- 5 Kasım 2021
- 78
- 25
- 3
- 30
Merhaba hanimlar BAT 10-15 Kasım olanlar beraber bekleyelim hadiKullandığınız kür veya ilaç var mı ? Kac yıldır gebelik istiyorsunuz? Daha önce hiç gebe kaldınız mı ?
Sevm57 15 Kasım @sz96 9 Kasım @arvenelendil 12 Kasım @greengirl1 10 Kasım @- Janna - 5-12 Kasım mboncuk 15 Kasım H a s s a 18 Kasım @Gulsenmug34 7 Kasım @Kindergarden26 7 Kasım @MiLissy 9 Kasım @arin16 10 Kasım -- Blabla -- 10 Kasım @Yolculuksever 12 Kasım @deros84 7-8 Kasım @Minnakpandam 12 Kasım @fifii 10 Kasım @Pikachu_ 11 Kasım @Queenkbr 15 Kasım @Bahar_Darcan48 6 Kasım @yorgun7777 15 Kasım @zeynepmuratselo 12 Kasım @Teach_ 11 Kasım @Esen6363 10 Kasım @Ales67 14 Kasım 11 Kasım Kübranurs
Hanımlar hayıt suyu konusu geçmişken benimde aklıma geldi bende 1bucuk yıldır deneyip klomen çatlatma iğnesi kullanıp hiç bir gebelik oluşmamıştı aktardan hayıt ektratı karışımı alıp sabah aksam içmistim 15 gün yumurtlama olunca bıraktim o ay gebelik oluştu dış gebelikle sonlandı bu ayda kullandım ümitliyim bana iyi geldigini düşünüyorum
Merhababenimde bat 11 Kasım. Adetim bittikten sonra gün aşırı değerlendirdik. Üç aydir istiyoruz. Umarım bu ay müjdeli haber alırız. Şimdiden bulantı olur mu bilmiyorum ama . Gün içerisinde ara ara bulantı yaşamaya başladık bugün ?
bisey desem size belki sacma gelebilir gecen ay reglime 5 gun kala karbonat testi gormustum onu yaptim hic bi tepki vermemisti az once yine yaptim baya köpürdü hareketlidemis miydim psikolejim bozuk diye
bende neye isesem kopururdu karbonat harici neden oyle oldu illaki kırıklancam yaaBen şuan neye işesem köpürürenfeksıyonm var cnku yapmayın bole seyler
Ben şuan neye işesem köpürürenfeksıyonm var cnku yapmayın bole seyler
hamiş anneler bize bi kabartma tozu testini yapsalarda anlatsalar para vermekten biktim testegecen ay 5 gun kala yine yapmistim hic bi tepki vermemisti .. az once aklima dustu bi yapim dedim kopurdu bayada hareketliydi anlamadim
ay dur yine mi sen yanlis yere yazmisim bunuÇamaşır suyu testi de varya diyorum ki idrar zaten asidik bir şey her zaman köpürtmesi gerekmiyor mu?
İnşallah vardır.Bulantılar için erken ama bazen olabılıyormus. Psıkolojık de olabılır
Az kalmış zaten yakında belli olur. Gönlüne göre olsun
Ben her yerdeyim hahahaay dur yine mi sen yanlis yere yazmisim bunu
hamiş anneler bize bi kabartma tozu testini yapsalarda anlatsalar para vermekten biktim testegecen ay 5 gun kala yine yapmistim hic bi tepki vermemisti .. az once aklima dustu bi yapim dedim kopurdu bayada hareketliydi anlamadim
yok yok sıkıntı bende ayni yere yazmisim ikisinideay dur yine mi sen yanlis yere yazmisim bunu
Çamaşır suyu testi de varya diyorum ki idrar zaten asidik bir şey her zaman köpürtmesi gerekmiyor mu?
zaten bu site beni alt ust etti bildigim seyleride unutturdu banaSennde ıkıncı olacak sanrm nasip olursa benm de öyle ama sanki hc tecrübe yasamadm ya da basımdan gecmemskı surekli erken gebelık belırtıleri arastryorm ama oyle bsey yok aslnda ısın özü tek hamılelık belirtisi adet olmamak ve testın pozitf ckması
en iyisi burdan uyelik silmekAynenişte biz heveslenyorz meraklanıyoruz her duydugmuzuuda acaba mı dye bı aklımzdan gecırıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?