Gebeliğe Hazırlık BAT 10- 15 Kasım olanlar beraber bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benm daha bata vardı bugün doktora gittim.carşamba kan testini tekrarla dedi bugünde biraz kanama yaşadm büyük ihtimal kimyasal gebelik doktorumda böyle söyledi

Merhaba bat 10 Kasım 6 yıllık evliyim evliliğimizin 9. Ayında bir gebelik geçirdim düşükle sonuçlandı geçen yaz kimyasal gebelik geçirdim. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ameliyat olalı 8 Ay olacak. Bakalım bizde hayırlı haberi bekliyoruz herkes gibi

Merhabalar arkadaşlar bugün benimde çatlatma iğnesinden sonra 14 günüm ama test yapayım mı yapmayim mi kafam karışık, hoş hiç belirti yok yani? Sizce ne yapmalıyım

Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

Merhabalar arkadaşlar bugün benimde çatlatma iğnesinden sonra 14 günüm ama test yapayım mı yapmayim mi kafam karışık, hoş hiç belirti yok yani? Sizce ne yapmalıyım
bekle reglni gecsin ben beklemedim pozitifi gordum ama yok kafam cok karisik simdi regl oldum olcam diye dusunmekten uyuyamiyorum kendimi cok strese soktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…