- 31 Temmuz 2025
- 49
- 9
- 1
- 35
7 gün kala bence çok erken şuan varsa bile yeni yeni çıkar isterseniz yarın sabah bir daha test yapın inşallah bebiş vardırYumurtlama tarihimi bilmiyorum ancak regle 7 gün kala beta negatif çıktı bugün regle 5 var hislerim beni yanıltıyor mu diye düşünüyorum
İyi bir markada ikincisinde bı hata var gibi ama ilk attığın testte hafif çizgi görünüyor Umut baya var senin içinİkisi de predictor early
İlk attığım 2. Yaptığım testti. İlki böyle şerit şerit çıkınca tekrar yaptımİyi bir markada ikincisinde bı hata var gibi ama ilk attığın testte hafif çizgi görünüyor Umut baya var senin için
Merhaba bacım,Ben geçen ay kimyasal geçirdim. Bu ay nasıl ilerleyecek onu merak ettiğim için yapıyorum aslında. Silik çizgi koyulaşacak mı ona bakcam. Geçen ay da Dpo 10 da çıkmıştı benim. Laboquick 9 betayı algılamıştı. :)
İnşallah hamilesindir canımbenim normalde 7 gün sürüyor 3te bitince ben şok oldum
Canım önce testle anladım. Daha önce Hiç çizgi çıkarmayan test vardı ondan yaptım silik çıktı. Arkasına erken gebelik testi yaptım o da silik çizgi çıktı. Gittim kan verdim beta hcg 9.12 çıktı. 2 gün sonra tekrar kan verdim 9.9 çıktı. Orda anladım zaten kimyasal. 2 gün sonra da 3.57 ye düştü. Doktor da kimyasal dedi. Akşamına regl oldum zaten.Merhaba bacım,
Geçen ay geçirdiğin kimyasalı nasıl anladın? Testlerle filan mı yoksa doktorun mu söyledi yani tam olarak nasıl oldu ve adetin yoğunluğu normal miydi değişiklik var mıydı?
Ben de 10 Dpo yum ve ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadığımı düşünüyorum. Adet gecikmesi ve belirtiler artı silik test. Sonrasında negatife dönen testler ve sonunda duphastonla adet gördüm. Bu yüzden kimyasal olduğunu düşündüm.
Maşallah öncelikle tebrik ederim çok sevindim sağlıkla tamamlanmasını dilerim gebeliğin hayırla kucağına alırsın bebeğini inshallahCanım önce testle anladım. Daha önce Hiç çizgi çıkarmayan test vardı ondan yaptım silik çıktı. Arkasına erken gebelik testi yaptım o da silik çizgi çıktı. Gittim kan verdim beta hcg 9.12 çıktı. 2 gün sonra tekrar kan verdim 9.9 çıktı. Orda anladım zaten kimyasal. 2 gün sonra da 3.57 ye düştü. Doktor da kimyasal dedi. Akşamına regl oldum zaten.
Regl normalden uzun sürdü. 5 gün sürerdi normalde bu defa 7 gün sürdü. İlk günler çok yoğun ve pıhtılı kanama vardı. Azaltarak 7. Gün bitti işte. Sonra ovülasyonla yumurtlamamı takip ettim.
Şimdi yine çift çizgiler var :) bu defa daha net. Farklı testlerle de tekrarladım. Bu sabah kan verdim bakalım yarın sonucu çıkacak. Zaten kimyasaldan sonra çabuk hamile kalırsın dediler.
Yumurtlama olurken ben ağrı hissetmedim ama çatlamada tek taraflı Bi ağrı oldu. Çok kısa sürdü geçti. Sonrasındaki belirtiler geçtiğimiz ay gibi aynı zaten. Geçen ay kimyasaldan tek farkı kimyasal olanda vajinamda iğne batar gibi Bi ağrı vardı. Bu ay yok bakalım. Bi de bu ay göğüs hassasiyeti erken başladı artarak devam ediyor. Normalde regl zamanı bile olmazdı.Maşallah öncelikle tebrik ederim çok sevindim sağlıkla tamamlanmasını dilerim gebeliğin hayırla kucağına alırsın bebeğini inshallah
Az önce gördüm testlerini bence çok güzel gidiyor kanda da muhtemelen doğrulanacaktır.
Ben kan vermedim duphastonu kesince 4. Gün adet oldum. Sadece evde yaptığım aynı testler silikten negatife döndü bu yüzden tahmin ettim kimyasal olduğunu bir de belirtilerim vardı. Adetim ise ilk günler baya yoğun geldi ama pıhtı fark etmedim. Çoğunlukla kadınlar fark ermeden kimyasal gebelik yaşıyorlar zaten.
Peki yumurtlama olurken hiç ağrın oldu mu tek taraflı kasık ağrısı gibi ?
Benim de 14 Ağustos gecesi orta şiddetli sağ tarafta ağrı oldu bacağıma vurdu gece boyunca sürdü hemde tamda adet bitiminde ve sonra aynı ağrı 17 Ağustos da oldu yine gece boyunca sürdü ve bir tık daha zorladı hatta ilişkiden hemen sonra oldu bu. Sonra bir daha olmadı.Yumurtlama olurken ben ağrı hissetmedim ama çatlamada tek taraflı Bi ağrı oldu. Çok kısa sürdü geçti. Sonrasındaki belirtiler geçtiğimiz ay gibi aynı zaten. Geçen ay kimyasaldan tek farkı kimyasal olanda vajinamda iğne batar gibi Bi ağrı vardı. Bu ay yok bakalım. Bi de bu ay göğüs hassasiyeti erken başladı artarak devam ediyor. Normalde regl zamanı bile olmazdı.
İnş hepimiz beklediğimiz güzel haberleri en kısa zamanda alır, sağlıklı gebelikler geçiririz
inşallah canım hayırlısı testim sabah gelicek kargodanİnşallah hamilesindir canım
Ayyy inşallah sende de görürüz çift çizgileri. Senin kaçıncı gün bugün çatlamadan sonra. Ovülasyonla mı takip ediyosun?Benim de 14 Ağustos gecesi orta şiddetli sağ tarafta ağrı oldu bacağıma vurdu gece boyunca sürdü hemde tamda adet bitiminde ve sonra aynı ağrı 17 Ağustos da oldu yine gece boyunca sürdü ve bir tık daha zorladı hatta ilişkiden hemen sonra oldu bu. Sonra bir daha olmadı.
En son pazar günü 7 dpo kasık değil ama rahim bölgesinde orta şiddette adet ağrısı gibi bir şey oldu biraz sürdü gece sonra uyumuşum. O ağrıdan sonra sarı Krem karışık az bir akıntı geldi şeffaf akıntı etrafında. İki gün geldi çok az bir iki kez. Bakalım ne olacak
İnşaallah canım yaAyyy inşallah sende de görürüz çift çizgileri. Senin kaçıncı gün bugün çatlamadan sonra. Ovülasyonla mı takip ediyosun?
Anladım canım. İnş denk gelmiştir diyelim o zaman. Bekliyoruz güzel haberleriİnşaallah canım ya
Bugün 10 dpo oda ağrıma göre tahminim çünkü o gece çatladı bence 17 Ağustos. Ovulasyon takibi yapmadım daha önceleri yaptığım da bir faydası olmadı çünkü PCO olduğu için sürekli dalgalanma oluyor buda beni strese sokuyordu. Bende adet bitimi değerlendiririm diye düşündüm tam da o sıralar ağrılar oldu.
İkinci fotoda var gibi incecik bir çizgi ben görüyorum.Boyle görünüyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?