BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

İnşallah inşallah. Takviyeyi kaç aya yakın kullandınız acaba. Pcos değilmişim ikisi farklı zaten doktorum da çok güzel açıkladı bunu ama ben takviyeyi kaç ay kullanayım diye sormayı unuttum büyük ihtimalle 3 ay kullanacam tabi gerek kalmaz o kadarına

Az önce ben dayanamayıp tekrar test yaptım kızlar silik çizgi var gibi marka freely emin olamadım

Ben 1 ay kullandım ama daha önce düzensiz kullanmıştım yine toplam 2 kutu diyebilirim. Bana da doktorum 3 ay demişti.

Bat 6 kasım. Bugün kan testi verdim 2.30 çikti yani gebelik yok. O güne kadar değişir mi ki acaba bütün belirtileri yaşamıştım
Erken vermişsin canım kanı biraz daha bekle benim bat 1 kasımdı hala olmadım iki kere silik çizgi gördüm ama yinede kan vermedim bekliyorum beklemek zor evet ama kesin sonuç için beklemek en iyisi

Erken vermişsin canım kanı biraz daha bekle benim bat 1 kasımdı hala olmadım iki kere silik çizgi gördüm ama yinede kan vermedim bekliyorum beklemek zor evet ama kesin sonuç için beklemek en iyisi
Ne zaman test yaptın benimde bat 1 kasimdi ama korkuyorum test yapmaya çünkü geçen ay kimyasal gebelik oldu ya yine olursa diyorum.oyle birşey varsa en azından adet oldugumda gebelik olduğunu anlamam sürekli sancılarım var adet gibi

Bugünki testimde negatif fakat hala regl olmadım

Bata 2 gün ve 1 gün kala yaptım sanırım çol silik var yok arası çizgiler çıktı beklemedeyim o yüzden

Benim 3 gün var canım bende korkuyorum ve bekliyorum
Benim 1 kasımdı geçti ama bekleyeceğim bende sabırla 10 gündür adet olcakmışım gibi hep kasıklarım ve belim ağrıdı bazı geceler kramplar girdi sağ kasığımda karıncalanma var ara ara kasıklarıma ağrı giriyor emin değilim belki stressel gecikmedir bekleyeceğim o yüzden kan için

Benimde öyle şuan bile adet olacakmişim gibi kasıklarım agiriyor ve bat 1 kasimdi acaba var mı ya bundan 3 4 gün önce sürekli beyaz kaygan sıvı gibi akıntım oluyordu ve arada bir kasıklarım hala agiriyor da bilemedim ya hamile kalsan bir dert kalmasan bin dert belirsizlik varsa adet olsam da kurtulsam dion şaştik kaldık valla

Beklemek çok zor insanın hep kafasının içinde ama beklemeden de olmuyor benimde akıntı vardı kesildi

bende ilk defa ovulasyonu takip ettim. Bat 10 kasım. Bugün kan vermem gerekti. Hazır kan vermişken gebelik varmı diye onada baktırdım ama daha sonuclar çıkmadı.. gebelik olsa bile çok mu erken kan verdim acaba?

bende ilk defa ovulasyonu takip ettim. Bat 10 kasım. Bugün kan vermem gerekti. Hazır kan vermişken gebelik varmı diye onada baktırdım ama daha sonuclar çıkmadı.. gebelik olsa bile çok mu erken kan verdim acaba?
İlişki sonrası 10-14 gün gibi süre sonra çıkıyor bence

Belli olmuyor o canım kiminde adetten sonra çıkıyor kiminde öncesinde döllenmeye bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…