bende yorumlarda hep çıkarmıyor diye okudum ama 12de yaptığım test buEvet bende sabah bu marka kullandım aşırı belirsizdi acaba kuruma çizgisi mi bilemedim bu marka pek kuruma çizgisi çıkarmıyor diye duymuştum
Evet çizgi çıkmış mı acaba şimdi atmadıysan bakabilir misin
çıplak gözle gözüküyor aslında fotoğrafta belli oldumu bilemedimEvet çizgi çıkmış mı acaba şimdi atmadıysan bakabilir misin
çıplak gözle gözüküyor aslında fotoğrafta belli oldumu bilemedim
aaa canım senin baya net bu kuruma olamazEki Görüntüle 3636900
Benim de bu şekil olmuş baktım ama emin olmadık 3 gün daha beklesem daha iyi olacak
Ya inşallah öyledir hemen heyecan yaptım öğleden sonra da erken gebelik yaptım onda asla bir şey çıkmadı o yüzden biraz beklemeye çalışacağım inşallah güzel haberler alırızaaa canım senin baya net bu kuruma olamaz
canım bu marka yanlıs vermiyor hayırlısı olsun şimdiden çokk sevindim senin adınaYa inşallah öyledir hemen heyecan yaptım öğleden sonra da erken gebelik yaptım onda asla bir şey çıkmadı o yüzden biraz beklemeye çalışacağım inşallah güzel haberler alırız
Canım inşallah öyledir 2-3 gün içinde belli olur inşallah hepimiz istediğimiz hayırlı evlatlara kavuşuruzcanım bu marka yanlıs vermiyor hayırlısı olsun şimdiden çokk sevindim senin adına
inşallah canım sağlıkla kolaylıkla inşallahCanım inşallah öyledir 2-3 gün içinde belli olur inşallah hepimiz istediğimiz hayırlı evlatlara kavuşuruz
İnşallah canıminşallah canım sağlıkla kolaylıkla inşallah
Canım inşallah hayırlısı ile en yakın zamanda hayırlı haberler sana da olsun bu ay değilse bilebende dün regl oldum kızlar bu ayda olumsuz maalesef nasip diğer ayı bekleyeceğiz
İnşAllah canım teşekkürlerYeni ayda inşallah gönlünce olur herşey canım benim
Amin canım inşAllahHayırlısı olsun. İnshallah en kısa zamanda hamile kalırsın sağlıkla
Canım benim eşimin sonuçları çok kötü geldi umudum yok belirtim de yok galiba bu ay testte yapma diye düşünüyorum psikolojik olarak çok iyi değilim tabi
En nefret ettiğim marka diyebilirimKızlar dpo12 sabah ilk idrarla test yaptım ilk saniye belirdi olabilir mi buuuu
Canım bu pozitif gözün aydınEki Görüntüle 3636900
Benim de bu şekil olmuş baktım ama emin olmadık 3 gün daha beklesem daha iyi olacak
İnşallah canım çok merak ediyorum ama sabrediyorum güzel haberleri beraber paylaşalım inşallahCanım bu pozitif gözün aydınBende ilk gebeliğimi aynı test ile böyle öğrendim. İnşallah sağlıkla ilerlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?