Anlamadım gebelik testiniz de mi silik çizgi cikti ovulasyon testinizde mi?Bazı ovulasyon testleri beta hcg ye de duyarlı olabilirmiş ama adet öncesi de lh ın arttığı yani ovulasyon testinin gebelik olmadan pozitifleştiği oluyormuş, ben bu sabah ikisiyle de yaptım adetime 6 7 gün var ovulasyon testi seninkine benzer ,çok çok silik bir gebelik çizgisi oldu gebelik testinde yarın ve öbür gün tekrar gebelik testi yapacağım eğer onlarda pozitiflik olursa demek ki öyle bir ihtimal varmış gerçekten
Ya oyle demeyin kisiden kisiye degisiyorKorkulacak bir işlem değil ağrı bile hissetmiyorsunuz boşuna anestezi alıp gününüzü öldürmeyin bence,acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen karıncalanma dışında hiçbir şey hissetmedim
Bebetime alıyorum hep illez böyle çıkardıHangi marka test acaba var cizgi evet
Gebelik testi silik ovulasyon testi aynı sizin gibi yukarıdaki mesajlara eklemiştim yine ekleyeyim, burada şeyi gördüm belli olsun diye siyah beyaz yapıyorlar gebelik testini öyle de atayım ucu düz olan ovulasyon testi diğer ikisi aynı fotoğrafAnlamadım gebelik testiniz de mi silik çizgi cikti ovulasyon testinizde mi?
Ayy ne güzel kaç gün var bataBebetime alıyorum hep illez böyle çıkardı
Gebelik testi silik ovulasyon testi aynı sizin gibi yukarıdaki mesajlara eklemiştim yine ekleyeyim, burada şeyi gördüm belli olsun diye siyah beyaz yapıyorlar gebelik testini öyle de atayım ucu düz olan ovulasyon testi diğer ikisi aynı fotoğraf
Buraya atınca fotoğraf çok değişiyor sanki normalde bayağı belirgin özellikle siyah beyaz olanda yanlış mı yükledim acaba yeniyimAnlamadım gebelik testiniz de mi silik çizgi cikti ovulasyon testinizde mi?
Ayyy bilmiyorum yaa benim regl guni yarin hiçbir belirtim de yokGebelik testi silik ovulasyon testi aynı sizin gibi yukarıdaki mesajlara eklemiştim yine ekleyeyim, burada şeyi gördüm belli olsun diye siyah beyaz yapıyorlar gebelik testini öyle de atayım ucu düz olan ovulasyon testi diğer ikisi aynı fotoğraf
Senin regle kac gün varBuraya atınca fotoğraf çok değişiyor sanki normalde bayağı belirgin özellikle siyah beyaz olanda yanlış mı yükledim acaba yeniyim
Benimde bat bugün kasiklarimda hafif ağrı var ama ağrı da sayılmaz yani değişik birşey onun dışında hiçbir şeyim yokAyyy bilmiyorum yaa benim regl guni yarin hiçbir belirtim de yok
Ben bu ay yaptım 1 kasımda pik oldu 17 si adet günüm bakalım ne olacak , bugün 3 kasım aşırı olmamakla birlikte kasık sol taraf ve arada seğirme gibi oluyor , özellikle ve bel ortam ağrıyor ama kafamı takmayacağım diye içim içimi yiyorYerimizi alalımmmovu takibi yapan var mı? Ben ilk defa yapicam adet bitiminden hemen sonra mi baslamam gerekiyor bugün reglimin son günü. 
Valla bilmiyorum net çünki 15 gğn gecikme ile 11 ekim regl oldumAyy ne güzel kaç gün var bata
Hayırlısı sağlıklısı ile vardır inşallahValla bilmiyorum net çünki 15 gğn gecikme ile 11 ekim regl oldum
5 6 gün ben biraz heyecan yapıp erken yaptım testi galiba 24 ekim çatlama idiSenin regle kac gün var
AminnnnnnHayırlısı sağlıklısı ile vardır inşallah
Benim 21 ekim idi ,kızlar ovulasyon testi ile gebelik öğrenen varsa yazsın bizi kurtarın bu meraktan5 6 gün ben biraz heyecan yapıp erken yaptım testi galiba 24 ekim çatlama idi
Awok testi gelecek yapar atarım onudaHayırlısı sağlıklısı ile vardır inşallah
Regl olmadığımız sürece hakkımız var bence ben de ilk kez bugün yaptım bana ve chat gbt ye silik bir çizgi var gibi geldiBen 1 erken test dpo 10 da 1 kaset yaptım dpo 11 de ikiside negatif batta bıdaja mı yapsam ıcımden bir ses hala var dıyorhatta erkende çizgi görür gibi oldum yada görmek istediğim için de olabilir atmaya kıyamadım bat a 3-4 gün var awox aldım kargoda gelince yapsam mı bidaha sadece kasıklarımda sayılı batmalar var birde 10 gun önce göbek deliğim etrafında yanma ve batma vardı dedim hatta göbeğim düştü galiba ama galiba yok bu ay elendim ilk ay denemem birde çok heyecanlıydım neyse ilk deneme olduğu için çok üzülmedim ama insan yine bi buruk oluyor 
Daha bugün yaptim tekrarsan ovülasyon testi. Yumurtlama da bile t çizgisi hu kadar koyu çıkmıyorduBenim 21 ekim idi ,kızlar ovulasyon testi ile gebelik öğrenen varsa yazsın bizi kurtarın bu meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?