Gebeliğe Hazırlık BAT 10- 15 Kasım olanlar beraber bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar hayıt suyu konusu geçmişken benimde aklıma geldi bende 1bucuk yıldır deneyip klomen çatlatma iğnesi kullanıp hiç bir gebelik oluşmamıştı aktardan hayıt ektratı karışımı alıp sabah aksam içmistim 15 gün yumurtlama olunca bıraktim o ay gebelik oluştu dış gebelikle sonlandı bu ayda kullandım ümitliyim bana iyi geldigini düşünüyorum

İnşallah saglıklı gebeliklere de vesile olur

Benim de soğan kürümün son günü. Yarın aslan pençesi çayına başlayacağım. Sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah

Merhaba benimde bat 11 Kasım. Adetim bittikten sonra gün aşırı değerlendirdik. Üç aydir istiyoruz. Umarım bu ay müjdeli haber alırız. Şimdiden bulantı olur mu bilmiyorum ama . Gün içerisinde ara ara bulantı yaşamaya başladık bugün ?

bisey desem size belki sacma gelebilir gecen ay reglime 5 gun kala karbonat testi gormustum onu yaptim hic bi tepki vermemisti az once yine yaptim baya köpürdü hareketli demis miydim psikolejim bozuk diye

İnşallah vardır. Bulantılar için erken ama bazen olabılıyormus. Psıkolojık de olabılır
Az kalmış zaten yakında belli olur. Gönlüne göre olsun

bisey desem size belki sacma gelebilir gecen ay reglime 5 gun kala karbonat testi gormustum onu yaptim hic bi tepki vermemisti az once yine yaptim baya köpürdü hareketli demis miydim psikolejim bozuk diye

Ben şuan neye işesem köpürür enfeksıyonm var cnku yapmayın bole seyler

hamiş anneler bize bi kabartma tozu testini yapsalarda anlatsalar para vermekten biktim teste gecen ay 5 gun kala yine yapmistim hic bi tepki vermemisti .. az once aklima dustu bi yapim dedim kopurdu bayada hareketliydi anlamadim

Ben şuan neye işesem köpürür enfeksıyonm var cnku yapmayın bole seyler

hamiş anneler bize bi kabartma tozu testini yapsalarda anlatsalar para vermekten biktim teste gecen ay 5 gun kala yine yapmistim hic bi tepki vermemisti .. az once aklima dustu bi yapim dedim kopurdu bayada hareketliydi anlamadim

Çamaşır suyu testi de var ya diyorum ki idrar zaten asidik bir şey her zaman köpürtmesi gerekmiyor mu?

Sennde ıkıncı olacak sanrm nasip olursa benm de öyle ama sanki hc tecrübe yasamadm ya da basımdan gecmemskı surekli erken gebelık belırtıleri arastryorm ama oyle bsey yok aslnda ısın özü tek hamılelık belirtisi adet olmamak ve testın pozitf ckması

zaten bu site beni alt ust etti bildigim seyleride unutturdu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…