Canım ben senin testin pozitif sanıyordum yabenimde yoktu pozitifti ama suan leke geldi test yaptim negatif
Ben de bekleyeceğim önceden 5 gün once testİnşallah güzel haberler alırız sabırla bekleyin. Ben bir kaç gün daha beklemek istiyorum
Beklemek en mantıklısı pozitif olalım Bi de güzel düşünelim güzel haberler alalım inşallahCanım ben senin testin pozitif sanıyordum yaumudumuzu kaybetmiyoruz. Denemeye devam. Muhakkak rabbim bize de nasip edecek inşallah.
Ben de bekleyeceğim önceden 5 gün once test
yapmaya başlıyordum. Tabii koca bir hüsranla sonuçlanıyordu. Bu ay rahatım regl olursam da üzülmem artık alıştım
Ben de beklemekten yanayım. Bat 1 gün geçti ama hsg çektirmiştim bu ay belki ondandır. Bir hafta geçerse test yapacagım bakalımBeklemek en mantıklısı pozitif olalım Bi de güzel düşünelim güzel haberler alalım inşallah
Hayır günün her hangi bir saatinde yapabilirsiniz ama 3-4saat idrarınızi tutup öyle yapın ve bizede haber verin lütfen. Umarım sonuç seni mutlu ederErken gebelik testini illa sabah ilk idrar da mi yapılmalı. Bende hiç leke vs yok.dun biraz koyu kahve idi leke geçti.
Kesinlikle beklemek en mantıklısı ayrıca hsg nin faydası da oluyor. Lütfen artık güzel haberler alalımBen de beklemekten yanayım. Bat 1 gün geçti ama hsg çektirmiştim bu ay belki ondandır. Bir hafta geçerse test yapacagım bakalımUmarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Ben sabah ilk idrarimla portum adlı erken gebelik testi yaptım ve çok az silik çizgi çıktı ama bir saat önce üçüncü idrarımla yaptım prodoctor adlı testle ve daha belirgin çıktı (mor olan sabah, pembe olan az önceki)Hayır günün her hangi bir saatinde yapabilirsiniz ama 3-4saat idrarınızi tutup öyle yapın ve bizede haber verin lütfen. Umarım sonuç seni mutlu eder
TebrikleeerrrKızlar benim adet tarihim 14 Kasım ve adetime bugün 3 gün kala test yaptım hamile miyim :)
Yani canım hamile miyim diye sorma cevabı yazıyor orada zaten.Kızlar benim adet tarihim 14 Kasım ve adetime bugün 3 gün kala test yaptım hamile miyim :)
Mor olan sabah 7 40 civarı ilk idrarla olan, pembe olan test ise saat 14 gibi yaptığımBen sabah ilk idrarimla portum adlı erken gebelik testi yaptım ve çok az silik çizgi çıktı ama bir saat önce üçüncü idrarımla yaptım prodoctor adlı testle ve daha belirgin çıktı (mor olan sabah, pembe olan az önceki)
5 aylık evliyim canım ve 3 ay doğum kontrol hapiyla korundun çünkü istemiyordum. Hapı 2 ay önce bıraktım ve şimdi öğreniyorumYani canım hamile miyim diye sorma cevabı yazıyor orada zaten.Tebrik ederim. Sağlıkla gelsin inşallah. Ne zamandan beri deniyordun canım merak ettim.
Tebrik ederim canım yarın yemen gidip kan ver bence. Dua et bize de5 aylık evliyim canım ve 3 ay doğum kontrol hapiyla korundun çünkü istemiyordum. Hapı 2 ay önce bıraktım ve şimdi öğreniyorum
Çok sağ ol canım kan testi vericem İnşallah. Allah hepimize nasip etsinTebrik ederim canım yarın yemen gidip kan ver bence. Dua et bize de
Tebrik ederimMor olan sabah 7 40 civarı ilk idrarla olan, pembe olan test ise saat 14 gibi yaptığım
Sağ ol canım İnşallah darısı sizeTebrik ederimsenin adına çok sevindim kan da ver mutlaka darısı bizlerin başına inşallah
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla olsunn bizlere de nasip olsunnnKızlar benim adet tarihim 14 Kasım ve adetime bugün 3 gün kala test yaptım hamile miyim :)
Amin canım inşallahHayırlı uğurlu olsun sağlıkla olsunn bizlere de nasip olsunnn
Belirtilerin var mıydıSağ ol canım İnşallah darısı size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?