Ayda 10kg Diyetini Uygulama Deneyimlerimiz

bugun yediklerim
sabah
tost
yeşil çay
öğlen
3 köfte
salata
yr dilim ekmek
ara
yeşil elma
akşam
taze faulye
1 kase yoğurt
1 diim ekmek

Öglen ve aksam yediklerim : Bir yogurt böregi yarisini öglen yarisinida aksam yedim.. Simdi ise yesil cay iciyorum 0,5 litre:))

Bugunde cooook memnunum yediklerimden.. Bu gidisle zayiflarim allahin izniyle insallah..!! Ya 60 olmayi okadar cok istiyorumki insallah olurum oruc gelmeden önce yani 18 gun falan icinde.. Tek istegim oo

canım bende 72.0 a düştüm ama 3 gündür grm oynamadı ama olsun motivasyonumu hiç kaybetmiyorum gidicek bu kilolar gidicek

Artik az yemek agir gelmiyor hemide hic gelmiyor ama bana wn zor gelen sey bu zaman.. bir hafta bile gecmiyor sanki tartilma gunumu dört gözle bekliyoorum! Gel pazartesi gunu geeeel...

Birde kahvaltiyi yemegi canim istemiyor artik nedense! :/ Ben galiba bu gidisle orucada dayanirim baksana yemek yemegi canim istemiyor, BENIM canim istemiyor nasil olur bu? Ben eskiden ne kadar cok yerdim ya inanamiyorum bazen bu ben miyim diyorum kendi kendime

ne güzel valla işte canım herşey kafada bitiyo bende aynen dediğin durumdayım eşim şaşırıyo bana dün mesela dondurma almış akşam benim canımhiç istemedi çünkü 6 sonra bişey yememmeyi yerleştirdim kafama yarın ara öğünümde yerim dedim ama şimdide hiç canım çekmi inşallah böyle devam eder

Evet ya aynen cok dogru öyluyorsun hersey kafada bitiyo cok guzel dedin, aynen dedigin gibi oluyor ya sasirmamak elde degil. cunku ben daha önce kac kere diyete baslayip biraktim ve HIC bir zaman basarabilecegimi inanamiyordum, diyetimin ikinci haftasindayim bile simdi cok garip

Sizin evde kocan sasiriyor sana mesela, bizim evdede annem sasiriyor. Cunku benim ne kadar cok yedigimi en iyi o biliyor. Ama gercekten eger kafanda bitirmisseniz olayi artik istesende birakamiyorsun. ben öyle oldum simdi. Aklimda diyeti birakacak bir soru isareti bile yok cunku alistim ve istesemde birakamiyorum artik kilolarimi vermeden.

bende sadece dondurmaya dayanamıyorum ama dediğiniz gibi insanın midesi küçüldükce yiyemiyo eskiden bu saate kadar neler yerdim aman allahım birde önceden günde nerdeyse sadece 2 bardak fln su içerdim şimdi her dakika su içiyorum nerdeyse günde hiç olmazsa 1500 lt içmeye öçalışıyorum o zaten doyuruyo beni

Evet ya aynen cok dogru öyluyorsun hersey kafada bitiyo cok guzel dedin, aynen dedigin gibi oluyor ya sasirmamak elde degil. cunku ben daha önce kac kere diyete baslayip biraktim ve HIC bir zaman basarabilecegimi inanamiyordum, diyetimin ikinci haftasindayim bile simdi cok garip

Sizin evde esiniz sasiriyor size mesela, bizim evdede annem sasiriyor. Cunku benim ne kadar cok yedigimi en iyi o biliyor. Ama gercekten eger kafanda bitirmisseniz olayi artik istesende birakamiyorsun. ben öyle oldum simdi. Aklimda diyeti birakacak bir soru isareti bile yok cunku alistim ve istesemde birakamiyorum artik kilolarimi vermeden.

Öyle oluyor Bende bir an dusunuyorumda ay kilo aldiysamda hak ederek almisim diyorum kendi kendime hepsi benim sucum rezillik yani. Masallah devam edelim böyle yagmurcum:)) Bende eskiden dondurmaya hic dayanamiyordum cikolata chips popcorn hic aramiyordum ama dondurmayi duyunca akan sular duruyordu öyle bi saldiriyordumki Allahtan kurtuldum sonunda

bende cips fln hiçbirini agzıma sürmüyorum ama dondurmaya yok dayanamıyorum hiç deilse haftada 4 kere yiyorum ama sütlü veya su yeni cıktıya fruttare ondan alıyorum :18:

aynen bende ne çok yerdim cips hamur işi evlenmeden önce hiç yiyemezdim evlindikten sonra vede hamilelikte bi başladım Allah ne verdiyse tatı güzelmiş değilmiş falandemeden resmen çöp kutuu yeme canavarı gibi bişeye dönüşmüştüm karışık kuruşuk neler yemedim şimdi bakıyorumda ne kadar aptallıkmış alışkanlıkları değiştirmek en önemlii benim şişelerim var bi kaç tane gün boyu doldurup doldurup içiyorum bi büyük damacana 3 gün gidiyo 2 haftata 1 kutu yeşil çayı bitirdim ama onların çok önemi var içine tarçın çubuğuda koyuyorum canım hiç tatlı istemiyo bu arada haşlanmış mısır şişmanlatırmı kızlar şuanda ara öğünümde o var akşam ekmeğini yemeyimmi acaba

kesin bi bilgim yok ama kilo aldırmaz heralde benim hemen hemen her salatamın içinde var çok severim bazen yogurda sadece mısır ve tursu doğrayıp yiyorum

Bugun yediklerimi ve yiyeceklerimi yazmak istiyorum:

Sabah: Bir yumurtadan beyaz peynirli omlett, peyniri bir kibrit kutusa kadar kullandim, 3 zeytin ve 0,5 L poset yesil cay ictim. Artik kahvaltida ekmek yemiyorum canim istemiyor.

Ara ögunu: 1 nektarin.

Ögle: Cok az kiymali soslu spaghetti, bir bardak(2.5 dl) 3% yagli sut.

Aksam: Ev yapimi yogurt ve musli yemeyi dusunuyorum.

iyi akşamlar kızlar ben günün kapanışını yaptım kahvaltı 1 tost öğle ızgarada 1 parça tavuk göğsü ve turşu akşam 2 tane kandil simiti (çok severim de) ve iki bardak bitki çayı bugün spor yapamadım neyse...

Neden uzuluyorsun ki? Ben begendim menyyu :) Bugun hem bende spor yapmadim :))) Bir gun yapmadik diye biseycik olmaz :)) Morelini bozma canim!! :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…