benim normalde 7 gün sürüyor 3te bitince ben şok oldumAdet olup hamile olan çok var arkadaşımın akrabası üç ay adet görmüş hamile olduğunu bilmiyormuş canım
inşallah canım yarın başka marka sipariş verdm birde onunla yapıcam ondada çıkarsa kan veririm artık 22sinde kanım 0.100düEvet gayet silik duruyor inşallah vardır ve inşallah yerleşmedir canım
Bende 29unda olacaktım bugün olmuşum..kızlar banada yardım edin böyle birşey duyan var mı hiç bat 30 ağustos 24ünde regl oldum bugün bitti
Aynen bendeAdete 3 kala bugün erken gebelik testi yaptım negatif sanırım ben elendim umudum kalmadı artık
Çok umutluydum bu ay yine olmadıAynen bende
Bende aşırı var gibi hissettim bugün 12. Gün çıkmadı negatif her şeyin hayırlısıÇok umutluydum bu ay yine olmadı
Benimde 14. Gün bakalım yine adet günü olmazsam yapıcam ama umut kalmadı hayırlısı olsunBende aşırı var gibi hissettim bugün 12. Gün çıkmadı negatif her şeyin hayırlısı
Negatif malesefHeyyoooo kızlar ne durumdasınızzzz?
@batci @Asuuuuu B Bus13 @Asalsayii @berfnoo
@BEYZAC @behiyaduygu_gokkok E ecedrk
P Peru123lima @aydk @ElizabethBennettt V velinimet @kelebek232334 @dahacokerken @Kediseversarisin @selly98 @ThequeenHurremsultan @1balimsu B Berrey @Nergis51kebelek @34zehra34
Merhaba ben de 7 yıldır evliyim, hiç gebelik oluşmadı, geçen ay ovulasyon takibi ile piki çatlamayı değerlendirdim yine olmadı, bat tarihimiz de aynı. Eğer bu konuda yorulduysanız sizi çok iyi anlıyorum. Allah hayırlısı ile hepimize nasip etsin <3merhaba bende aranıza katılayım 7 yıldır evliyim hiç hamile kalmadım 2 yıl önce çok kez ovu testi kullandım olmadı. şimdi bu ay kullandım tekrar bakalım ne çıkacak. adet tarihi 31 ağustos
Pozitife dönmez artık ben umudumu yitirdim hayırlısı olsun ne diyelimBenimde 14. Gün bakalım yine adet günü olmazsam yapıcam ama umut kalmadı hayırlısı olsun
Aynen öyle adet olmazsam 2 3 gün yaparım başka türlü yapmamPozitife dönmez artık ben umudumu yitirdim hayırlısı olsun ne diyelim
Benimde 31 bende sabah test yaptım tertemiz negatif olsun artık ümidimizi kaybetmeyelim diğer ay inşallahBenim yok galiba sabah ilk idrarla bebetime yaptim tertemiz negatif yarim saat bekledim attim 30 agustos bat
Canım ben silik bir çizgi görüyorumSizce var mı görebiliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?