- 15 Nisan 2020
- 147
- 81
- 18
- 39
Yaa bende dayanamıyorum daha bence varsa çıkar gibi doğru sonuç bata 4 gün var ama bakayım belkide bakmamak daha iyibekle reglni gecsin ben beklemedim pozitifi gordum ama yok kafam cok karisik simdi regl oldum olcam diye dusunmekten uyuyamiyorum kendimi cok strese soktum
Dayanamadım gidip testi aldım ve yine negatif bıktım vallahi yaaabekle reglni gecsin ben beklemedim pozitifi gordum ama yok kafam cok karisik simdi regl oldum olcam diye dusunmekten uyuyamiyorum kendimi cok strese soktum
ben pozitif gordumde ne oldu kendi kendimi yiyip bitiriyorum keske erken yapmasaydimDayanamadım gidip testi aldım ve yine negatif bıktım vallahi yaaa
bende 4 gun once yaptim testi pozitifi gordum 2 testtede ama kan sonucum beni tatmin etmedi hakkimizda hayirlisi bakalimYaa bende dayanamıyorum daha bence varsa çıkar gibi doğru sonuç bata 4 gün var ama bakayım belkide bakmamak daha iyi
İnşallah istediğin gibi artar kan sonucun. Hayırlısı olsun inşallahbende 4 gun once yaptim testi pozitifi gordum 2 testtede ama kan sonucum beni tatmin etmedi hakkimizda hayirlisi bakalim
2 3 gün daha beklersen daha sağlıklı sonuç alırsın gibi canımMerhabalar arkadaşlar bugün benimde çatlatma iğnesinden sonra 14 günüm ama test yapayım mı yapmayim mi kafam karışık, hoş hiç belirti yok yani? Sizce ne yapmalıyım
İnşallah artar değerlerin canım sağlıklı şekilde mutlu haber alırsınbende 4 gun once yaptim testi pozitifi gordum 2 testtede ama kan sonucum beni tatmin etmedi hakkimizda hayirlisi bakalim
Degeriniz kacti acababende 4 gun once yaptim testi pozitifi gordum 2 testtede ama kan sonucum beni tatmin etmedi hakkimizda hayirlisi bakalim
4.97 idiDegeriniz kacti acaba
devam ediyor mu kanamaÇok özür dilerim ama birşey sorucam bat 11 .bu sabah simsiyah bı kanamam oldu. Adet mi oldum yani ben(
Hayır devamı olmadi dahadevam ediyor mu kanama
bekle bakalim bi yinede tam regl olana kadar umut var hakkinda hayirlisi olsunHayır devamı olmadi daha
Ben bu ay çok umutluyum ama Allah bilir tabii. Benim tek belirtim normalde olan adet belirtilerimin hiçbirinin olmamasıSelam kızlar belirtileriniz var mı? Varsa hangi belirtileriniz var
Hadi inşallahBen bu ay çok umutluyum ama Allah bilir tabii. Benim tek belirtim normalde olan adet belirtilerimin hiçbirinin olmaması
Aynen benim de böyle içeride hafif sızı gibi. İnşallah güzel haberler alırız ya. Benim bat takvime göre 5 gün var ama yumurtlamaya göre 4 gün. Normalden erken yumurtladım bu ay.Hadi inşallahbenim bat bugün ama ben de çok umutluyum hissediyorum yanılmam inşallah. Benim adet dönemin de kasık ağrılarım oluyor 1 hafta öncesinde yine var ağrılarım ama tek fark yumurtlama gününden beridir hafif kasık ağrılarım var
benimde yoktu pozitifti ama suan leke geldi test yaptim negatifBen bu ay çok umutluyum ama Allah bilir tabii. Benim tek belirtim normalde olan adet belirtilerimin hiçbirinin olmaması
İnşallah güzel haberler alırız sabırla bekleyin. Ben bir kaç gün daha beklemek istiyorumAynen benim de böyle içeride hafif sızı gibi. İnşallah güzel haberler alırız ya. Benim bat takvime göre 5 gün var ama yumurtlamaya göre 4 gün. Normalden erken yumurtladım bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?