- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
kuzum yaa kıyamam yazdığın felsefe güzelmiş gerçekten hep bu sözü aklıma getiricemAllahım bundan sonra yüzümüzü güldürsünn
![]()
amin inşallah kardeşim benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum yaa kıyamam yazdığın felsefe güzelmiş gerçekten hep bu sözü aklıma getiricemAllahım bundan sonra yüzümüzü güldürsünn
![]()
güzel duaların için tşkler tatlım..cok şükür hayata bağlıyımm annem sayesindeÜzüldüm canım.
Ama sen hayata inatla ve hırsla sarıl..Yalnız hissetme hiçbir zaman kendini.
İnşallah babanda bulamadığın ilgiyi,sevgiyi eşinde kat be kat bulursun.
Öyle olacağına da inanıyorum...
evet bulacaklar bu dünyada olmasada öbür dünyada asla kar kalmayacak yanlarınaamin inşallah kardeşim benimelbet cezalarını bulcaklar
![]()
evet bulacaklar bu dünyada olmasada öbür dünyada asla kar kalmayacak yanlarına![]()
ben kinlenemiyorumda yaa biara kinlenmiştim ama sonra geçtii :44:yaşasınnn, gene kinlendim yaw
![]()
ben kinlenemiyorumda yaa biara kinlenmiştim ama sonra geçtii :44:
doğru canım bu mektup konusunu düşünücemmkin eline hiçbirşey vermez... senı cürütür içten içe... ıcınde ne varsa ne yoksa dok o adama.. mektupla bırseylerle ulaş işte... o yansın sen degıll
doğru canım bu mektup konusunu düşünücemm![]()
tatlım yaa başın sağolsun senınde Allah mekanını cennet eylesin..inşallah cümlemiz cok mutlu olalımm canımKuzum benim..
Gözyaşlarıma hakim olamadım okurken, geçen hafta manevi olarak çok yakın olduğumuz, "anne" dediğim bir insanı kaybettim. Ve onun acısıyla birlikte yazdıkların birleşince gözyaşlarım hıçkırıklara dönüştü..
Rabbim bundan sonra yüzünü güldürsün, inşallah bebişlerinin babasından yana çok çok şanslı ve de mutlu olursun.
Dualarım seninle canım...
tatlım yaa başın sağolsun senınde Allah mekanını cennet eylesin..inşallah cümlemiz cok mutlu olalımm canım![]()
evet inşallah evlatlarımız görmez babasızlığı aileleri hep yanlarında olur sağol canım güzel dileklerin içinherkes baba olamıyo işte....
inşallah çok çok mutlu bi evliliğin olur...
eşinde iyi bi baba olur inşallah...
o daha güzel, bana da ara ara oluyo. ve kinlendiğimde baba yerine koyduğum sevgilimden çıkarıyorum acısını..ben kinlenemiyorumda yaa biara kinlenmiştim ama sonra geçtii :44:
kin eline hiçbirşey vermez... senı cürütür içten içe... ıcınde ne varsa ne yoksa dok o adama.. mektupla bırseylerle ulaş işte... o yansın sen degıll
güzel sözlerin için teşekkür ederim :) inşallah bundan sonra mutlu olurum :)Sevgili Semiramis, ne kadar güzel bir anne tarafından yetiştirildiğini ortaya koyuyor yazdıkların.. Ben de çok duygulandım okuyunca..
Ve sen kendinle gurur duymalısın hayata karşı dimdik durabildiğin için.. Anneciğin ve sevdiğinle hep mutlu ol inşallah..
mektup olayı mantıklı gerçekten ama bizimkilerin bu bile umurunda olur mu şüphelerim var açıkçası bide benımki babannemle birlikte yaşıyo babaannemlerden birisi bulursa mektubu göstermez diye düşünüyorumo daha güzel, bana da ara ara oluyo. ve kinlendiğimde baba yerine koyduğum sevgilimden çıkarıyorum acısını..
heh, bugüne kadar tek istediğim buydu işte, hala bu. bunu yapınca ne kadar rahatlıcağımı ben biliyorum. ama ben şu an o şahısla dava sürecindeyim ve onunla iletişime geçmem yasak.sadece avukatlar konuşuyo. dava sonuçlandıktan sonra bir kere istanbula gidip onu bulup ''neden'' diye sormak istiyorum. bir kere yüzüne tükürmek istiyorum. o zaman çok rahatlıcam
mektup olayı mantıklı gerçekten ama bizimkilerin bu bile umurunda olur mu şüphelerim var açıkçası bide benımki babannemle birlikte yaşıyo babaannemlerden birisi bulursa mektubu göstermez diye düşünüyorum![]()