- 30 Temmuz 2025
- 138
- 51
- 13
- 32
Ya ben birden yüksek çıkınca dış gebelik vs diye korktum da o yüzden çıkışta bir görüneyim dedimBekle aşkım 1 gün daha ben bile gitmedim daha ultrason muayenesine
merhaba geçmiş olsun bende geçen ay kimyasal geçirdimKızlar gecen ay kimyasal gebelik gecirdim kanamam dün bitti lekelenmeyle beraber yaklasık 16 gun sürdü yumurtlama ne zaman olur ovulasyon testi yapmak istemiyorum artık
Allah aşkına şu dış gebelik kimyasal gebelik bırak şunları güzel düşün sat 1 ekim benim senin kaçtı ? Pik 14 ekimde gördğm ben bak nolursun güzek düşünYa ben birden yüksek çıkınca dış gebelik vs diye korktum da o yüzden çıkışta bir görüneyim dedim
Evet 30ekimde hemde
Peki adet döngünüz kaç.kaç ayda bir oluyorsunuzEvet 30ekimde hemde
Belirtilerin var mıydı canım
Sat 3 ekimdi benim:) yok yok olumlu düşünüyorum merak etme :))Allah aşkına şu dış gebelik kimyasal gebelik bırak şunları güzel düşün sat 1 ekim benim senin kaçtı ? Pik 14 ekimde gördğm ben bak nolursun güzek düşün
Aynen aynıyız ya vajinal önermiyolar ultrason vajinal yapıldıktan sonra düşüğü olan çok olmuş bırak 1-2 gün dursun hastane nereye gidiceksin araştırma yaptınmıSat 3 ekimdi benim:) yok yok olumlu düşünüyorum merak etme :))
Ay çok sevindim kese görünebilir maşallah Allah korusun darısı banaTahmini yumurtlama tarihim 13-14 Ekim canım. Ay şu an daha gecikmemin 1.günü :) bugün çıkışta vajinal ultrasonla baktırmaya gideceğim:)
Kız birde ikiz oluyormuş üçüz felanTahmini yumurtlama tarihim 13-14 Ekim canım. Ay şu an daha gecikmemin 1.günü :) bugün çıkışta vajinal ultrasonla baktırmaya gideceğim:)
Hayırlı olsun
Evet bugünlük buradaki devlet hastanesine gideceğim de normalde medicana’da bir doktor buldum ona gideceğim :) sen de istanbuldasın dimi?Aynen aynıyız ya vajinal önermiyolar ultrason vajinal yapıldıktan sonra düşüğü olan çok olmuş bırak 1-2 gün dursun hastane nereye gidiceksin araştırma yaptınmı
Korku doluyum o konuda evet :) 6 yıllık evliyim son 4 aya kadar bir gün bile çocuk istemedim. Birden hepsi olacak herhalde :)Kız birde ikiz oluyormuş üçüz felan
Amin canım Darısı başınıza inşallah en güzeli sizlerin olsunAy çok sevindim kese görünebilir maşallah Allah korusun darısı bana
Düne kadar yani regl gününe kadar belirtim yoktu aslında. Dün sabah böyle tansiyon problemi gibi bayılma hissi oldu sadece. Önceki aylarda çok daha fazla belirtim vardı hatta.Belirtilerin var mıydı canım
Korku doluyum o konuda evet :) 6 yıllık evliyim son 4 aya kadar bir gün bile çocuk istemedim. Birden hepsi olacak herhalde :)
gayet net testte guvenılır cıkarAwox marka. Adete 4 gün var sizce kanda çıkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?