sanırım 9Kaç dpo’dasınız?
Hormon testi falan verdiniz miBenim kızım ekimde 4 yaşında olacak. arka arkaya olsun istedik hiç ara vermedik ama olmadı. başta emzirme dönemi dediler öyle 2 yıl geçti. sonra emzirmeyi bırakınca 5-6 ay olmaması normalmiş. sonra gebe kaldım düşük oldu. 1 sene olacak neredeyse düşükten sonra
Yarın test yapın bencesanırım 9
dr herşey normal ama yaşın var tedavi gör çocuk istiyorsan dedi. gerçekten bakılacak herşeye baktı mı bilmiyorum tabi. zaten bir evlâdım var çok şükür o yola başvurmak istemedimHormon testi falan verdiniz mi
Fotoğraf at inşallah hamilesindir bebişKızlar benim Dpo 10 bugün. 16 ağustosta çatlama olmuştu. Dayanamadım sabah test yaptım. 5 dk içinde çok silik bir çizgi çıktı.İnşallah yanıltmaz yarın tekrar yapıcam bakalım
heyecanlanırdın bak şimdi beni. karnım çok ağrı ya. adet olacak gibi hissediyorum. günümü bekleyim öyle yaparımYarın test yapın bence
Ben 7-8 ay tabi bu 7-8 ay içinde bir gebeliğim oldu düşük kürtaj vs hemen hamile kalmıştım bakalım şimdi ne olacakKızlar siz ne zamandır deniyorsunuz?
Hızlı hamile kalmanız çok güzel inşallah yine hızlıca hamile kalır sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben 16. ayımdayım 0 gebelikBen 7-8 ay tabi bu 7-8 ay içinde bir gebeliğim oldu düşük kürtaj vs hemen hamile kalmıştım bakalım şimdi ne olacak
Benim bugün Dpo 8 canım benim ara ara bel ve sırt ağrısı ve halsizlik yaşıyorum akıntım 5. günden sonra kesildi şu an görünürde bişey yok bu ay kadın doğuma gitmiştim kan tahlili yapmadı dahiliyeden al detaylı baksın dedi perşembe randevum var betama da baktıracağım o zamn inşallah bi şeyler vardır.Heyyoooo kızlar ne durumdasınızzzz?
batci Asuuuuu B Bus13 @Asalsayii @berfnoo
@BEYZAC @behiya @duygu_gokkok @ecedrk
P Peru123lima A aydk @ElizabethBennettt V velinimet @kelebek232334 @dahacokerkenKediseversarisin @selly98 @ThequeenHurremsultan 1 1balimsu @Berrey @Nergis51 kebelek @34zehra34
Tedavi oldunuz mu hiç ben direkt doktora gidip bir yıldır çocuğum olmuyor dedim başka doktor böyle yap rahim filmi çektir dedi pcos ve çikolata kistim olduğu için aşılama yapalım dediler banaHızlı hamile kalmanız çok güzel inşallah yine hızlıca hamile kalır sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben 16. ayımdayım 0 gebelik
Siz yaptınız mı tarihimiz aynı ben dün yaptım çıkmadıBende şöyle kenarda durayım14.ü çatlama 30 Ağustos adet
Buradayız canım Dpo 6. günümdeyim aşırı sabırsızım bir test yaptım ama negatif çok erken davrandım artık sabredip bekliyorum ama sizden güzel haberler duymak iyi hisssetiririHeyyoooo kızlar ne durumdasınızzzz?
batci Asuuuuu B Bus13 @Asalsayii @berfnoo
@BEYZAC @behiya @duygu_gokkok @ecedrk
P Peru123lima A aydk @ElizabethBennettt V velinimet @kelebek232334 @dahacokerkenKediseversarisin @selly98 @ThequeenHurremsultan 1 1balimsu @Berrey @Nergis51 kebelek @34zehra34
Bende de çıkmadı freely marka yaptım gölge çıktı ama yalancı pozitif çıkartıyormuş çoğu kişi öyle diyor adeti bekliyorumSiz yaptınız mı tarihimiz aynı ben dün yaptım çıkmadı
Sol yumurtalıkta pco görünümü var sadece diğer her şeyim normal eşimde de bi problem yok sebepsiz infertilite dedi doktor. Bi kez femara kullandım ama iğne vurulmadım o ay olmadı. Kendime ekime kadar mühlet verdim olmadı yine femara ve iğneyle deniycez bakalımTedavi oldunuz mu hiç ben direkt doktora gidip bir yıldır çocuğum olmuyor dedim başka doktor böyle yap rahim filmi çektir dedi pcos ve çikolata kistim olduğu için aşılama yapalım dediler bana
Hayırlısı olsun kısa zamanda güzel haberler alırsın inşallahSol yumurtalıkta pco görünümü var sadece diğer her şeyim normal eşimde de bi problem yok sebepsiz infertilite dedi doktor. Bi kez femara kullandım ama iğne vurulmadım o ay olmadı. Kendime ekime kadar mühlet verdim olmadı yine femara ve iğneyle deniycez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?