Babama ithafen ;

Üzüldüm canım.:50:

Ama sen hayata inatla ve hırsla sarıl..Yalnız hissetme hiçbir zaman kendini.
İnşallah babanda bulamadığın ilgiyi,sevgiyi eşinde kat be kat bulursun.

Öyle olacağına da inanıyorum...

Üzüldüm canım.:50:

Ama sen hayata inatla ve hırsla sarıl..Yalnız hissetme hiçbir zaman kendini.
İnşallah babanda bulamadığın ilgiyi,sevgiyi eşinde kat be kat bulursun.

Öyle olacağına da inanıyorum...
güzel duaların için tşkler tatlım..cok şükür hayata bağlıyımm annem sayesinde :16:

Kuzum benim..
Gözyaşlarıma hakim olamadım okurken, geçen hafta manevi olarak çok yakın olduğumuz, "anne" dediğim bir insanı kaybettim. Ve onun acısıyla birlikte yazdıkların birleşince gözyaşlarım hıçkırıklara dönüştü..
Rabbim bundan sonra yüzünü güldürsün, inşallah bebişlerinin babasından yana çok çok şanslı ve de mutlu olursun.
Dualarım seninle canım...

Kuzum benim..
Gözyaşlarıma hakim olamadım okurken, geçen hafta manevi olarak çok yakın olduğumuz, "anne" dediğim bir insanı kaybettim. Ve onun acısıyla birlikte yazdıkların birleşince gözyaşlarım hıçkırıklara dönüştü..
Rabbim bundan sonra yüzünü güldürsün, inşallah bebişlerinin babasından yana çok çok şanslı ve de mutlu olursun.
Dualarım seninle canım...
tatlım yaa başın sağolsun senınde Allah mekanını cennet eylesin..inşallah cümlemiz cok mutlu olalımm canım :16:

herkes baba olamıyo işte....
inşallah çok çok mutlu bi evliliğin olur...
eşinde iyi bi baba olur inşallah...

Sevgili Semiramis, ne kadar güzel bir anne tarafından yetiştirildiğini ortaya koyuyor yazdıkların.. Ben de çok duygulandım okuyunca..
Ve sen kendinle gurur duymalısın hayata karşı dimdik durabildiğin için.. Anneciğin ve sevdiğinle hep mutlu ol inşallah..

ben kinlenemiyorumda yaa biara kinlenmiştim ama sonra geçtii :44:
o daha güzel, bana da ara ara oluyo. ve kinlendiğimde baba yerine koyduğum sevgilimden çıkarıyorum acısını.. :25:
kin eline hiçbirşey vermez... senı cürütür içten içe... ıcınde ne varsa ne yoksa dok o adama.. mektupla bırseylerle ulaş işte... o yansın sen degıll

heh, bugüne kadar tek istediğim buydu işte, hala bu. bunu yapınca ne kadar rahatlıcağımı ben biliyorum. ama ben şu an o şahısla dava sürecindeyim ve onunla iletişime geçmem yasak. :50: sadece avukatlar konuşuyo. dava sonuçlandıktan sonra bir kere istanbula gidip onu bulup ''neden'' diye sormak istiyorum. bir kere yüzüne tükürmek istiyorum. o zaman çok rahatlıcam

Sevgili Semiramis, ne kadar güzel bir anne tarafından yetiştirildiğini ortaya koyuyor yazdıkların.. Ben de çok duygulandım okuyunca..
Ve sen kendinle gurur duymalısın hayata karşı dimdik durabildiğin için.. Anneciğin ve sevdiğinle hep mutlu ol inşallah..
güzel sözlerin için teşekkür ederim :) inşallah bundan sonra mutlu olurum :)

o daha güzel, bana da ara ara oluyo. ve kinlendiğimde baba yerine koyduğum sevgilimden çıkarıyorum acısını.. :25:

heh, bugüne kadar tek istediğim buydu işte, hala bu. bunu yapınca ne kadar rahatlıcağımı ben biliyorum. ama ben şu an o şahısla dava sürecindeyim ve onunla iletişime geçmem yasak. :50: sadece avukatlar konuşuyo. dava sonuçlandıktan sonra bir kere istanbula gidip onu bulup ''neden'' diye sormak istiyorum. bir kere yüzüne tükürmek istiyorum. o zaman çok rahatlıcam
mektup olayı mantıklı gerçekten ama bizimkilerin bu bile umurunda olur mu şüphelerim var açıkçası bide benımki babannemle birlikte yaşıyo babaannemlerden birisi bulursa mektubu göstermez diye düşünüyorum :31:

mektup olayı mantıklı gerçekten ama bizimkilerin bu bile umurunda olur mu şüphelerim var açıkçası bide benımki babannemle birlikte yaşıyo babaannemlerden birisi bulursa mektubu göstermez diye düşünüyorum :31:

göstermez canım, zaten babaannem yüzünden oldu bazı şeyler diyodun.. benimki karısı ve oğluyla yaşıyo, benimkinin karısı görse asla göstermez, oğlu görse okusa çocukcağızın psikolojisi bozulur, ona da yazık, onun hiç bi günahı yok çünkü. :50:
ben icra takibi yolladım onu isteseler de istemeseler de görmek zorundalar ama :27:
gerçi 2 ay oldu tık yok :26:

Of beni de fena yaptın,boğazım düğümlendi.

Bence bu mektubu babana gönder.Babalar günü hediyesi olsun:(

Back
X