Asla para birikmeyen ev

sadece tadına bakarak mı yiyecek alalım yani.e damdan adlı üyenin yazdığı o eşeğin .............. dan yapılan sucuk ta lezzetlidir bence ya da patates püresiyle dolu tereyağı da. margarinde lezzetli ama sağlıpa çok zararlı vs.

Ben de aynısını yazacaktım.,5 tl’lik sucuk ,15 tl’lik peynir yiyip lüks yaşıyorum demek ☹

Evet maalesef.
Etin ve sütün kilosu pahalanırken 5 tl ye sucuk 15 tl peynir olamaz. Mantıksız.

Sucugumsu peynirimsi ürünler onlar.

Mermerşahi olabilir mi ? Hani adını unuttum demişsiniz ya
AA yok onu biliyorum ama o bile kalın gelir Şimdi baktım ve buldum. Atılabilir bambu liner diye bakın, çıkar. Rulo şeklinde satılıyor, kesip kesip koyuyorsunuz iç bezin üzerine. Başka malzemeden olanları da vardır belki ama bu bahsettiğim tuvalete atılabilirdi. Bambu muydu benimki hatırlamıyorum malesef şu an. Ama şekil olarak aynıydı. Tül gibi incedir.

o bile kurtarmaz gibi sankim bulaşık makinesi deterjanı en ucuz mig.....s tan 17 ye alıyorum ayda 2 kutu bitiyor valla hep evde olduğumuz için .makarnayı da gross marketten 3.15 tl ye aldık

Makarna bile 3 tl.
Yakında 4 sonra da 5 tl olur.

Şaka gibi..bir zamanlar 50 kuruştu.

Benim de sadece buzdolabı sürekli takılı onun disindadigerhepsini isim bitince çekiyorum.. ben daha cok ısınma yanma aşırı elektrik yüklenmesi ve sıcaktan bundan cekiniyorum

Liner bahsettiğinizin adı. Bende var 400 adet bekletiyorum onları ek gıda için.

Ben T..ile başlayan bir markanın ezine klasik peynirini tavsiye ederim. Turuncu ambalajlı. Kilo 50 tl. Çok beğenerek yiyorum. Kaliteli bir peynir..
Evet severim biliyorum onu, bim’den eşimin aldığı da kötü değildi açıkçası. 37 liraya geliyo kilosu. Yiyoruz işte

Reactions: 000
Baştan beri tüm yorumları okudum nerdeyse.. dayanamadım yazcam..
Ama daha çok Hayalim2121 in yorumları görünce yazmaya karar verdim.. cahillik mutluluk. Net. ! Arkadaş , "ben birikim yapmak zorundayım , bu parayla geçinmek zorundayım" desen anlarım hiç sorun yok.. ama Bin liraya geçinip her şeyin iyisini aldığını iddia ediyorsun, orda bi durcaksın. Ben şukadar parayla şunu bunu yapamıyorum muhabbetine gitmicem çünkü seni ezmek gibi anlaşılsın istemem. Geliyorum diğer yorumlarına
" Canım istiyor yiyorum" diye bir şey yok. Hamileysen sorumluluğunu bilceksin. Bilmiyor olabilirsin, eyvallah ama arkadaşlar sucuk zararlı diyor canım istiyor yiyorum diyosun , ne diyim.. (!)
Allah sağlık versin çocuğuna da sağlıklı biliyorum diyorsun. Valla ben safmıymışım üçlü beşli her neyli bir ton testleri yaptırıp hiçbir zaman çocuk sağlıklı diyemedim, dyemem de.. pırıl pırıl bir kafa.. mutlu olmak için böyle mi yapmak lazım bilemedimki..
Kendin kocaman insansın, umrumda da değilsin açıkçası ama gerçekten hamileysen araştır ve yediğine içtiğine dikkat et. Yazık bebeğe!

Benim de sadece buzdolabı sürekli takılı onun disindadigerhepsi
1. Sınıfta yapılan aşıyı 4 yasa çekmişler diye duydum bu arastirin isterseniz
Bizim ebe 6 yasinda olacak okulda demişti adını da söyledi ama unuttum o aşıdan mı bahsediyorsunuz öyleyse bir ara sorayim ebeye 4 üne birkaç ay kaldı zira

Doğu da dışarda tandır sac da yaparlar elektrik faturasına yansımaz o yüzden oduna yansır o da senelik tonla alınınca uyguna gelir.. o yüzden siz batıda evde yapmanız hazır alanızdan daha pahalıya gelmesi normal

Sebzeleri, meyveleri curumemesi icin nasil muhafaza ediyorusnuz. Ozelikle meyve bizde hemen curuyor o yuzden az aliyorum.
Bende az az alıyorum 2 hafta yetiyor bana az birşey çürük değil ezik gibi oluyor ama curumuyo.. bende çok alırsam curuyo fazla geliyo çünkü.. özellikle yeşillikler daha çabuk curuyo bende de maalesef o yüzden onları da ya az alıyorum yada hergun illa tuketiyorum işte salataydı kısırdı bazı yeşillik konulan köftelerdi

O konuda haklisiniz da illa pahalı olan daha mı iyi yani denek istediğiniz bu mu

Aa ceycey yeni hile.
O gofret ve birçok üründe rastlıyorum, zam oranı az ama gramaj azalıyor, farkettirmeden.
Çocuklara aldığım 200 ml paket süt, geçen bir baktım 180 ml olmuş.
Aldığımız 2 buçuk kiloluk yoğurt, 2250 olmuş.
Aynı ambalajla sanki fiyatı korur ya da diğer markalara göre daha düşük fiyat bandına sajip gibi, gramajdan çalıyorlar yahu!

Yeşillik dolabımda 5.güne su içinde vıcık vıcık, erimiş oluyor.
Domates salatalık bile 5 güne içini yiyor mutlaka.
Patlıcan kabak gene 1 hafta dayanıyor, iceberg de öyle ama diğer her şey çürüyor.
Benim dolabımda mı var sıkıntı?
Yer olmadığından poşetli, ağzı açık koyuyorum, ondan mı acaba?

O konuda haklisiniz da illa pahalı olan daha mı iyi yani denek istediğiniz bu mu
tedarik zinciri teyitli, kurumsal prestijlerini koruma kaygısıyla tedarikçiyi ve hammaddeyi üretim aşamasında denetleyen, işleme ve paketleme aşamasında ıso9001 yönetmeliklerine uyan markalar gıdada alacağınız riski en aza indirir diyorum, elbette bütün bu önlemler fiyata da yansımak zorunda ama tek kriteriniz fiyat olmamalı diyorum

Onu bilmiyom da ben süzgeç bulaşık kovasi yuvarlak onlara koyuyorum öyle dolaba atiyom.. neyi posette biraksam daha cabuk bozuldu agzi qcik da olsa.. cunku hava sicak poset naylon posetin altinda kalanlar illa nemden cabuk bozuluyirdur.. ben sebze meyve mutlaka pazardan gelince posetten suzgece kovaya koyip oyle dolaba koyuyom.. patates soğanı da genis tepsi de yanyana serip birakiyom, ust ustte birbirine cok deyinxe cabuk filizleniyor ve curuyor onlarda çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…