Asla para birikmeyen ev

Sebzeleri, meyveleri curumemesi icin nasil muhafaza ediyorusnuz. Ozelikle meyve bizde hemen curuyor o yuzden az aliyorum.

a101 de bile 4 tl ye süt 20 ye peynir yok ama
Ya bugün eşime ezine al dedim. Bugün de bu konuda ne çok peynir konuşuldu haha. İşte bim’den 400 gramı 15 tl olan bi ezine aldı. Yemiyim mi ben bunu anlamadım sahte peynir midir acep peynirden pek anlamam açıkçası. Köyden annesinin yaptığı peyniri tüketiyoruz daha çok baya başarılı bişey o da.

Elektirik isima 100 tl geliyormus suya kuyudanmis internet wifiden. Ama o ahiri ufoyla isitanlara yaziklar olsun ne diyim.

400 gramı 15 se yenilebilir sanki ama kilosuysa hemen çöpeeee

Canım işte pazar da bazı gıdaları markettekinden daha ucuza bulabiliyouz ben buluyorum en azından.. 3 kişiyiz 3 kişinin 1 kilo peynir fazla bir kere 15 liralık alıyorum marketteki 23 liralık aynı peynir ile de gramı aynı simdi ben misal 1 kilo birseye tad aynı lezzet daha iyi belki neden 3 5 lira fazla vereyim bunu demek istiyorum.. aynı peynir gram aynı bir yerde 23 24 diğer yerde 15 niye yani.. onun dışında herşeyin zamlandihinin.. sana biriktiremiyirsun demedim 100 den fazla tuttu dediğin için şaşırdım aynı 3 şeyi ben daha uyguna alınca söylemek istedim şaşırdığım için

Yazdıklarınız mutlu etti, çöp çıkarmamak müthiş bir duygu.
Çocuğunuz ek gıda alıyor muydu. Bizim bebeğimiz şimdilik anne sütüyle besleniyor ek gıdadan sonra zor olur mu acaba. Kokuyormuş vs

Ya ahahahaha Allah da seni güldürsn

çok haklısın ama burda şu var hepimiz ayrı şehirde hatta ayrı semtlerde yaşıyoruz .bizim pazar mesela 25km uzaktaki pazarın 2 katı neredeyse .cafeler de öyle lokantalar da öyle toptan alışverişte gross a gidilebilir ama o da her zaman olmuyor maalesef bir kahve 14 tl en yakınımda

Kimse en kalitelisini aldığını iddia etmiyor anlatmak istediğiniz ay i tatta aynı ağırlıkta iki aynı ürünün birine neden daha fazla verilsin bu şükretmek yada azla yetinmek değil.. konu sahibinin parası fazla değil sadece biriktirmek istiyorsa bunlar bir yöntem böyle böyle birikiyor.. yahu aynı gram ikisinde tadına bakmışım aynı daha pahalı olanın artısi yok tat aynı ağırlık aynı ee simdi neden birine 3 5 fazla vereyim.. ister yarim kilo al ister 1 kilo 250 300 gr bir yerde 23 diğer yerde 15 ağırlık arttıkça o 23 olan verdiğin para daha cok artacak

5 TLlik sucuk esegin çükünden yapiliyordur. Bunlari yiyerek sukreden insanlara aciyorum ya Allah yardim etsin onlara
Vallahi öyle. Bende üzülüyorum.
Et fiyatları uçmuş. Sucuk 5 tl olur mu.. gerçek sucuk olur mu..

5 tl ye şu an anca 80 gr cips var..

Yazdıklarınız mutlu etti, çöp çıkarmamak müthiş bir duygu.
Çocuğunuz ek gıda alıyor muydu. Bizim bebeğimiz şimdilik anne sütüyle besleniyor ek gıdadan sonra zor olur mu acaba. Kokuyormuş vs
Ah keşke devam edebilseydim, ek gıdaya geçmeden yapmıştım, sonrasında şehir değiştirmelerimiz bir kaç da ev değiştirmemiz oldu, pratiklik oluşmayınca da devam edemedim. Fakat dönem dönem yaptığım oldu. Ek gıda döneminde biraz daha fazla koku oluşumu var ama dediğim gibi tuvalete akıtıp sabunlu suya direk basarsanız önüne geçersiniz. Bir de şu anda adını unuttum, iç bezin üzerine çok ince tül gibi bir bezi var, rulo şeklinde satılıyor, onu uygun boyutta kesip koyuyorsunuz iç bezin üzerine, büyük tuvaletini yapınca o bezi kaldırıp tuvalete atıyorsunuz. Suda eriyen doğal birşey olduğu için sakıncası da yok. O zamanlar mothercare de bile satılıyordu. Muhakkak o bezlerin satıldığı yerde yine vardır. Ben bu konuya o kadar takmıştım yani o dönem. Hatta yurt dışında klozet çeşmesine takılan, tazyikli su sıkan, sadece bezleri ilk akıtmak için kullanılan hortumlardan bile almayı düşünmüştüm, şimdi eminim bizde de vardır. Ama dediğim tül gibi olan şeyden alırsanız akıtmaya bile gerek yok. Herkesten özür diliyorum bu arada ayrıntılar için ama bu konuda doğaya atık bırakmamak o kadar güzel ki, en fazla iki sene sürücek birşey için biraz daha gayretli olabilseydim diyorum. Eminim başka kolaylıklar da çıkmıştır şimdi. Dediğim gibi o dönem sadece bir marka vardı diğer seçenek de aliexpressti.

Ben T..ile başlayan bir markanın ezine klasik peynirini tavsiye ederim. Turuncu ambalajlı. Kilo 50 tl. Çok beğenerek yiyorum. Kaliteli bir peynir..

inanır mısınız 5 kavanozu 100 tl olan balları, uzmanı bile bakarak tadarak ayırdedemiyor gerçek baldan, anca labaratuvarda analiz yaparak söyleyebiliyorlar bu gerçek bu sahte diye...gıda sektörümüzü ciddi anlamda denetleyen hiçbir kurum olmadığı için satıcının vicdanına kalmış durumdayız ama ben sizin yerinizde olsam 5 duyuma bu kadar güvenmezdim gıda alırken, öyle söyliyim

tv den izleye izleye hipnozlanmış olan emekli memur annem alacaktı da zor durdurdum .efsaneydi o ballar uzun süre ülkemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…