- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.279
- 548
- 29
O daha kötü ya ben hiç görmedim böyle birşey... benim bir arkadaş vardı oda öyle iş arkadaşı başta bilmiyodum kizida sevmiştim ... Sonra baktım kız normal değil bende ilişkimi kestimkeşke yeseler kuzum.bir de adama tonla para harcıyorlar.burada kaç konu okudum böyle
Tamamen saçmalık. Ablaya anlatmak ne alaka yani? Benim de arkadaşlarımın bir sürü sırrı falan oldu gidip de anneme falan anlatmadım yaniKimseye bir şey anlatmamak laizm diyorum, ben özelimi arkadaşıma anlatacağım o da gidip ablasına anlatacak abla da ben zararlıyım diye uzak tutmaya çalışacak. Ne kadar ayıp ve çirkin kız kardeşi kim bilir neler yapıyordur , haberin yok
Siz tek çocuk musunuz genç bayanTamamen saçmalık. Ablaya anlatmak ne alaka yani? Benim de arkadaşlarımın bir sürü sırrı falan oldu gidip de anneme falan anlatmadım yani
Ne alaka?Siz tek çocuk musunuz genç bayan
Çünkü iyi kız onlar , ne güzel kız özgürce cinselliğini yaşıyor . Kime ne ya , akşam akşam yukseldim. Bir de cinsellik yaşıyor diye tu Ka Ka çok saçmaTamamen saçmalık. Ablaya anlatmak ne alaka yani? Benim de arkadaşlarımın bir sürü sırrı falan oldu gidip de anneme falan anlatmadım yani
Başkasının sevismesinden ablaya ne özel hayat , sır , güven gibi kavramlar var . Abla diye başkasının özel hayatını bilmesi mi gerekiyorİnsanın kardeşi ablası ne zamandan beri kimse oluyor... böyle kopuk ilişkileri de sadece kk’da görüyorum çok şükür
Öylesiniz galiba. İnsanın çekirdek ailesi en yakınıdır. Kardeşinin yaptıkları seni ilgilendirmez olayına anca kardeşi olmayanlar girerNe alaka?
Toplumumuz öyle değil maalesef iş ortamını biliyosunuzdur az çok yoksa kimene tabiki
Kardeşi anlatmışBaşkasının sevismesinden ablaya ne özel hayat , sır , güven gibi kavramlar var . Abla diye başkasının özel hayatını bilmesi mi gerekiyor
İşte kardeş sorunlu onu diyoruz , keşke kız bilse özel hayatının meze yapıldığının.Kardeşi anlatmış
Umursayacağını sanmıyorumİşte kardeş sorunlu onu diyoruz , keşke kız bilse özel hayatının meze yapıldığının.
Neden tanıyor musunuz ? Cinsellik yaşıyor diye mi böyle etiketlerUmursayacağını sanmıyorum
Siz niye yükseldiniz şimdi o kız siz misiniz.. cinsellik yaşayanlar umursamaz mı demek istediniz... neden şimdi kızı etiketliyorsunuz kötü mü özgür olmakNeden tanıyor musunuz ? Cinsellik yaşıyor diye mi böyle etiketler
Ne dediniz ? Umursayacagini sanmam derken . Yapılan şeyin ne kadar çirkin olduğunun farkına varirsaniz anlarsınız . Empati , ahlak , etik vs vs gibi kavramlar varSiz niye yükseldiniz şimdi o kız siz misiniz.. cinsellik yaşayanlar umursamaz mı demek istediniz... ben öyle demedim
Benden önce bir ablam varmış vefat etmiş ayrıca biz geniş bir aileyiz bir sürü kuzenim var vs yani de benim aile hayatım ne alaka anlamadım. Ben size hiçbir şey demediğim halde durduk yerde bana bulaştınız. Ayrıca ben kardeş önemsizdir demedim de ne alaka yani kardeşi yetişkin bir insansa onu zorla arkadaşından ayırmaya hakkı yok. Neyse ben kimseye bir saygısızlık yapmadan kendi görüşümü yazdım lütfen beni alıntılamayın. İyi forumlarÖylesiniz galiba. İnsanın çekirdek ailesi en yakınıdır. Kardeşinin yaptıkları seni ilgilendirmez olayına anca kardeşi olmayanlar girer
Yorma kendini. Zevk alıyor şu an.Ne dediniz ? Umursayacagini sanmam derken . Yapılan şeyin ne kadar çirkin olduğunun farkına varirsaniz anlarsınız . Empati , ahlak , etik vs vs gibi kavramlar var
Kardeşle samimi değil henüz ve eğer kendisi söylediyse bunda sıkıntı görmemiş. Ben böyle düşündüm. Siz ne düşündünüz? Cinsellik yaşayanları umursamaz bulduğumu mu? İşte bağnazlık böyle bir şey...Ne dediniz ? Umursayacagini sanmam derken . Yapılan şeyin ne kadar çirkin olduğunun farkına varirsaniz anlarsınız . Empati , ahlak , etik vs vs gibi kavramlar var
Kişi kendinden bilir işiYorma kendini. Zevk alıyor şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?