Hayır hata yapmamışsın canım iyiki değerlendirmişsin şansın var umarım güzel sonuçlar alırsınBenim testlerim asla böyle koyu çıkmıyor. Su alımına dikkat ediyorum. Bu ay 1. Gün ve 2. Arasında koyuluk farkı vardı ama hiç c den koyu t görmedim. bende çatlama olmuş diye düşündüm ve o günleri değerlendirdim hata mı yaptım aceba
Hadi gözün aydın darısı banaEvet 109,6 çıktı canım çok şükür
1 gün önce yaptım yarın regl günüm, bakalım yarın artik bugun ve dün başladıAdet günü mü yaptın testi canım? ağrıların ne zaman başladı? çok soru soruyorum ama içim kıpır kıpır oluyor elimde değil maalesef
Yo olumsuz dusunmuyorum zaten ilk deneme su an. Ama ne bileyim artık varsa bilmek istiyorum. Yoksa da.Bence en büyük negatif Nedeni umutsuz olup stres yapmanız olumlu düşünün bence
Hayırlısı olsun canım sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah1 gün önce yaptım yarın regl günüm, bakalım yarın artik bugun ve dün başladı
Ne erkeği erken olacaktı orasi. Mesaj duzeltme yapmayı bilmiyorum henuzKan için en erkek ilişkiden bı hafta gecmesi gerekiyordu dimi. Doğru mu animsiyorum
Çok sabır lazım beklerken inan bende senin gibiyim ya sabırsızımYo olumsuz dusunmuyorum zaten ilk deneme su an. Ama ne bileyim artık varsa bilmek istiyorum. Yoksa da.
10 gün diye biliyorum canımNe erkeği erken olacaktı orasi. Mesaj duzeltme yapmayı bilmiyorum henuz
Amin canım inşallah vardır halen cok belirsizHayırlısı olsun canım sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah
Geç döllenme olabilir belkiBat 6 kasım. Bugün kan testi verdim 2.30 çikti yani gebelik yok. O güne kadar değişir mi ki acaba bütün belirtileri yaşamıştım
İnşallah sağlıkla gelirCanım ilk 5 dakika içinde çıktı hiç belirtim olmadığı için zaten Ben de çok şaşırdım daha önceki aylar çok fazla belirtim olmasına rağmen negatifti Garip bir durum döngüm de 28 29 gün Estağfurullah yani insan öğrenmek anlamak istiyor Ben de hep buralara yazıyordum Umarım gebeyimdir artık
Herhangi bir sıkıntı var mıydıİnşallah ya. Çok üzüldüm 6 aydır çabalıyorum her ay böyle. Olmadı ise bu ay ara vericem yıprandım beklemekten.
Yerleşme olabilir kahverengi akıntı devamı gelmediyse ve sabah ikinci çizgi silik çıkmışsa gebesin demektir inşallahOlmadım fakat 1 saat önce sulu şekilde çok açık ve az kahverengi akıntı geldi. Bu sabah erken gebelik testi yapmıştım, yapar yapmaz ikinci ince bir çizgi belirmişti. Anlayamıyorum ne olduğunu. Bu stres çok başka birşeymiş meğer
Eşimde de bende de yok. Sol tüp kapalıydı benim açıldı sorun kalmadı. Ağustos'ta yapıldı hsg. Bilmiyorum neden olmuyo.Herhangi bir sıkıntı var mıydı
Hayrlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşaAllahEvet 109,6 çıktı canım çok şükür
Hoş geldinn canim tanıdık birini görünce yazayım dedim. Hsg sonrasi ilk reglin mi? canım bende bu arada doktora göründümmerhabaa benimde bat 8 kasim görünüyor fakat gecen ay reglim sıkıntılıydı esimde yoktu yeni geldi tahmini yumurtlama donemimi 1 2 gun geçtim sanirim esim burda yok diye ovu testi falan yapmadim eger döngüm degismediyse sansim bu ay yok ama 2 3 gun gecikmeli geldiyse minik bir ihtimal olur goguslerim sis ve gogus ucum agriyor dunden beri umutlanmiyorum regl belirtilerim muhtemelen, bir sonraki dongume insallahumarim sizler guzel haberler alirsiniz 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?