Ins vardirİkinci fotoda var gibi incecik bir çizgi ben görüyorum.
Buraya yükleyince kalitesi düşüyor ya ondan net görünmüyor var gibi bunda da sanki.Bu da sabah yaptigim erken test bundada gördüm yapar yapmaz ama bunu da resimleyemedim marka sente 2 gun kaldi yada 3 gun adete
Umarim hepimiz ucarizBuraya yükleyince kalitesi düşüyor ya ondan net görünmüyor var gibi bunda da sanki.
Bence adet gecikmesini bekle umarım sevinçten havalara uçarsın
evettt bencede var çok yeniUmarim hepimiz ucariz
Silik çizgi var inşallah canım hem bize de umut ışığı olursunBu da sabah yaptigim erken test bundada gördüm yapar yapmaz ama bunu da resimleyemedim marka sente 2 gun kaldi yada 3 gun adete
evet allah hepimize en güzelinden nasip etsin. bnde bu ay yumurta yakaladım ama olmadı bende elendim bu ayMerhaba ben de 7 yıldır evliyim, hiç gebelik oluşmadı, geçen ay ovulasyon takibi ile piki çatlamayı değerlendirdim yine olmadı, bat tarihimiz de aynı. Eğer bu konuda yorulduysanız sizi çok iyi anlıyorum. Allah hayırlısı ile hepimize nasip etsin <3
Benim döngüler 25/26 en gec 31inde olmam lazım ama bugun test yapdım bi bakabilirmisiniz?sonucuna17 Ağustos çatlama gördüm. Tahmini Bat 31 Ağustos-1 Eylül hanımlarBenzer zamanlarda olanlar süreci ve belirtileri birlikte bekleyelim, pozitifleri görelim inşallah
Bayaga kırmızı benceBat yarın. Üstteki test 2 gün önce yapıldı, alttaki de şimdi. Daha belirgin olmasını beklerdim ama aynı görünüyorlar. Kimyasal olabilir mi sizce? Yoksa adet henüz gecikmedi diye mi silik acabagecikme olsun diye kan için yarın gideceğim ama daha önce kimyasal yaşadığım için çok korkuyorum şu an sevinemiyorum bile...
Canım adetin 2. Veya 3. Günü git sana hangi gün uygunsaKızlar günaydın ben bişey sorucam kadın doğuma hiç gitmedim ben artık gitmek istiyorum bakılsın yumurtalıklara falan ne zaman gitmem doğrudur bugün adetimin 1. Günü kimisi 2.3 gün diyor yoksa adet bitikten sonra yumurtlama zamanı mı gitmeliyim yardımcı olur musunuz
Çizgi belirgin bi şekilde görünüyor bebiş istersen yarın sabah yine yap inş sağlıklı bir gebeliktirBat yarın. Üstteki test 2 gün önce yapıldı, alttaki de şimdi. Daha belirgin olmasını beklerdim ama aynı görünüyorlar. Kimyasal olabilir mi sizce? Yoksa adet henüz gecikmedi diye mi silik acabagecikme olsun diye kan için yarın gideceğim ama daha önce kimyasal yaşadığım için çok korkuyorum şu an sevinemiyorum bile...
Yarın gitmeyi düşünüyorum ama randevu sıkıntısı var en erken 12 de var saat fark eder mi aç karnına olurum ama o saatte kan alınır mı baya uzak hastane boşuna gitmiş olmıyımCanım adetin 2. Veya 3. Günü git sana hangi gün uygunsa
Canım ben çizgi göremedim belki buraya fotoğraf atınca kalite düşmüştürBenim döngüler 25/26 en gec 31inde olmam lazım ama bugun test yapdım bi bakabilirmisiniz?sonucuna
Ben hep sabah gittim ama hiç sorulmadı aç mısın tok musun diye tahlil için. Şimdi internetten baktım senin için genel olarak açlık gerekmiyormuş sadece insülin şeker gibi kan testlerinde lazımmışYarın gitmeyi düşünüyorum ama randevu sıkıntısı var en erken 12 de var saat fark eder mi aç karnına olurum ama o saatte kan alınır mı baya uzak hastane boşuna gitmiş olmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?