BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Kızlar ben dün Dpo11 Avox test yaptım negatif çıktı. Bugün yapmak istemedim. Göğüs dolgunluğum bi tık azaldı gibi sanki. Çok az miktarda şeffaf baya sıvı akıntım geliyor arada. Dün ve bu akşam karnımda iğne batar gibi sızılar oldu. Adet olacakmışım gibi bir his var içimde ama umudumu da yitirmek istemiyorum. Yarın dpo13 yine test yapıcam. Zaten 6 Kasım da beklenen adet tarihim varsa çıkar diye düşünüyorum yoksa da kısmet artık yoruldum

Soluk pembe koyu sarı değişik sulu bakalım eğer kırmızıya çevirmezse sabah yapayım test o kadar test yaptım hep silik çizgi çıkmıştı predictör early de bile
Bende de az önce öyle oldu adet başlıyor sandım ya korkuyorum başlamaz umarım bebiştir testlerde belli belirsiz bekliyorum başka çarem yok Şuanlık bat 6 Kasım bu arada

Bende de az önce öyle oldu adet başlıyor sandım ya korkuyorum başlamaz umarım bebiştir testlerde belli belirsiz bekliyorum başka çarem yok Şuanlık bat 6 Kasım bu arada
Yaa İnşallah yerleşmedir benim adet başlangıcı çok koyu kahverebgi ile başlardı bu değişik adet bitişi gibi soluk sulu pembe koyu sarı sürüntü gibi

Bende öyleyim canım umarım vardır benim bugün dpo 11 di dpo 13 ü bekliyorum bende ama yarın sabah tekrar yapıcam test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…