sanırım 6 gibi sütlü bir kahve içtim ona göre saati ayarlayacağım?

Bugün kapatıp başlıyoruz canım. Ben şuan dünkü girdiğim IF'deyim. Bugün 7-9 arası bir saatte yeme işini bitirip başlıyorum gittiği kadar artık

detoks programı gelsin ıfe ayaralayabilirsem süper olur bnm içinde pazartesiye kadar uzun uuzn oruçlar yapacagım inşallah pazartesi kaç çıkacagıma bakacagım ıfı bozup geri dönünce daha mı işe yarar acaba diye bilemedim ki ya

Dünden orucluysan bugün aç kapa yap. Kapadıktan sonra uzun oruca giriceksin ama ona göre kapa. Protein almazsan dayanamazsın en geç perşembe günü patlarsın

Bence değil. Ama sen bilirsin. Düzenli diyetine devam etsen daha iyi bence. Bu detokslar 5 10 kilo fazlası olanlar için. Oda ödem gidiyor tamam
aslında ben bi 5 kg versem bnm için sonrası yavaş yavaş olacak ama kaldım 65lerde ya 50 li kiloları görmem lazım bnm bian önce 1 aya düğün var ne yapacagım bilmiyorum programı biraz daha sıkılaştırmak istiyorum sporu 2 saat eçıkaracagım yarından itibaren bide şu detoks acaba moral olur mu diye bakalım pazar günü karar vereceğim

Balım uzun süredir diyetteysen, aralıklı oruç yapıyorsan sana eggfasting i de tavsiye ederim. Kilosu duranlarda baya etkili oluyor 3 ila 7 gün arası yapılıyor ama şöyle ki yumurta, peynir ve yağ ile besleniyorsun sadece Türkçesi yumurta orucu diye geçiyor.

Erken kapatinca gun daha uzun oldugu icin insanin cani bisiler istiyo zaman gecmiyo gun bitmiyo oyle

Erken kapatinca gun daha uzun oldugu icin insanin cani bisiler istiyo zaman gecmiyo gun bitmiyo oyle
Hedefimi büyük koyuyorum salı 20:00 da kapatsam cuma 20:00da açsam süpper olur. tam 72 saat oluyor 3 günlük şifa orucu niyetine de oluyor hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…