- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
gec dollenmeden kaynakli olabilcegini soyledi bana aile hekimim tekrarlicam regl olmazsamDeger cok dusuk bilemedim ya
Dün çok zor gözüküodu smdi hemen cıktı sanırım artmış değerm değil mi :)gec dollenmeden kaynakli olabilcegini soyledi bana aile hekimim tekrarlicam regl olmazsam
evet cok belli benimde cok zor gorunuyordu daha 2 gunum var benim yarin ilk sabah idrariyla yapicam bende bakalim gozun aydinnDün çok zor gözüküodu smdi hemen cıktı sanırım artmış değerm değil mi :)
Bence hemen yapevet cok belli benimde cok zor gorunuyordu daha 2 gunum var benim yarin ilk sabah idrariyla yapicam bende bakalim gozun aydinn
Benm daha bata vardı bugün doktora gittim.carşamba kan testini tekrarla dedi bugünde biraz kanama yaşadm büyük ihtimal kimyasal gebelik doktorumda böyle söylediCanım malesef kimyasal gibi duruyorFarkli yerlerde de yaptirsa gun gectikce artmasi gerekiyordu ben 3 kere kan verdim hepsinide farkli yerlerde verdim yavasta olsa artiyordu sonra bi anda düştü malesef senin daha bat a var miydi gecti mi ?
dur kiz aklima girme yarina hazirladim kendimi yine silik cikarsa canim sıkılırBence hemen yap
Benm dun yoktu bile czgi canım bugün ku nasıl koyudur kiz aklima girme yarina hazirladim kendimi yine silik cikarsa canim sıkılır
bende erken gebelik kalmadi kaset test yapiyorum malum yine silik cizgi ay yok yapmicam reglm gecene kadar kendimi yorup yipratiyorum bostan yereBenm dun yoktu bile czgi canım bugün ku nasıl koyu
bende erken gebelik kalmadi kaset test yapiyorum malum yine silik cizgi ay yok yapmicam reglm gecene kadar kendimi yorup yipratiyorum bostan yere basim agriyo surekliBenm dun yoktu bile czgi canım bugün ku nasıl koyu
Cok gecmis olsun insallah en yakin zamanda hepimiz kavusuruz evlatlarimizaBenm daha bata vardı bugün doktora gittim.carşamba kan testini tekrarla dedi bugünde biraz kanama yaşadm büyük ihtimal kimyasal gebelik doktorumda böyle söyledi
Benm bugün kaset testte bi tık koyulastı canımbende erken gebelik kalmadi kaset test yapiyorum malum yine silik cizgi ay yok yapmicam reglm gecene kadar kendimi yorup yipratiyorum bostan yere
kasiklarinda batma oluyo mu canimBenm bugün kaset testte bi tık koyulastı canım
Aminn Rabbim hayırlısıylaCok gecmis olsun insallah en yakin zamanda hepimiz kavusuruz evlatlarimiza
Çok belli tebrikler rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok mutlu oldum sizin adınızaDün çok zor gözüküodu smdi hemen cıktı sanırım artmış değerm değil mi :)
İnşallah canımÇok belli tebrikler rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok mutlu oldum sizin adınıza
Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsinMerhaba bat 10 Kasım 6 yıllık evliyim evliliğimizin 9. Ayında bir gebelik geçirdim düşükle sonuçlandı geçen yaz kimyasal gebelik geçirdim. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ameliyat olalı 8 Ay olacak. Bakalım bizde hayırlı haberi bekliyoruz herkes gibi
bekle reglni gecsin ben beklemedim pozitifi gordum ama yok kafam cok karisik simdi regl oldum olcam diye dusunmekten uyuyamiyorum kendimi cok strese soktumMerhabalar arkadaşlar bugün benimde çatlatma iğnesinden sonra 14 günüm ama test yapayım mı yapmayim mi kafam karışık, hoş hiç belirti yok yani? Sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?