Gebeliğe Hazırlık BAT 10- 15 Kasım olanlar beraber bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bat 14 Kasım saat 8 gibi test yaptım pedictor marka yanılma payı var mı acaba daha önce bu testle öğrenen doğru sonuç alan? Hemen ikinci çizgi belirdi

Eklentiler

• 4807448F-82AB-47D0-8238-3D4CC7578E5B.webp
    24 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar bat 14 Kasım saat 8 gibi test yaptım pedictor marka yanılma payı var mı acaba daha önce bu testle öğrenen doğru sonuç alan? Hemen ikinci çizgi belirdi
Yaaa hayirli olsuuumn bu kadar netken yanilma payi zor olur bende bu marka test yapmistim hayali cok cok silik cizgi cikiyodu o yanlisti ama bu bildigin pozitif rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canimmmm

Zamanı gelmemiş demek, mucizeniz size ömümüzdeki ay saglıkla göz kırpar umarım. Ben daha yapmadım olacak mıyım, hamilelik olabilir mi hiçbilmiyorum, öyle bekliyorum
Siz benim gibi yapmayın bir kaç gün daha bekleyin umarım siz güzel haberi alırsınız

Yaaa hayirli olsuuumn bu kadar netken yanilma payi zor olur bende bu marka test yapmistim hayali cok cok silik cizgi cikiyodu o yanlisti ama bu bildigin pozitif rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canimmmm
Amin inşallah canım 1 kimyasal gebelik 1 tane de 9 haftalık kalbi durdu kürtaj olmuştum ağustosta 2 regl dönemi korunma vermişti doktor bu ay bırakmıştık korunmayı inşallah sağlıkla ilerler . Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı zamanda sağlıkla inşallah

Cok zor zamanlarmis ben 1 kimyasal gecirmeme ragmen yıkılmıştım bu gebeliginiz sagliklinolurnguzel sonuclanir insallaaaaaaahhh

Merhabalar, 29 yaşımdayım ben de.. 2 yıldır istiyoruz, şimdiye kadar hiç olmadı inşallah hepimizin olur
Sagliklisi olsun insallaaaahh bende 1.5 senedir istiyodum hep derdim bende sorun var heralde kimyasalda olsa boş gebelikte olsa hic biri olmadi bu kadar zamanda diyodum en sonunda pozitif gordum ama kimyasala döndü malesefff

Bat a 4 gün var ovulasyon testim böyle cikti normal gebelik testi yaptim cikmadi ama umutlanmali miyim sizce 2 gun onceye kadar yok gibiydi gozle zor gorunur cizgi vardi

Eklentiler

• 20211112_122538.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…