Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

kızlar banada yardım edin böyle birşey duyan var mı hiç bat 30 ağustos 24ünde regl oldum bugün bitti

Kızlar nolur bakın. Bata 2 gün var. Erken gebelik testi yaptım prodoctor. Silik görüyor gibiyim ama emin olamıyorum. Pcos var kimyasal geçirdim 1 kere. İdrarda görmemiştim hiç. Şimdi böyle olunca sormak istedim lütfen yanıtlayin hemenn

Eklentiler

• 1000115739.webp
    33 KB · Görüntüleme: 83
  • 1000115738.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 131
Evet görünüyo silik bi cizgi var bence iki gün testle takip edin koyulaşmayi sonra kan verin insallah vardir. ne zaman kimyasal gecirdiniz

Kızlar merhaba benim de 30unda olması gerekiyor regle 4 gün kaldı aşırı şişkinlik ve kasık ağrıları yokluyor sanki her an olacakmış gibi ve bizim de altı aydır deniyoruz olmuyor bu süreçte ailede hastalıklardan dolayı stresli süreç de geçirdik geçirmediğimiz ay da oldu ama sonuç negatif moralim bozulmaya başladı

kızlar banada yardım edin böyle birşey duyan var mı hiç bat 30 ağustos 24ünde regl oldum bugün bitti
Bende geçen aylarda öyle oldu evlilik başında normal dedi doktor. Ben hem erken hemde 2 gün süren azıcık kanama ile regl oldum normal karşıladı doktor

Sen baya tecrübelisin canım inşallah yerleşmedir
canım hiç yerleşme yaşamadım blmiyorum çoğu kişi koyu kahve oluyor yazmış belkide bu normal regldir bugün bi test yaptım dayanamadım böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_2956.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 116
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…