BABASININ ÇOCUKLARINI ARAMAMASI

Çok teşekkür ederim,çok haklısınız. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum

Aynı evdeyken de yapmıyordu zaten,şimdi beklemek mantıksız

Evet çocuklar şu anda farkında olmasalar da ileride her şeyi görecekler. Çok teşekkür ederim

hiçte sizin göreviniz değil, çocuğunu aramayan özlemeyen merak etmeyen adama sürekli dikte ederek çocuklarını hatirlatmak neden kadının görevi olsun ki?
çocukları almışsiniz zaten sabah akşam herşeyleri ile tek başınıza ilgileniyorsunuz beyimiz bir telefon edecek onuda beceremiyorsa olmasın daha iyi yani.

Çok sağolun içime su serptiniz

Çok sağolun içime su serptiniz
siz arkadaşiniza bakmayin, adam 17 gundur tek gorevi aramak iken zahmet etmiyor alırmı sizce o çocukları hiç sanmıyorum.
boşanmak erkekler için mükafat, çocuğun var ama isteyince goruyosun veriyosun 3 5 nafaka herşey halloluyor e neden alsın yani ???
boşa stres yapmayın

Bu sizin çaba gostermeniz gereken bir durum değil hiç kafanıza takmayın. Dava açarsa da arama kayıtlarını, attığınız mesajlari gösterirsiniz. Sadece çocuklarınız özlediği için sizde üzülüyorsunuz içten içe çok haklısınız çünkü sizin olduğu kadar onunda çocuğu ve onunda aslında ozlemesi görmesi ilgilenmesi gerekiyor. Sizlik hiçbir durum yok ortada siz anne olarak elinizden geleni yapıyorsunuz o da baba olarak yapacak. Yapmıyorsa da kaybeden kendi olur. O yüzden hiç kafanıza takmayın bence. Yeni hayatinizda çocuklarınızla çok mutlu olun

Kadınlar boşansa bile bazen şu toksik eski eşlerinden kurtulamıyor ya. Boşanmışsınız zaten daha niye adamın peşinde olacaksınız? Babalık yapmak isteyen kutuplardan, Alaska'dan bile babalık yapıyor. Babalık yapmak istemeyene zorla babalık yaptıramazsınız az da insanın içinden gelecek. Boşanana kadar zaten kadın çabalıyor boşanma durumu oluyor yine kadın çabalıyor bu ne ya?

Çok çok teşekkür ederim

Ilk baslarda çekinmeden arasin diye (ki kizim o zaman 10 11 aylik falandi) o aramadan aradim, istediğin zaman arayabilirsin dedim. Bu surec 1 hafta falan sürdü. Ondan sonra zaten kendi aramaya basladi. Bence surekli cocuklarla gorus diye baski yapmayin. Adam bosluktayken gorusur, birini bulunca yapacagi ilk is cocuklari boşlamak olur. Cocugunu gormek isteyen adam yolunu buluyor

Aynen Allah annelere güç kuvvet versin

Dava açsa bile kanıtı yok çünkü gerçek değil. Sizi aradı da siz mi açmadınız. Uğraşmayın. Biliyorum çocuklarınıza üzülüyorsunuz ama sizin iteklemenizle olmaz.

. Geçenlerde bir arkadaş çocukların babalarıyla görüşmeleri için çaba göstermelisin,yoksa anne çaba göstermiyor deyip velayet davası açar dedi

Çocukları aramaktan aciz herif 2 çocuğa bakmak için velayet davası açacak ha, siz nerenin iyimserisiniz, adam çocukları bırakmış hayatına da bekar gibi devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…