oh oh gitsin kilolar bende tartılmamakta kararlıyım 19 temmuzda tartılcam ama değişmeler görülüyo yani
sabah 1 dilim yedim cnm unutmuşum yazmayı
Arkadaslar haftada bir kilo vérmek azmi? :/ Yoka iyimi
bende ayda 8 kilo diyetini uyguluyorum sporumu yapıyorum. 1.hafta bitti ama ben tartılmaya korkuyorum
kilona göre değişir canım.kilon çoksa fena değil.kilon azsa çok çok iyi ama sağlıklı değil
tavsiyen için çok teşekkür ederim cnm ya aslında yemiycem die bi şart koymadım kendime yediğim günlerde oluyo ama canım istemiyo baya alıştım isteyince gerçekten yiyorum kasmıyorum kendimi yani hatta bazen hafta sonları hatta nerdeyse her hafta sonu yüzde %90dışarıda oldugum için burger yada kumpir fln yani kalorili bişey yemekten çekinmiyorumbir haftalık diette 1 gün kendime ödül veriyorum
Gercektenmi? ozaman ben saglikli kilo inmiyormuyum acaba? Kilom 64,5 kg boyumda 162 cm. Yani bu demek ki iyi ama saglikli degil mi?
bunu diyetisyenler söylüyo canım ben değilkilon çok olamdığına göre 1 kilo çok iyi birazı tabiki sudur bunun canım.ben de ilk hafta 1.9 verdim.tahminen bunun 1 kilosu yağsa 900 grmı sudur benim de.bu hep böyledir.hatta diyetisyenler 90 kiloda bir haftada en fazla 1 kilo yağdan kaybedebilir diyorlar gerisi su oluyormuş canım.
Sagol canim ögrendigim iyi oldu gercekten :))) Tesekkurler icim azda olsa rahatladi:))
haftada bir ödüllendiriyorsan kendini o zaman sorun yok canım.zaten vücut şaşırıyordur bana ne yapıyor böyle diyezaten haftada 1 gün istediğiniz gibi bir öğünü yiyin deniyor.vücuda diyeti çaktırmamak için
evet cnm her hafta sonu şaşırtıyorum onu :))))))) istediğim kiloya gelene kadar şaşırmaya devam :)
sagol canım insallah bulunur daha haber yok ama bekliyorum ben önce 85.3 kiloydum diyete 9 mayısta baslamıstım suanda 77.7 yim aslında memlekette düzgün sporda yapamamıstım yediğim artmısti ona ragmen 500 gr vermisim 1 haftada yemeyi herzamanki gibi yemis olsaydım 1 kilo gitmisti herhalde sürekli gezdim ondan verdim herhaldeInsallah en yakin zamanda bulunur canim ya uzuldum :/ Kac kiloydunuz ki daha önce ne kadar surede verdiniz o kilolari? Ben bir haftadir ugrasiyorum okadar anca bir kilo vermisim azmi ki? Ben sonuctan cokta memnun degilim acikcasi.. :/ ama bilemiyorum
valizin için üzüldüm inşallah bulunur cnm kilon içinde çok sevindim tebrik ederim dediğin gibi dahada verirsin inşallah cnm sen kararlı olduktan sonra
sagol canım insallah bulunur daha haber yok ama bekliyorum ben önce 85.3 kiloydum diyete 9 mayısta baslamıstım suanda 77.7 yim aslında memlekette düzgün sporda yapamamıstım yediğim artmısti ona ragmen 500 gr vermisim 1 haftada yemeyi herzamanki gibi yemis olsaydım 1 kilo gitmisti herhalde sürekli gezdim ondan verdim herhalde
çok tesekkür ederim canım insallah bulunur . kilom içinde sağol canım insallah hepberabar veririrz kısa kadar 64 olmak istiyorum o halimi çok özledim
sagol canım insallah bulunur daha haber yok ama bekliyorum ben önce 85.3 kiloydum diyete 9 mayısta baslamıstım suanda 77.7 yim aslında memlekette düzgün sporda yapamamıstım yediğim artmısti ona ragmen 500 gr vermisim 1 haftada yemeyi herzamanki gibi yemis olsaydım 1 kilo gitmisti herhalde sürekli gezdim ondan verdim herhalde
çok tesekkür ederim canım insallah bulunur . kilom içinde sağol canım insallah hepberabar veririrz kısa kadar 64 olmak istiyorum o halimi çok özledim
nasıl dayanıyosun tebrikler valla benim her sabah ilk işim tartılmak duramam yani senin kilonu senden çok ben merak ediyorum inan gerçi ayın 19 unda büyük ihtimal tatilde olucam ama döndüğümde kesin sorucam sana allah izin verirsebu arada kaç kiloyla başlamıstın dietine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?