Ben de bi çizgi gördüm ama evet en azından 2 gün sonra tekrarlayabilirsinizprodoctor marka adet görmeme rağmen erken oldu biliyorum 30unda yine yapıcam
ben yine test alıyım en iyisi evde test kalmadı ama eğer hamileysem adet görüp hamile kalan tek insan olucam sanırım.. 22sinde kan sonucum 0.100 çıktı hiç ihtimal veremiyorum ama içimde bi his varBen de bi çizgi gördüm ama evet en azından 2 gün sonra tekrarlayabilirsiniz
Eğer bu yerleşmeyse zaten 22sinde çıkmazdı. Yerleşmeden 2-3 gün sonra falan çıkar ancaben yine test alıyım en iyisi evde test kalmadı ama eğer hamileysem adet görüp hamile kalan tek insan olucam sanırım.. 22sinde kan sonucum 0.100 çıktı hiç ihtimal veremiyorum ama içimde bi his var
çok teşekkür ederim laboquick marka alıyorum bu sefer sence hangi marka alayımEğer bu yerleşmeyse zaten 22sinde çıkmazdı. Yerleşmeden 2-3 gün sonra falan çıkar anca
Ben awox ve predictor early e güveniyorum ama laboquick de çok öneriliyor ben hiç denemedim onuçok teşekkür ederim laboquick marka alıyorum bu sefer sence hangi marka alayım
denemiş oluruz bakalım perşembe denerim bidaha hayırlısıBen awox ve predictor early e güveniyorum ama laboquick de çok öneriliyor ben hiç denemedim onu
Gelişmelerden haberdar etdenemiş oluruz bakalım perşembe denerim bidaha hayırlısı
mutlaka edicem bu kadar kaos yaşamış biri olarak haberdar etmezsem içimde kalır zatenGelişmelerden haberdar et
Evet gayet silik duruyor inşallah vardır ve inşallah yerleşmedir canımcanım hiç yerleşme yaşamadım blmiyorum çoğu kişi koyu kahve oluyor yazmış belkide bu normal regldir bugün bi test yaptım dayanamadım böyle çıktı
Adet olup hamile olan çok var arkadaşımın akrabası üç ay adet görmüş hamile olduğunu bilmiyormuş canımben yine test alıyım en iyisi evde test kalmadı ama eğer hamileysem adet görüp hamile kalan tek insan olucam sanırım.. 22sinde kan sonucum 0.100 çıktı hiç ihtimal veremiyorum ama içimde bi his var
Yok kuzum yapmadım. Benim yarın sabah dpo 10 oluyor yapmam sanırım bir iki gün daha beklerimCanım benim bugün depo 6 herhangi bi belirti yok henüz testede daha çok var sen test yaptın mı burda sabah on o yüzden geç görüyorum yazışmaları
Oyyy ne güzel tam sürpriz olmuş deseneben ilk gebelikte hiç bişey anlaöadım onsoralar düzenim bozuktu 2 ayda bir oluyordum . öğrendiğimde yavrum 7,5 haftalıktı
Canım biraz geç cevaplıyorum ama bana çizgi çok net geldi. Gebesin inşallahKızlar nolur bakın. Bata 2 gün var. Erken gebelik testi yaptım prodoctor. Silik görüyor gibiyim ama emin olamıyorum. Pcos var kimyasal geçirdim 1 kere. İdrarda görmemiştim hiç. Şimdi böyle olunca sormak istedim lütfen yanıtlayin hemenn
En doğru zamanda seni bulacaktır eminim ki… Peki sebebi ne canım?7 yıldır
10. gün çok erken zaten canım. En az ben 12 olmalı bence, hemen elendim demeKızlar benim bugün 10. Günümdü sabah test negatif çıktı ben elendim galibaa
Çoğu kadının 9. Gün bile silik çizgi çıkmış negatif görünce üzüldüm açıkçası ama haklısın canım bekliyim10. gün çok erken zaten canım. En az ben 12 olmalı bence, hemen elendim deme
Anladım canım nasıl iyi hissedersen öyle yap ama bende sabırsızlıkla bekliyorum test sonucunu inşallah bebişin vardırYok kuzum yapmadım. Benim yarın sabah dpo 10 oluyor yapmam sanırım bir iki gün daha beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?