BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Kızlar gecen ay kimyasal gebelik gecirdim kanamam dün bitti lekelenmeyle beraber yaklasık 16 gun sürdü yumurtlama ne zaman olur ovulasyon testi yapmak istemiyorum artık
merhaba geçmiş olsun bende geçen ay kimyasal geçirdim aynı durumdayız benim kese göründü geri dağılmıştı beta 600 lerden sonra düştü kanamam düşük dahil 7-8 gün sürdü ama kanamam doktor 1 ay bekle dedi sana ne dediler

Ya ben birden yüksek çıkınca dış gebelik vs diye korktum da o yüzden çıkışta bir görüneyim dedim
Allah aşkına şu dış gebelik kimyasal gebelik bırak şunları güzel düşün sat 1 ekim benim senin kaçtı ? Pik 14 ekimde gördğm ben bak nolursun güzek düşün

Kızlar ucu tırtıklı olan gebelik diğeri ovulasyon testi çok zor seçilen bir 2. Çizgi var sanki gebelik testinde chat gbt ye göre ben hamileyim

Eklentiler

• 1000043288.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 65
Aynen aynıyız ya vajinal önermiyolar ultrason vajinal yapıldıktan sonra düşüğü olan çok olmuş bırak 1-2 gün dursun hastane nereye gidiceksin araştırma yaptınmı
Evet bugünlük buradaki devlet hastanesine gideceğim de normalde medicana’da bir doktor buldum ona gideceğim :) sen de istanbuldasın dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…