Gebeliğe Hazırlık BAT 22-31 EKİM OLANLAR 🍀🎈🎈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eşiniz yaptırmadıysa testlerini yaptırsın ama
bizimde 10 ay oldu 8. ayda eşimde bende tüm testlerimizi yaptırdık bir sorunumuz yok ama zamanı var demekki
ben de 2. ay test yaptırtmıştım zaten 2 kere yaptırdı hız sorunu var dedi ama gebelik oluşumuna engel değil diyorlar demek ki engelmiş yani bunu anlıyorum ben bundan....

ben de 2. ay test yaptırtmıştım zaten 2 kere yaptırdı hız sorunu var dedi ama gebelik oluşumuna engel değil diyorlar demek ki engelmiş yani bunu anlıyorum ben bundan....
hız engel değil ancak zaman alan bir süreç diye biliyorum.
eşinize içeriği bitkisel olan emodeks takviye olarak kullanabilirsiniz

Spermiogram yaptırmadık biz hiç , üroloji olan her özelde yapılır mı ? İstanbul'da önereceğiniz bir yer var mı ?

hız engel değil ancak zaman alan bir süreç diye biliyorum.
eşinize içeriği bitkisel olan emodeks takviye olarak kullanabilirsiniz
vallahi öğrendikten sonra bir çok şey kullandı proxeed plus arı sütü bal polen propolis karışımı vitaminler neler neler arttı ama yine de oluşmuyor sanırım zaman alıyor evet haklısınız...

Testin markası neydi, çok bilmiyorum ama bazı testler de yalancı pozitiflik de çok oluyormus galiba. Bir de belki de kimyasal oldu, yani en azından bir şeyler olabiliyor diye yorumlanabilir mi acaba?

Testin markası neydi, çok bilmiyorum ama bazı testler de yalancı pozitiflik de çok oluyormus galiba. Bir de belki de kimyasal oldu, yani en azından bir şeyler olabiliyor diye yorumlanabilir mi acaba?
Yani sonraki ay için inancınızı arttırmalı belki de

Spermiogram yaptırmadık biz hiç , üroloji olan her özelde yapılır mı ? İstanbul'da önereceğiniz bir yer var mı ?
evet yapılıyor her özelde istanbul için bir öneri yapamam ancak gitmeden önce 3 gün perhizi var o şekilde giderseniz hemen yaptırabilirsiniz

Kızlar pazar günü sabah ve akşam yumurta akı gibi akıntı vardı. Ve kasık ağrısı oldu. Pazartesi günü ağrı hiç kalmadi ve o akıntı şeklide bitti. Şimdi yumurtlama pazar mi pazartesi mi ?

Kızlar pazar günü sabah ve akşam yumurta akı gibi akıntı vardı. Ve kasık ağrısı oldu. Pazartesi günü ağrı hiç kalmadi ve o akıntı şeklide bitti. Şimdi yumurtlama pazar mi pazartesi mi ?
Salı günü doktor gittim sabah yumurtalar kendiliğinden çatlamış dedi

Bat 25 ekim geçmek bilmeyen günler Allah ım dileyen isteyen herkese nasip etsin bizde 2 yıldır deniyoruz ikincisi için ama daha nasip olmadı çok şükür tutunacağım bir kızım var Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu güzel dualarım anne olmak isteyen tüm arkadaşlara

Benim de 25 ekim ama hiç belirtim yok. Siz de var mı belirti ?

Herkese merhaba, ben aranızda çok yeniyim. 3 aylık evliyim çocuk henüz planlarımızda olmasa da ciddi bir önlem aldığımız da söylenemez. Bu ay kafamı karıştıran bir şey oldu. Ben normalde evlenmeden önce de uygulama üzerinden adet tarihimi sürekli kontrol ettiğim için tahmini ovülasyon tarihimi biliyorum ve bu ay ovülasyon öncesi ve sonrası günlerde şüpheli durumlar yaşandı
Normalde bugün adet olmam gerekiyor şimdilik gelen giden yok kafamı karıştıran ise, bir kaç gündür hafif bir koku hassasiyeti ve mide bulantısı var, bunlara eşlik eden bir uyku hali ve kafa karışıklığı da yaşıyorum. başka bir belirtim yok ama annem koku hassasiyetinden şüphelenip erken gebelik testi yapmamı istedi 2 gün önce yaptığım test de negatif çıkmıştı. şimdi hiç adet olacakmışım gibi hissetmiyorum. mide bulantısı da artarak devam ediyor. aranızda benzer durum yaşayan var mıdır bilmiyorum kendimi heveslendirmek de istemiyorum ama kafam karışık. hepimiz için hayırlısı olur umarım

Benim kasıklarımda bir doluluk hissi gibi bir şey var hafiften bir agrı bat 26 ekim bir de sanki içeriden bir sıcaklık hissi var gibi anlayamıyorum ama adet sancısına da benzer bir agrıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…