- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 53
- 30
ben de 2. ay test yaptırtmıştım zaten 2 kere yaptırdı hız sorunu var dedi ama gebelik oluşumuna engel değil diyorlar demek ki engelmiş yani bunu anlıyorum ben bundan....eşiniz yaptırmadıysa testlerini yaptırsın ama
bizimde 10 ay oldu 8. ayda eşimde bende tüm testlerimizi yaptırdık bir sorunumuz yok ama zamanı var demekki
hız engel değil ancak zaman alan bir süreç diye biliyorum.ben de 2. ay test yaptırtmıştım zaten 2 kere yaptırdı hız sorunu var dedi ama gebelik oluşumuna engel değil diyorlar demek ki engelmiş yani bunu anlıyorum ben bundan....
vallahi öğrendikten sonra bir çok şey kullandı proxeed plus arı sütü bal polen propolis karışımı vitaminler neler neler arttı ama yine de oluşmuyor sanırım zaman alıyor evet haklısınız...hız engel değil ancak zaman alan bir süreç diye biliyorum.
eşinize içeriği bitkisel olan emodeks takviye olarak kullanabilirsiniz
Bozmamaya çalışıyorum dün geceden beri ağlayarak ama bakalımMoralini bozma lütfen
Yani sonraki ay için inancınızı arttırmalı belki deTestin markası neydi, çok bilmiyorum ama bazı testler de yalancı pozitiflik de çok oluyormus galiba. Bir de belki de kimyasal oldu, yani en azından bir şeyler olabiliyor diye yorumlanabilir mi acaba?
evet yapılıyor her özelde istanbul için bir öneri yapamam ancak gitmeden önce 3 gün perhizi var o şekilde giderseniz hemen yaptırabilirsinizSpermiogram yaptırmadık biz hiç , üroloji olan her özelde yapılır mı ? İstanbul'da önereceğiniz bir yer var mı ?
Teşekkür ederimevet yapılıyor her özelde istanbul için bir öneri yapamam ancak gitmeden önce 3 gün perhizi var o şekilde giderseniz hemen yaptırabilirsiniz
ben de 2. ay test yaptırtmıştım zaten 2 kere yaptırdı hız sorunu var dedi ama gebelik oluşumuna engel değil diyorlar demek ki engelmiş yani bunu anlıyorum ben bundan.
amin inşallahsağlıkla bir an önce gelir inşallah
Ben adet oldum silik çizgi falan artık inancım kalmadı testlere kızlar umarım sizde durumlar iyidir
Salı günü doktor gittim sabah yumurtalar kendiliğinden çatlamış dediKızlar pazar günü sabah ve akşam yumurta akı gibi akıntı vardı. Ve kasık ağrısı oldu. Pazartesi günü ağrı hiç kalmadi ve o akıntı şeklide bitti. Şimdi yumurtlama pazar mi pazartesi mi ?
Benim de 25 ekim ama hiç belirtim yok. Siz de var mı belirti ?Bat 25 ekim geçmek bilmeyen günler Allah ım dileyen isteyen herkese nasip etsin bizde 2 yıldır deniyoruz ikincisi için ama daha nasip olmadı çok şükür tutunacağım bir kızım var Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu güzel dualarım anne olmak isteyen tüm arkadaşlara
Elle tutulur bir belirtim yok göğüslerim hassas ama böyle olup adet olduğumda oldu hiç fikrim yok psikolojik heraldeBenim de 25 ekim ama hiç belirtim yok. Siz de var mı belirti ?
Dayanamayıp erken gebelik testi aldım, 3 gün kala yapacagim galibaElle tutulur bir belirtim yok göğüslerim hassas ama böyle olup adet olduğumda oldu hiç fikrim yok psikolojik heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?